POMOC- ostranění lepidla
-
IUA - FK
POMOC- ostranění lepidla
Kluci potřebuju poradit jak odstranit lepidlo z Fifuky....Jedná se o to, že sme sundali boční odloukací lišty za účelem nalakovat je, ale ted jsou na autě zbytky lepidla po celé delce auta......
anejde nám to ničím dolu..zkoušeli sme ředidlo, okenu, násilí....držá to ale jako Helvická víra....Poradte jak to sundat a přitom nezničit lak.....
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: POMOC- ostranění lepidla
Již se to tu několikrát řešilo, co půjde odrolit ručně dolů a zbytek technickým benzínem smývat. Hodně benzínu, neustále čistý hadr a smývat dolů.
P.S. jinak jde o "Helvetská víra, též Helvetská konfese" 1536
P.S. jinak jde o "Helvetská víra, též Helvetská konfese" 1536
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jo někdo to tu psal
že stačí na to použít čistič brzd laku to prej neublíží a plasty to nenaleptá.
že stačí na to použít čistič brzd laku to prej neublíží a plasty to nenaleptá.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
IUA - FK
Díky za radu......budeme to zkoušet....Jinak díky za opravu z češtiny...ted budu o něco chytřejší 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To bylo z dějepisu
nebo z katechismu
fakz už přesně nevím, jsem nějakej pátek pryč ze školních škamen.
Ale co se týče lepidla mě to takto fungovalo, benzín nebo ředidlo to nesmývá, ale pouze rozpouští, takže se to jakoby rozmazává, proto to chce pořád otáčet hadr.
Ale co se týče lepidla mě to takto fungovalo, benzín nebo ředidlo to nesmývá, ale pouze rozpouští, takže se to jakoby rozmazává, proto to chce pořád otáčet hadr.
-
IUA - FK
No já chtěla pak aji napsat z dějepisu, ale tak promin, já nevěděla že jsi takový puntíčkář
hlavně že sme se dostali k výsledku....jedeme koupit tech. benzín a stírat a stírat a stírat 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nee nejsem puntičkář
jenom normální blázen, to už mě chápeš ne? 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
za mě nej je čistič na brzdy, jde tím snad vše... a bez poškození laku...
-
IUA - FK
Jasný chápu 
Já sem taky blázen, i když asi v jiných věcech
4istič brzd nemám doma, tak zítra pujdu nakupovat a uvidíme co vymyslíme.....
Já sem taky blázen, i když asi v jiných věcech
4istič brzd nemám doma, tak zítra pujdu nakupovat a uvidíme co vymyslíme.....
- miroussm
- Kontaktovat uživatele:
A nebo se prodávají přímo odstranovače lepidel, tzv. debondéry. Maj to třeba v tetě. Lepidlo z plechu mě to odstranilo dobře, ale vteřinák z palubky po uraženym držáku na mobil nejde dolu ničím..
Škoda Felicia GLX 1,3 Mpi, 50 kw, 1998, servo, ABS, 2x airbag, elektrická zrcátka, výškově nastavitelné sedačky...
Ford Mondeo Kombi 2,2 TDCi, 115 kw, 2005
Ford Mondeo Kombi 2,2 TDCi, 115 kw, 2005
Už se to tu řešilo a pokud si dobře pamatuju, nejvíc se lidem osvědčil kotouč na vrtačku s gumovými plátky...
miroussm: vteřiňák naleptává plast, takže to dolu fakt ničim nedostaneš - to co ti tam zbylo pravděpodobně neni lepidlo, ale trochu chemicky pozměněnej původní plast.
Sám mám ale taky podobný problém - nevíte, čím z laku sundat zbytky plastového nárazníku, který do mě kdosi vmáčkl na parkovišti? Přijde mi, že to dolu nejde snad ničím.
miroussm: vteřiňák naleptává plast, takže to dolu fakt ničim nedostaneš - to co ti tam zbylo pravděpodobně neni lepidlo, ale trochu chemicky pozměněnej původní plast.
Sám mám ale taky podobný problém - nevíte, čím z laku sundat zbytky plastového nárazníku, který do mě kdosi vmáčkl na parkovišti? Přijde mi, že to dolu nejde snad ničím.