Pojďte si postěžovat,pokecat...

pokec o všem možném i nemožném
Odpovědět
Abdul - FK

Re: Pojďte si postěžovat, pokecat, Téma: Jak se máte?

Příspěvek od Abdul - FK »

Aj ja hľadám, ale na SK niet toľko ND ako v ČR. Počkám, do dôchodku ešte nejaký týždeň.... :lol:
p@vel

Příspěvek od p@vel »

To je už fakt hnus, co si ty panáci z bruselu dovolují :evil: Nejdřív kamiony, teď dodávky a potom osobáky :cry:
http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot ... ?id=667141

Pořád se nadává Moskvu, RVHP atd. a vžyt EU a Brusel je úplně to samý akorát rozdíl je v tom, že můžu kdykoli vzít auto jet za hranice...
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmorfeuz »

mam se super, v praci jsem dal vypoved a jdu za lepsim...teda o dost lepsim :D
Snehulak - FK

Příspěvek od Snehulak - FK »

P@vel - no to je zas nápad. na to může přijít jen nějaký trouba u stolu. když člověk potká na silnici nějakou starou tatru nebo lízu a tu tmu co je za ní tak tohle než udělá jedna dodávka tak může jezdit v pohodě půl roku.
když to chtějí omezit měli by tak max 130 dle dálnic a platných předpisů. to je jak s motorkama aby měli max 100 koní :idea: to jsou nápady
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

tak v naší vesnici proběhl opět nájest našich romských spoluobčanů za bíleho dne se vkradli na pozemek a když je majitel nachytal stihli aspoň ukradnout klíče ze zámku od garáže takže musej dávat komplet zámky v baráků nové, když to pořád takhle pokračuje dál rozhodl jsem se pro koupi plynovky, a má mě někdo vlíst na pozemek, klidně do něj nasázim celej zásobník :evil: :evil: :evil: akorád mě štve že člověk nemůže nechat nic venku a furt mít všude zamčíno :evil:
PetrSeky - FK

Příspěvek od PetrSeky - FK »

těšíte se na volby? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Martin_Happy - FK

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

spis mě zajímá,co bude po volbách... :roll:
PetrSeky - FK

Martin_Happy píše:spis mě zajímá,co bude po volbách... :roll:
jsi si jistý že to chceš vědět?
Martin_Happy - FK

no, já jestli mám už balit kufry a emigrovat, nebo ještě počkat

podydvnle toho co se ted mele v médichích to vapadá, že jestli čssd vyhydvnkrajyedvnk, tak ydnám zasadí do ústavy, že musíme mít Paroubka rádi nebo co. :?
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Skončí to patem ;) Paroubek nebude mít s kým sestavit vládu, ;) Koalice ODS, TOP09, VV (případně SZ, SPOZ a KDU-ČSL) by byla na tolik křehká, že do ní půjde akorát sebevrah. Prostě tady bude levice ČSSD a KSČ a budeme se mít jako v Řecku. Všichni maj všechno a přitom hovno :roll:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
PetrSeky - FK

smrcek píše:Skončí to patem ;) Paroubek nebude mít s kým sestavit vládu, ;) Koalice ODS, TOP09, VV (případně SZ, SPOZ a KDU-ČSL) by byla na tolik křehká, že do ní půjde akorát sebevrah. Prostě tady bude levice ČSSD a KSČ a budeme se mít jako v Řecku. Všichni maj všechno a přitom hovno :roll:
Jak v Řecku se budeme mít tak za 100 let, jestli vyjde ekoteroristům glob. oteplování. Do tý doby nám bude chybět teplo a moře
Martin_Happy - FK

aha, takže to abyc přestal chlastat pivo, a přeučil se na Uzo :lol: :lol:
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

Dneska jsem si luxusně zajezdil na mašině, a dobře nabitý jdu zítra do boje s katastrem, notářem a taky zaměstnáním :D
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

TOHLE SNAD ANI NECTETE A NERESTE ALE CELKEM JSEM SI PO DNESNIM RANU A DOPOLEDNE ULEVIL

tak tu nakonec jeste jsem no a si pujdu postezovat a vypovidat se...cim dal tim vic zacinam byt alergicky na doktory a nemocnice a vsechny tyhle instituce kolem, jelikoz tam posledniho pul roku travim dost casu . vzdy kdyz prijdu k doktorovi na domluvenou hodinu tak nejmene hodinu cekam v cekarne...dneska jsem ale mel rekord 2,5 hod cisteho casu a to jsem v bolestech sedel v tom plastovem cosik co se zidli neda nazvat...muzete si brat i ruzne posrane poradove cisla ale sestry tam byly 3 jedna pomala na vratniici ktera tiskla neco 3minuty vzdycky a potom 2 ktere se neorientovaly v nicem ani v tech papirkach tak si musely vsechny pacienty zavolat a seradit si je podle sveho..to uz dal radsi nebudu komentovat
hlavne jsem po pul roce sel k jinemu doktorovi s kterym jsem domlouval predbezne operaci....ten nepotreboval videt zadne papiry zadne vysledky jenom se na me podival, prohmatal zeptal kde me co boli a hned mi rekl co mi je a co se mnou bude a mi uz to konecne vsechno souhlasi...pul roku muzu chodit k X expertum co tomu "rozumi" a chodit na X nechutnych vysetreni ktere jsou pomalu k nicemu a takhle se obycejny chirurg/primar na me podiva a hned mi vsechno vysvetli jak co bude....takze nase zdravotnici me cim dal tim vic sere a jeste mam za to platit nesmyslne zasrane poplatky a jeste k tomu kdy primo pred Mestskou nemocnici nedavno zavedli placene parkoviste....banda zlodeju a stat na tom cerpa nejvic
a nejlepsi na tom je ze mam ted verit nejakym doktorum a sestram kteri me budou kuchat a muze to dopadnout vselijak

omlouvam se za sproste slova
méně znamená někdy více...
Obrázek
Honza9007 - FK

Příspěvek od Honza9007 - FK »

Macman: o kvalitu doktorů u operace bych se nebál; tam nejsou žádní pfušeři. Jedině, že bys byl v Benešově (u Prahy) - tam jsou řezníci. Jinak s tebou ve všem ostatním souhlasím :thumright:
Javor - FK

Příspěvek od Javor - FK »

Docela si mi připomněl mojí loňskou obíhačku, našli mi nález kterej se mněl odoperovat už v ranym dětství ale dětskej lékař tomu nepřikládal žádnou roli. Ok chápu může se stát.
Byl mi stanoven termín první operace cca měsíc čekání. Chápu může se stát neni místo OK.
Když jsem měl být přijat měl sem lehký doznívající kašel bez rýmy. Asi takový že sem dvakrát zakašlal na příjmu za tu půl hodinu co sem tam seděl s příjmovou doktorkou. Ta nazanala že mam ucpaný dýchací cesty oznámila že se mam dostavit na příjem za 6 týdnů. Byl sem v celku rozzloben.
Po 6 týdnech a operaci se na mně přišel podívat doktor který si zákrok vyžádal, ale neoperoval, a zjistil že pan operatér velkej kabrňák a že operaci zvládnul tak napůl a že budu muset jít na další do Plzně za 6 týdnů.
Druhá operace proběhla na moje vyžádání jinde, V první nemocnici semčekal 6 týdnů a strávil tři dny na pokoji, operace byla nepovedená. Na podruhé jsem čekal 14dní na operaci a za bránami nemocnice strávil tak 26 hodin a vše bylo a je OK.

V Klatovech to neni na slavnej úrovni, napodruhé sem byl v Berouně.
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

no ja uz taky nad vsim zacinam pochybovat..hlavne na nemocnicnim systemu a nemluvim o politice naseho statu
dneska jsem opet musel naklusat do nemocnice abych si vyzvedl nejake papiry a nejake odevzdal a tam jsem se dozvedel ze me posilaji k obvodacce at mi udela rentgen plic, krev, EKG a vse co je potrebne k operaci a prvni co bude ze me hned posle zpatky do nemocnice jelikoz ona tam ma tak maximalne psaci stroj...takze dalsi litani s papirem sem a s papirem tam...posledni dobou nic jineho nedelam
jeste me v posledni dobe nejvic zacina stvat ze vlastne od prosince nepracuju a od ledna nejsem studentem tudiz nemam zadny prijem, pracak ani socka mi neda ani korunu a to ziju doma sam s mamkou a nemluvim o tom ze musim vsude jezdit autem pomalu a platit vsechny poplatky....tak pokud to mam srovnat s mensinou jak si zije tak si potom rikam kdo je dikriminovany
méně znamená někdy více...
Obrázek
Stefi74 - FK

Příspěvek od Stefi74 - FK »

No mam se dobře mam na třech místech sešitou hlavu a naražení čelo a nos po včerejšim fodbalovim zapase s Banik Ostrava a Marila Příbram tady dareček od hovad z Ostravy Dělal sem pořadkovou službu :lol: :rambo: :rambo: Obrázek Ale beru to sportovně holt kdyš jich de na jednoho deset tak toho člověk moc nenaděla a nejepši sou ty co si předvas stoupnu a začnou machrovat a přitom zanim stoji dvacet lidi ty mam nejrači kdyby byl sam tak ani nejukne sklopí uši a zmizí ale to je život tak sportu zdar a volum zvlašť :thumright:
Abdul - FK

Kruté, ale mohlo byť aj horšie. :x Nechápem riadiacich orgánov ( alebo fasov ), že dovolia ísť "športu" až do takýchto extrémov. Ak majú prachy na odmeny hráčom, určite majú aj na mastnú pokutu. Okolo 2 mil. by to spravilo. Podmienečne vylúčiť z budúceho ročníka ligy a bol by kľud.
Stefi74 - FK

Abdul maš pravdu kdybych šel k zemi tak sem asi sam do sanitky nedošel :lol: :lol:duše neutrpěla a rany se zahojí
No nemaj je pustit vubec do města a jeto aď tahnou spátky no stadion taky vylepšily no ja vtu chvíly tam byl sám a neš sem se odtamtaď dostal ta to chvyku trvalo
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

baník 3.14čo :D hele tak zes dostal do drzky je fajn,ale ja to taky nechapu ty "fandy" nebudem rikat ze to delaj jen banikovci ono kdyby tolik fandu a zazemi mel kazdej klub tak budou hovada vsichni stejny (jako vsude,jako vzdycky) osobne sem videl linkovy autobus co privezl jen fandy sparty a to co v tom autobuse udelali bylo nepochpoitelny ,na to ze jeli spolu jen kamaradi a nikdo jim nedal duvod k jakekoliv potycce....
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
Martin_Happy - FK

a právě proto nemám rád fotbal. Fotbalisti sou líní simulanti a jedinej kdo je při zápase aktivní, sou idioti mezi fanouškama (neberu, že to dělají všichni, ale je jich hodně) který rozmlátí stadion a vlak/bus kterým tam přijeli
Stefi74 - FK

Hromi ty Ostravaku ;) ja nechapu všechny tyhle paka aď sou odkud koly a stim že nějakou schytam stim sem počital a chuť mi to nevzalo :lol: chlap ma mít jizvy :rambo: jo a dopad sem líp neš některý ostravaci ty dneska asi nevyděj po slzaku :lol: :lol:
Marty jak řika muj Kamoš Fodbalisti sou teploušci načinčaný :lol:
Martin_Happy - FK

jedinej fotbal, co mě baví je vesnická liga. Tam sme si dokázali dát vlastní gol z penalty na soupeřovu branku :lol: a ty kecy. 11 lidí běhá po hřišti jak psi za míčem a kolem stojí celá ves a řve na ně: Pepané, jestli nedáš gola, tak se ti budem smát víc, než když ti stará nasadila parohy jardo, kam čumíš vole apod. :lol:

pak si člověk pustí první ligu, kde se kutálí míč, za nim beží jeden z každého týmu a ostatní se procházekjí vycházkovým tempem a bud řvou na rozhodčího nebo se usmívají do kamery. To je na blití. Hokej je tisíckrát lepší, tam se v lize aspoň něco děje
Stefi74 - FK

ja fodbalu nerozumim ten mě nebere :lol: jo vesnickej fodbal je větší sranda jak píšeš ;)
Zdeny89 - FK

Příspěvek od Zdeny89 - FK »

Včerejší výjezd byl super.Všechno to začal jeden pořadatel ,že nechtěl pustit jednoho fanouška tak se na něj vrhl potom na něj šli Banikovci naběhli pořadatelé a Banikovci je odrazily nedávali to tak přišla na řadu (SPJ) Speciální pořádková jednotka těžkooděnci a začlo peklo kolem všude lítaly sedačky potom policajti použili dymovnice z kterých štípalo v krku a oči.Jinak to nezačali Banikovci takže ten kdo tam nebyl at drží hubu.Příbram si za to může sama neuměla zajistit bezpečnost.Jinak bylo super přijelo nás kolem 1000. V autě nás jela parta lidí na místě jsme byly za 4 hodiny. :thumleft:
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

Baník 3.14čo
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
Zdeny89 - FK

Stefi74: Aspoň ,že to bereš sportovně počítal jsi že se tohle může stát podle mě se dalo ale čekat že nebudou mít převahu pořadatelé.Dobře Ti tak Ti psát nebudu protože jsi šel do toho dobrovolně
lucistrnad - FK

Příspěvek od lucistrnad - FK »

Si jdu také postěžovat!
Zapněte už někdo to sluníčko a teplo! :roll:
Raceman

Příspěvek od Raceman »

fanoušek kterej začne demolovat stadion a podobně není fanoušek ale debil a je mi úplně u prdele jestli je to fanda baníku nebo marily ... prostě takovýhle hovada nemají na fotbale co dělat a to že tam pořadatel nechtěl nějakýho baníkovce pustit tak to asi nebylo jen tak že se mu nelíbil a měl k tomu asi nějakej důvod a pokud to "fanoušek" nepochopí tak se není o čem bavit
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

Stefi74 - trochu zbytecny jizvy ne?To hle brat sportovne kuwa?To neni o sportu,ale particky vymletejch palic se chce ve skrytu anonymity vyradit a delat bordel. :evil: Chovaji se jako cigosi......v particce nebo ve skupince jsou silny jako silnice,ale jak je ji mene maji stazenou prdel,hrdinove. :!: :evil: Na takovy kreteny muze byt jakykoliv fotbalovy klub hrdy sakra :!: Sporu zdar a fotbalu zvlast. :!:
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
Zdeny89 - FK

Raceman: Nesouhlasím s Tebou v cizích Ligách se dějí horší věci.Nebudu to řešit protože každy má na to jiný názor
Martin_Happy - FK

počkej a to jako musíme dohánět horší věci? To že máme politiku plnou stupidů od nás taky nido nechce okopírovat. Idiocií se snad inspirovat nemusíme v zahraničí.
Raceman

Příspěvek od Raceman »

Zdeny takže podle tebe je v pořádku vpustit nachcaný "fandy" na stadion a nechat je to tam zdemolovat a porvat se s ostatníma?
Zdeny89 - FK

Raceman: Jde o to že by se nic nestalo kdyby to nevyprovokoval jeden pořadatel
Abdul - FK

Tomuto sám neveríš.
Raceman

Příspěvek od Raceman »

Zdeny a ty asi víš přesně proč se to tam stalo protože si stál hned u toho co?
jako když řekne pořadatel že ho tam nepustí nebo že má udělat to a to aby ho tam pustil a "fanda" tam leze skoro násilím tak to je podle tebe provokace ze strany pořadatele? prostitutka prober se a snad pochopíš že vždy tyhle potíže dělají jen "fandové" protože oni mají poslouchat a chovat se tak jak jim pořadatel přikazuje
Zdeny89 - FK

Jo viděl jsem to a to není nic špatného.A nedivím se že tak Banikovci řádili.Neřešme to já mám na to jiný názor jsem fanoušek už kolem 10 let možná i víc a policajti provokovali
Raceman

Příspěvek od Raceman »

Zdeny89 píše:Raceman: Jde o to že by se nic nestalo kdyby to nevyprovokoval jeden pořadatel
nebo taky mám na to tuhle odpověď :) taky by se nestalo nic kdyby tam ten podle tebe poškozenej "fanda" nepřijel a nebo taky kdyby se nějakej stupidní fotbal nehrál

a vidět to neznamená stát přímo u toho a slyšet to co se tam děje
Zdeny89 - FK

Raceman: Už to řešit s Tebou nebudu :D
Kulis - FK

Příspěvek od Kulis - FK »

Toto chování bylo perfektně vidět ve filmu "Proč"
"proč jste ničili vlak-nevím dělali to tam všichni" :thumbdown:
Martin_Happy - FK

aha, já sem si vždycky říkal, že tyhle chuligáni, co rozmlátí půl stadionu, sou vlastně chudinky, na který se někdo křivě podíval a zamračil. Ale i kdyby nemají co rozbíjet

a i kdyby je náhodou prudili pořadatelé, tak na začátku všeho za to můžou fanoušci. Někde na začátku tohoto všeho před X lety byl nějakej debilní fanoušek, kterej něco provedl. A ten to začal, pak následovala reakce pořadatelů, pak zase fanoušci a tak dokola... Takže všim jsou odpočátku viní ty špatný fanoušci

Ale myslím ty idioty co se ožerou a jdou se jen porvat, normální lidi co jdou opravdu na fotbal nemyslim
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

No jiste, poradatele s bezpečaky a policii - ti urcite sami vyprovokovali potycku, aby se nenudili a meli co delat :lol: :lol: :lol: Banikovci jim to jenom oplatili a vlastne za nic nemuzou :lol: Tak a ted jsem se fakt pobavil ...
Abdul - FK

Martin_Happy píše:..... normální lidi co jdou opravdu na fotbal nemyslim
Normálni ľudia na futbal už prestávajú chodiť.
Martin_Happy - FK

a já se jim nedivim, na hřišti hnus, protože ty primadony se tam producírujou jak na modní přehlídce a v hledišti banda ožralejch idiotů co dělá bordel. Co bych tam dělal?
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

nejlepší je že když tam někoho teda nepustí nebo se jim něco nelíbí tak začnou vše kolem sebe ničit ať na stadionu nebo ve vlaku atd. já bych jim tak přál aby jim vlítnul někdo do domu a všechno jim tam taky začal ničit protože se jim něco nelíbí, ničit majetek cizím je přeci tak snadné a člověk si patřičně posilněn alkoholem dokazuje jakej je machr a každej se ho asi bojí, dávno už na fotbal nechodim a divim se jak tam někdo může jít teřba s dětma, když se z toho stalo místo kam se choděj lidi ožrat, nadávat si a porvat se, nikomu tím neprospívaj natož klubu choděj se tam jen uspokojovat a dokazovat si co sou... akorád všem pro ostudu škoda že oni to teda viděj uplně jinak no :roll:
Raceman

Příspěvek od Raceman »

bych na ty stadiony klidně nahnal tisíce těžkooděnců aby se tam těch "fandů" tolik nevešlo ale někdo by to musel zaplatit takže by ideální bylo zvednout ceny vstupenek a to minimálně na trojnásobek i více aby bylo na pokrytí všech nákladů a škod :)
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Že se vám do toho pletu ,Race ale to by zas odnesli ti nevinní . chce to tvrdý postih těch kterých se to týká .
Příklad .v sektoru hostí se to semele vznikne mějaká škoda přijedou těžkooděnci všechny legitimovt v tom daném sektoru a pak jim vzniklou škodu dát k úhradě + tučná pokuta .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

Ach ty nektere nazory... Zdeny tam byl,vy ne,ale stejne vite vic nez on :) Ja sem proti nasili - to na stadionech nema co delat,stejne tak ty vytrhane sedacky :puker: , ale kdo se vcera dival na TV,tak videl,ze to bylo prerusene potom znovu jenom kvuli prevenci :geek: . Bud je meli vyvest (banikovce) hned nebo uz potom do toho nevstupovat (kdyz uz nic nedelali). Nazory tipu "co bych delal na fotbale,chodi tam jenom hovada" atd si nechte nekteri od cesty,druzi vam taky nerikaji "proc mas neustale pracky spinave od oleje,co z toho mas?". Nekdo chodi o vikendu na fotbal,druhy do garaze,treti je doma na zahrade - kazdeho vec.
P.S. takovym lidem jako je ten co udelal Stefimu jizvu bych par let zakazal fotbal a hotovo (problem je,ze ho musi chytit za ruku a dokazat,ze to byl ten a ten :? Nezastavam se ani jedne strany :salut: Ale ty jednostranne nazory mi nedaly nenapsat :rambo:
Martin_Happy - FK

já nikomu názor, proč nemám rád fotbal nevnucuju, jen sem abdulovi řekl, proč tam ty lidi přestávají chodit.

stejně na počátku těchto výtržností byly fanoušci. Nebylo to teď v Příbrami ale už kdysi dávno. A to že se to neustále opakuje něco o těchto lidech svědčí
Odpovědět