[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1823: Undefined array key 8984 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1833: Trying to access array offset on value of type null [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1833: Trying to access array offset on value of type null Uvodněný svazek drátu u motoru!! POMOC!!! - FeliciaKlub
Kvuli pracovni vytizenosti jsem to sem nemohl dat drive ale mam problem. Jiz od koupy auta mam v motoru uvolneny svazek 3 dratů, auto sice jezni vice mene dobre, ale k necemu tam ten svazek byt musi.(Motor 1,3 MPi)
náhon tachometru je čistě mechanická věc bez drátů
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Teď jsem se byl podívat v autě ... co to na tom náhonu máš? Ve feldě to nemam a mam taky 1,3 MPi
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
Jo to kdybych vědel jeste jsem nezalozil topic abych felinku ukazal, ale predemnou ji mel nejakej pseudomechanik, vysral se na dost veci vcetne rozvodu, ktery sam neumim udelat a navic potrebuju prachy.... Ale tohle me docela zajima protoze to tam tak vesele trci od nikam
Maty už to napsal za mě - ještě by to teda mohl být jenom nezávislej měřák ujetých kilometrů - jestli to auto nějakou dobu fungovalo jako služební (aby zaměstnanci nemohli šachovat přetáčením tachometru s najetejma km)
EDIT: Kova: To mě ani nenapadlo A je to dost dobře možný že je to elektronickej měřák pro taxamter
Tak ty dráty proklemuj dohromady. V nejhorším ti to auto vybouchne
Opravdu to je náhon na tachograf nebo něco podobného - už jsem to na dost autech viděl, ale ještě ne na Feldě EDIT: sakra, já než napíšu příspěvek tak přibude deset nových...
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 02. kvě 2010 19:45:49, celkem upraveno 1 x.
Ok chlapi. Diky moc za pomoc, mel jsem strach at to neni neco podstatnyho. Takze vezmu izolacku dratek pekne stocim zaizoluju a zabouchnu za tim kapotu
Vrba: nesmíš si nechávat okno s tématem moc dlouho otevřený
buchtožrout: jojo zazoluj, přidělej to někam ať to nelítá a neřeš to