cvakani v motoru při nastartovani

MPi 1AV
AEE
grenhorn - FK

cvakani v motoru při nastartovani

Příspěvek od grenhorn - FK »

Ahoj lidi potrebuju poradit mam feldu 1.6 mpi a vymenil sem olej a klinovi remen a pri nastartovani mi v motoru zacne cvakat asi tak na 2 až 3 vteriny a hlavne to cvaka kdyz mi auto dele stoji a kdyz nekde popojizdim a vickrat startuju tak to nedela poradte diky
poradte co stim muze byt diky moc muzete kdyz tak psat na muj mail michel00@seznam.cz predem diky za rady hoj grenhorn
PJDefort - FK

Re: cvakani v motoru při nastartovani

Příspěvek od PJDefort - FK »

mám takový tušení že se známe :D

co si tam dával za olej? 10W-40 ? a to ti začlo cvakat hned po tý výměně? to chce ten zvuk slyšet, takhle se těžko určuje co by to mohlo bejt...zejtra se na to můžem mrknout po práci, třeba něco vykoumáme
grenhorn - FK

Příspěvek od grenhorn - FK »

ok daval sem olej 10w 40 a pak to zaclo ale dela to jen kdyz auto dlouho stoji kdyz nekde jezdim tak je klid ale dela to opravdu jen kdyz dloho stoji a je to jen 2-3 vteriny
kamos od mechaniku mi rikal ze to delaj hydrosteli prej jak je ten olej novej tak se tam srovnavaj tlaky tak prej to dela a jeste se te chci zeptat jaki mam koupit svicky a nevis kolik stojej ses to ty radime pripoj se na facebook zatim cus
PJDefort - FK

vyřešeno...delete nebo lock

vyřešeno...delete nebo lock :)
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Taky bys mohl napsat čím to bylo... :(
PJDefort - FK

studenej motor-2-3 vteřiny cvakání a pak ticho-novej olej-prostě hydroštely než srovnaj vůli ;)
Odpovědět