Vyčištění a reset klapky 1.3MPI - jak na to?
-
real - FK
Re: divný volnoběh + problém
dnesnim dnem sem vyresil problem nechal sem vycistit skrtici klapku rovnou sem nechal seridit vetily a felda najednou frci jak dabel
timto vam dekuji za pomoc pri reseni problemu 
-
Romisek - FK
Re: Otáčky motoru zvláštně kolísají.
Tak jsem byl nucen dát Feldu do servisu. Klapku vyčistili, nastavili do základu, vyměnili snímač teploty chl. kapaliny a ještě čep na předním pravým rameni a jsem o 2650,- lehčí
Ale jede to, jak má. ( Dokonce i sytič funguje )
....Takže ještě nová spojka sada, tlumiče a vystříkání dutin a je to snad vše oka 
- miroussm
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyčištění klapky 1.3MPI - jak na to?
Tak mě dneska čistili klapku taky, v servisu škoda nějakým sprejem na katalyzátory. Mechanik říkal že otáčky se usadí a snad by to mělo být ok, že prý krom vyčištění je lepší do toho moc nevrtat..
Škoda Felicia GLX 1,3 Mpi, 50 kw, 1998, servo, ABS, 2x airbag, elektrická zrcátka, výškově nastavitelné sedačky...
Ford Mondeo Kombi 2,2 TDCi, 115 kw, 2005
-
Lugosy
- Kontaktovat uživatele:
Jestli byl ten servis autorizovany, tak se nedivim takovemu jednani vuci zakaznikovi. Neusadi se. Pokud neresnes jednotku, budes se akorat nervovat. Hlavne si od nich nenechej nalhat, ze je potreba vymenit jednotku.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Usadí se to akorát to bude dýl trvat..klidně i třeba 500 km.miroussm píše:Tak mě dneska čistili klapku taky, v servisu škoda nějakým sprejem na katalyzátory. Mechanik říkal že otáčky se usadí a snad by to mělo být ok, že prý krom vyčištění je lepší do toho moc nevrtat..
- miroussm
- Kontaktovat uživatele:
No to ne, sám mě řek že měnit jednotku nebo klapku je nesmysl..zdál se mě docela férovej ten člověk..a i kdyby, po zkušenosti s výměnou ŘJ na nissanu v rodině bych na ní sáhnout nenechal..no ale zatim se zdá že vyčištění mělo smysl páč auto jezdí sice stejně, turbo mě to z toho neudělalo
ale studené starty jsou lepší..
Škoda Felicia GLX 1,3 Mpi, 50 kw, 1998, servo, ABS, 2x airbag, elektrická zrcátka, výškově nastavitelné sedačky...
Ja som dnes cistil: baterka bola zapojena dal som to dole zo srobou odpojil konektori handrou som to cistil z vrchu aj zo spodu , podla mna to nebolo nejak extra spinave ale cosi tam bolo,namontoval som spet a ide cosi lepsie. Mal som problem ze na volnobehu to triaslo z autom malo to taky nepravidelny chod po cisteni to je dobre.
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
ještě jednou se zeptám ikdyž se zde už ptal Lugosy.myslíte že stačí vyresetování řídící jednotky Simos Manager?protože jsem měl problém že když vyčistil před nedávnem klapku tak jsme to vyresetoval a pak nastavil Vagem.na benzín to jelo normálně ale na plyn se občas kousali otáčky někde u 1800ot/m.tak jsem si s tím včera zase hrál s PC a tentokrát když jsme to nastavoval tak to dělalo i na benzín.tak už jsme nevěděl jestli jsem fakt blbej nebo jestli je to třeba Vagem.pak jsme jen vyresetoval znova jednotku a už jsme to vagem nenastavoval a ejhle, na plyn už to běží normálně ale na benzín mi to zase dělá to že když jedu na torjku třeba a mám 2500ot/m a pustím plyn tak motor sebou hrozně škubne.prostě to nemá plynulej přechod ale hrozně sebou škubne.ujel sjem s tím zatím jen asi 30km ale zajímá mě jestli to teda mám nechat s tím že se to třeba srovná kilometrama a nebo se to nesrovná a prostě to musím nastavit znova?a ještě jedna věc mi pak došla že když sjem to nastavoval Vagem tak mám dva stažený z netu a jeden ten co mi přišel na CD ke kabelu co sjem kupoval no a já to nastavoval přes jeden z těch co jsme stáhnul na netu.myslíte že to na to může mít nějakej vliv a mám to nastavit tím co sjem dostal k tomu kabelu?díky moc Vláďa
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
-
Radek96 - FK
Nekomunikuje jednotka
Ahoj,chtěl jsem zkontrolovat svoji Felicii přes VAG COM a narazil jsem na problém:
Ve VAG COMU mi píše,že jednotka nekomunikuje!
V čem může být problém??
Vše je několikrát překontrolováno a nastaveno a stále Vag Com píše,že nekomunikuje jednotka.
Děkuji za rady!
Ve VAG COMU mi píše,že jednotka nekomunikuje!
V čem může být problém??
Vše je několikrát překontrolováno a nastaveno a stále Vag Com píše,že nekomunikuje jednotka.
Děkuji za rady!
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
a v jiném autě ti to fugnuje OK?
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
-
Radek96 - FK
Ano v jiném autě jde v pohodě,zkoušel jsem dvě felicie a normálně jednotku načte.Ale u té mé nee.I s programem SIMOS Manager 1.03 Free nechce komunikovat! 
edit Marty_pv: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4!
edit Marty_pv: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4!
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
tak bych viděl chybu nejspíš v kabeláži.
jinak co se týče mýho problému předšlýho tak už mám odpověď.po vyčištění stačí vyresetování řídící jednotky programem Simos Manager a další donastavení si motor už upraví sám podle ujtejch km.už jsme najel něco přes 200km a všechny problémy vymizely a motůrek si teď běží nádherně.kdyžto když nastavím klapku přes Vag tak to jede hůř a otáčky na volnoběh jsou horší prostě je to nějak naprd.viděl bych problém v tom mým softwaru.ten vag co jsem použil asi enní uplně ok.
jinak co se týče mýho problému předšlýho tak už mám odpověď.po vyčištění stačí vyresetování řídící jednotky programem Simos Manager a další donastavení si motor už upraví sám podle ujtejch km.už jsme najel něco přes 200km a všechny problémy vymizely a motůrek si teď běží nádherně.kdyžto když nastavím klapku přes Vag tak to jede hůř a otáčky na volnoběh jsou horší prostě je to nějak naprd.viděl bych problém v tom mým softwaru.ten vag co jsem použil asi enní uplně ok.
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
- lukydm
- Kontaktovat uživatele:
to fakt moze byt az taky problem, ked po 106 000km som vycistil klapku? Bola straaaaasne spinava
a tak som cistil a cistil, ale len zhora. Nebolo cas, ale zajtra ju vyberiem. Pred tym motor slapal v celku dobre, volnobeh v pohode, len bola leniva.
Resetli sme klapku, motor nastartuje, drzi si 2000ot a potom po pridani klesne, pocas jazdy, to drzi 2000 a mam to ako tempomat
Jazda je stym strasna. Sprava sa to, ako keby sme nerobili reset, ale robili sme to...zajtra idem na to pozriet poriadne.
Mozu to byt tie adaptacne hodnoty, ze si este staaale pamata, jak bola spinava? Ale tam bola asi 1mm vrstva spiny, to este nikto necistil!!!
Najhorsie na tom, ze auto nie je moje, ale kamosove...a teraz chce, aby som mu preplatil skodu, ktoru som mu sposobil
1200sk za klapku
Resetli sme klapku, motor nastartuje, drzi si 2000ot a potom po pridani klesne, pocas jazdy, to drzi 2000 a mam to ako tempomat
Jazda je stym strasna. Sprava sa to, ako keby sme nerobili reset, ale robili sme to...zajtra idem na to pozriet poriadne.
Mozu to byt tie adaptacne hodnoty, ze si este staaale pamata, jak bola spinava? Ale tam bola asi 1mm vrstva spiny, to este nikto necistil!!!
Najhorsie na tom, ze auto nie je moje, ale kamosove...a teraz chce, aby som mu preplatil skodu, ktoru som mu sposobil
Felicia Combi 1.6M-E 69kW 1998 Re-born
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
- holy
- Kontaktovat uživatele:
buď v klidu, nic neplať. Koukni jestli je volné lanko plynu, udělej reset Simosu, pak ve Vagu přizpůsobení a bude šlapat jak hodiny a kámoš rád zaplatí těch 1200sk tobě 
- Metiu
- Kontaktovat uživatele:
holy:
lanko plynu je volne, otacky sa znizili az po resete cez simos manager..
Istu dobu to slo fajn, potom zacali otacky znova vyskakovat hore.
Zajtra skusime klapku, ale osobne si myslim, ze si to sadne, len s tym treba pojazdit.
lanko plynu je volne, otacky sa znizili az po resete cez simos manager..
Istu dobu to slo fajn, potom zacali otacky znova vyskakovat hore.
Zajtra skusime klapku, ale osobne si myslim, ze si to sadne, len s tym treba pojazdit.
- holy
- Kontaktovat uživatele:
a přizpůsobení přes VAG jsi taky udělal?
čau kluci mám takový problém motor jezdí velmi dobře za studena volnoběh ok,ale když je ohřátý tak lehce kolísá a zdá se mi jakoby občas vynechával.Vyčistil jsem a nastavil klapku a dělá to furt.Jeden kamarád mi řekl že to dělají svíčky Brisk Extra který tam mám ty co mají 3 elektrody kámoš řikal ze to na ně jede velmi dobře,ale při volnoběhu se to chvěje a vynechává je to možné?
-
tgfh - FK
Tak zastudena máš zaplý sytič, takže máš otáčky na 1000ot./min, a na klasické 700ot to kolísá, nedá se tedy mluvit o neustálém kolísání volnoběhu?
Podíval se na konektor za škrtící klapkou jestli není zezelenalý/zoxidovaný spoj? Je to od váhy vzduchu jestli se nepletu, tohle dělá problémy s volnoběhem.
Diagnostika čistá?
Poté bych pořešil jestli náhodou nemáš nějaký silent blok špatný apod. který by způsoboval to chvění.
Podíval se na konektor za škrtící klapkou jestli není zezelenalý/zoxidovaný spoj? Je to od váhy vzduchu jestli se nepletu, tohle dělá problémy s volnoběhem.
Diagnostika čistá?
Poté bych pořešil jestli náhodou nemáš nějaký silent blok špatný apod. který by způsoboval to chvění.
Diagnostika čistá ,konektor taky co sem se ptal tak to mělo víc lidí a hází to na tydle svíčky.A za studena mi to pokaždý na 1000ot.nebeží nekdy jen tak 850.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Tak s někým zkus vyměnit svíčky a uvidíš 
-
Návštěvník
Re: Volnoběh
Tak to musim asi taky vycistit klapku, protoze kdyz vyradim tak my spadnou otacky az na nulu. Je doufam ze je to zanesenou klapku a ne neco horsiho.ofi píše:Skús vyčistiť klapku. Mne totiež robilo akonáhle som vyradil rýchlosť otáčky padli skoro na nulu alebo to rovno zhaslo. Od tej doby ani raz.
-
thepromise - FK
zkoušel jse někdo dát na plyn. pedál cihlu a kouknout se jak moc je klapka otevřená? včera sem to udělal a nebyla otevřená co to šlo, neměla ten maximální uhel, ale když sem vzal rukou za ten napínák klapky tak to normálně ještě šlo do plna
až budu doma dodám sem foto
-
sak1
Zdarec já mám podobný problém s klapkou co hodně lidí zde a chci vaše názory co by to mohlo být.
Problém nastal když jsem vyčistil klapku otáčky šli po nastartování na 1800 když prišlápnu plyn tak spadnou na 900 až tisíc tam kolísají.
Na vagu se provedl reset řídící jednotky a základní nastavení klapky a to 7 krát s přestávkama se zkouškou co to udělalo,ale nic se
nezměnilo otáčky jsou stále 1800 a při sešlápnutí plinu spadnou na 900.
Před vičištěním s otáčkama nebyl sebemenší problém .
Vý někdo co to je zda odešla klapka či něco jiného vag žádnou vadu nenašel snad jen zvíšené napětí ale klapka dosedá tak prosíííííííííííííííím
poraďte.

Problém nastal když jsem vyčistil klapku otáčky šli po nastartování na 1800 když prišlápnu plyn tak spadnou na 900 až tisíc tam kolísají.
Na vagu se provedl reset řídící jednotky a základní nastavení klapky a to 7 krát s přestávkama se zkouškou co to udělalo,ale nic se
nezměnilo otáčky jsou stále 1800 a při sešlápnutí plinu spadnou na 900.
Před vičištěním s otáčkama nebyl sebemenší problém .
Vý někdo co to je zda odešla klapka či něco jiného vag žádnou vadu nenašel snad jen zvíšené napětí ale klapka dosedá tak prosíííííííííííííííím
poraďte.
A dělal si i reset řj přes Simos Manager?to je taky potřeba
-
sak1
Ano i ten reset se provedl tak nevím jestli to nemůže dělat nějaký čidlo či něco jinýho.
-
sak1
Dnes jsem vyměnil klapku a potíže přetrvávají i po restartu a nastavení co to můe být???????????????????????

- holy
- Kontaktovat uživatele:
a máš volné plynové lanko? Netahá ti klapku i když by mělo být povolené?
Mrkni taky na snímač podtlaku v sacím potrubí...do konektoru občas zateče, zoxiduje a pak to dělá rotiku. Stačí vysušit, pečlivě očistit všechny kontakty a znova reset a přizpůsobení.
Mrkni taky na snímač podtlaku v sacím potrubí...do konektoru občas zateče, zoxiduje a pak to dělá rotiku. Stačí vysušit, pečlivě očistit všechny kontakty a znova reset a přizpůsobení.
-
sak1
Tak lanko je spíš příliš volné a to čidlo jsem taky vyměnil .
- holy
- Kontaktovat uživatele:
Tak bych zkontroloval a vyčistil všechny konektory v motoru...
-
sak1
Jasný i to jsem i udělal ale jak říkám celou dobu to fachalo a po vičištění klapky to začlo blbnout.
-
sak1
Tak pánové chyba je odstraněna a to jsem nečekal co to bude po výměně snad všech čidel a filtu na benzín i svíčky a jiné klapky jsem zkusil zajet do jiného servisu na základní nastavení a co se nestalo
auto šlape jak hodinky takže má rada zní ,nevěřte jen jednomu servisu a zkuste pro jistotu i jiný,nebude vás to stát tolik co mě.
Na druhou stranu teď má auti spoustu novích dílů

auto šlape jak hodinky takže má rada zní ,nevěřte jen jednomu servisu a zkuste pro jistotu i jiný,nebude vás to stát tolik co mě.
Na druhou stranu teď má auti spoustu novích dílů
-
cvrk - FK
čistil sem klapku,celá venku.potom otácky 1700-2000.stahnuljsem orogram na adrese http://www.motordiag.cz/msm/index.php.jeste musim sehnat kabel a pak se uvidi.doufam ze je zapojená zásuvka na diagnostiku ve feldě.je kupovaná a nekdo si už hrál s kabelama.nechci kupovat novej za cirka 1400kc.pucit nebo koupit starsi.nevi nekdo o necem?

- holy
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť jsem se tě ptal, jestli jsi udělal základní nastavení....Komu není rady...sak1 píše:Tak pánové chyba je odstraněna a to jsem nečekal co to bude po výměně snad všech čidel a filtu na benzín i svíčky a jiné klapky jsem zkusil zajet do jiného servisu na základní nastavení a co se nestalo
Na druhou stranu teď má auti spoustu novích dílů![]()
![]()
![]()
- holy
- Kontaktovat uživatele:
K tomu motordiagu si sežeň i VAG abys pak udělal základní nastavení....cvrk píše:čistil sem klapku,celá venku.potom otácky 1700-2000.stahnuljsem orogram na adrese http://www.motordiag.cz/msm/index.php.jeste musim sehnat kabel a pak se uvidi.doufam ze je zapojená zásuvka na diagnostiku ve feldě.je kupovaná a nekdo si už hrál s kabelama.nechci kupovat novej za cirka 1400kc.pucit nebo koupit starsi.nevi nekdo o necem?![]()
čaute chci se zeptat šlape vag i na windows 7?
-
Smity
Ahoj, prosím Vás nemáte někdo nějakej přehlednej kompletní návod na vyčištění klapky? Zvládne to i začátečník?
Díky.
-
kimirsen - FK
Jen takový dotaz ? Má cenu tu klapku čistit ? Ono když si vezmu, že ten motor co mám má nalítáno 360 000km a jaksi těsnosni nejsou takové jako unového motoru tak to "plive" do hadice co jde z po víčka na dolévání oleje, pod klapku, tak se ta klapka opět po ujetí pár kilometrů zasere. Problémy s volnoběhem ani se zhasínáním motoru nemám. Podle mě je to zbytečnost.
-
tgfh - FK
Tak záleží na tobě, je to trošku blbý dotaz.
Pokud máš vrak jak píšeš tak to nemá cenu čistit, pokud máš auto v pořádku tak stačí po 30 000 km do pohody, klidně i déle a pokud máš auto jako zálibu tak ji můžeš čistit klidně co 20 000 km, záleží jak se k tomu člověk postaví a jak se k tomu autu chová.
Obecně ji ale stačí čistit až se objeví první malé problémy.
Já ji čistím co 20-30 000 km.
Pokud máš vrak jak píšeš tak to nemá cenu čistit, pokud máš auto v pořádku tak stačí po 30 000 km do pohody, klidně i déle a pokud máš auto jako zálibu tak ji můžeš čistit klidně co 20 000 km, záleží jak se k tomu člověk postaví a jak se k tomu autu chová.
-
Lugosy
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, simos manager na ten reset plne postacuje. Pokud ti nepadaji otacky rychle hned po "nastaveni", je neco spatne. Obdivuju ty, co demontovanou klapku rozebirali jeste dale, to jsem si netroufnul. Tesneni stoji u nas 40 Kc a je to takove neco nedefinovane, jakoby nejaky plast nebo neco takoveho. Ja ji mel dole nejmin 5x a tesneni porad v pohode.
-
Surmi - FK
Zitra mi má kamarád nastavit klapu přes vag-cpm tak snad se to povede držte mi palečky 
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 24. črc 2010 21:39:09, celkem upraveno 1 x.
-
kimirsen - FK
Kdo tady mluvil o vraku ?? Ty si myslíš, že pístní kroužky jsou dokonalé těsnění ? Schválně natoč motor, sundej hadici co vede od víčka na dolévání oleje a přilož si tam prst a pak mi sem napiš, zda ti to tam fouká ! Docela by mě to zajímalo když píšeš, že to máš v tak suprovém stavu. A co si myslíš, že tou hadicí jde ??? Vzduch s olejem, kterým se zasere ta klapka.tgfh píše:Tak záleží na tobě, je to trošku blbý dotaz.
Hold tady je výhoda jednobodu, jelikož klapka je pořád omývána benzínem.
-
Lugosy
- Kontaktovat uživatele:
I z motoru po GO jde z odvzdusneni kliky ven kondenzat. To je uplne normalni stav. Panove, nechapu, proc tuto nepodstatnou vec tak moc resite. Staci metr hadice na svedeni pod auto a diru v sani zacpat kouskem hadice s velikym sroubem. Pak uz o problemech s necistou klapkou a zaolejovanym sacim potrubim nebudete vedet velice dlouhou dobu.
-
baltazarek - FK
Ahoj, O vikendu při cestě z dovolene mi přestalo jet auto. Technik vymenil listu ke svickam a jeste prostrikl klapku. Auto jede, ale zustavaji mi otacky motoru kolem 2000. Kdyz pridam plyn tak se to zase spravy. Vypada to na klapku kterou by asi chtelo resetnout. Nejste nekdo z okoli Brna s kabelem + zkušenostmi ? Kabel bych si rád koupil, ale nestíhám to. V pátek odjizdim zase na 14 dnu a potřebuji mit auto vporadku. Diky moc.
-
Surmi - FK
Reset jak reset ale to chce tu klapu nastavit.. zajed sii nekde do servisu a do, 500kč ti to udělají.
-
baltazarek - FK
Kabel jsem prave dodelal. Zabralo to cca 30 minut. Poradite jak provest nastaveni ? Diky
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 07. říj 2011 20:42:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
-
baltazarek - FK
Ahoj, takže jsem provedl reset + nastavení v Vag-com. Klapka vypada ze funguje. Jel jsem to projet a vyčetl jsem závadu:
00525 - Sonda lambda (G39)
07-10 - signal prilis nizky - Sporadicky
číslo chyby: 525
lambda-sonda (G39) signal prilis maly.
příčina: Na vedeni zkrat na plus, lambda sonda vadna
mozne projevy: nefunkcni lambda regulace
doporuceny postup: kontrola lambda sondy a lambda regulace
Poradite nekdo co s tím ? Je třeba koupit novou sondu ? Díky
00525 - Sonda lambda (G39)
07-10 - signal prilis nizky - Sporadicky
číslo chyby: 525
lambda-sonda (G39) signal prilis maly.
příčina: Na vedeni zkrat na plus, lambda sonda vadna
mozne projevy: nefunkcni lambda regulace
doporuceny postup: kontrola lambda sondy a lambda regulace
Poradite nekdo co s tím ? Je třeba koupit novou sondu ? Díky
-
Surmi - FK
Tys nastavil klapu přes VAG COM? to opravdu jde? jestli to nekdo udelal přes vagcom tak mi to tu potvrďte 
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 02. srp 2010 22:35:38, celkem upraveno 1 x.
-
baltazarek - FK
udelal jsem to dle tohoto návodu. Ten jsem stahl nekde na webu:
Felicia 1.3 MPI
Podmínka:
Zapnuté zapalování,volný pedál akcelerace,paměť závad motoru bez chyby,stojící motor.
Postup:
1 01 – Motor
2 02 – vymazat chybové kódy
3 04 – základní nastavení
4 zvolit skupinu 98, Run
5 pozice 1 a 2 = napění na potenciometru min-max
6 pozice 4 = 01 proces nastavování běží
7 pozice 4 = 00 proces nastavení ukončen
8 pozice 3 = 0100 klapka nastavena.Pokud je jiná hodnota hledat závadu a proces opakovat
Nastavení trvá cca 10 sec.
Ukončit komunikaci s jednotkou
Po té vypnout klíček na min. 30s
Nyní se mi nezasekává plyn. Otacky vapadaji ze jsou vpohode, nekde kolem 860. Jeste abych nezapomel. Pred tim jsem provedl reset pomoci SIMOS Manager 1.03
Felicia 1.3 MPI
Podmínka:
Zapnuté zapalování,volný pedál akcelerace,paměť závad motoru bez chyby,stojící motor.
Postup:
1 01 – Motor
2 02 – vymazat chybové kódy
3 04 – základní nastavení
4 zvolit skupinu 98, Run
5 pozice 1 a 2 = napění na potenciometru min-max
6 pozice 4 = 01 proces nastavování běží
7 pozice 4 = 00 proces nastavení ukončen
8 pozice 3 = 0100 klapka nastavena.Pokud je jiná hodnota hledat závadu a proces opakovat
Nastavení trvá cca 10 sec.
Ukončit komunikaci s jednotkou
Po té vypnout klíček na min. 30s
Nyní se mi nezasekává plyn. Otacky vapadaji ze jsou vpohode, nekde kolem 860. Jeste abych nezapomel. Pred tim jsem provedl reset pomoci SIMOS Manager 1.03
-
Surmi - FK
Jaksto nastavoval? mě bylo řečeno že pres vagcom to nejde nastavit.. 
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 02. srp 2010 22:35:17, celkem upraveno 1 x.
-
baltazarek - FK
No jo. Ja to nastavoval s vypnutym motorem. Presne dle navodu z netu. Otacky jsou vpohode, a hlavne mi to uz nezustava na 2000 RPM. Poradite mi nekdo prosim jak s tou lambda sondou ? Nevim ktere hodnoty načist z Vagu. Ktery kanal. Jsem to procvakal všechno a hodnota lambdy se nikde nemenila. Diky