hifonics 8kw...

dotazy a rady na vše kolem hudby
vanplus - FK

hifonics 8kw...

Příspěvek od vanplus - FK »

jsem si dneska udělal radost novým kouskem do auta...http://www.prohifi.cz/zesilovace-do-aut ... -sampson-2 máte někdo zkušenost jakej reprák s tím napájet?
ReviloHifi.cz - FK

Re: hifonics 8kw...

Příspěvek od ReviloHifi.cz - FK »

No těch 8 kW tam mít nebudeš, ani kdyby jsi se zbláznil. Zesilovače od Hifonicsu jsou hodně moc velký žrouti a vím z vlastních zkušeností, že je hodně velký problém z nich ten výkon dostat. Navíc v těchto případech bych řekl výrobce trochu přestředlil a uvedl výkon, který je fakt prakticky nemožné z něj dostat.

Jinak jakou velikost subwooferu vůbec sháníš? Nebo případně dva subwoofery. Máš to na dB Drag, nebo jaký je účel využití.. Trochu to rozveď.
vanplus - FK

já vím že tam 8kw nebude,je to jako u všeho autohifi přehnaný několikanásobně...ale jinak čistě pro informaci po menší ůpravě je prý naměreno při 0,25 ohmech 8,5kw....nevim jak je to možný když má být stabilní do 1ohmu....já každopádně pod 2ohmy nepudu takže ani takový výkon nečekám....ale určitě to bude hrát líp než současný D-REX 2500 :D chci to jen na poslech ne na db drag....velikost repro je samozřejmě čím větší tím lepší....jen jsem potřeboval nějaký příklady abych zhruba věděl po čem se mám poohlídnout...nicméně na jiném foru jsem byl ujištěn at repro neměním takže už je to momentálně asi jedno...
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

sorry ale na poslech tenhle zesík jo? :lol: já měl ve Feldě 3kw a na poslech už to nebylo... a na tohle jedině SPL SW a ty taky zrovna na poslech nejsou, myslím v autě...
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...no já bych zesilovač D-Rex moc nepodceňoval...a jak píše Revilo...Hifonic je v tomto ohledu problém.Stějně jako jeho SW boxy.Sonic od Carpower zahrál líp jak Zeus.
Svůj zájem směřuj na Kicker, MTX a ještě bych doporučil Rainbow...takový Ambos 12" ;)
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
vanplus - FK

no jo máš pravdu,kicker by byla moje volba...18" dyž už....ale nakonec zůstanu u mejch 21"....proč mám na poslech tohle? no proto že chci aby ten zesilovač nemusel hrát do klipu ;) prostě pojede na "pohodu" a přesto to bude hodně hrát ;) teda doufám :D
artin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od artin »

jenom trošku OT/
vidim dobře? Naše cena:87 990 Kč (vč. DPH) :shock: sem z tý ceny trošku mimo...
/
Šmoulujem na to! :-)
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
vanplus - FK

no to já bych byl taky :D já ho koupil použitej ;) odkaz je jen pro ilustraci...
Odpovědět