felicia freestyle pick-up 1.5

:)
Dexter - FK

felicia freestyle pick-up 1.5

Příspěvek od Dexter - FK »

Nevíte někdo jakej motor se upravoval do těhlech závodních pickupů na objem 1.5? byl to 1.3 BMM nebo MPi?
jirkaf
Kontaktovat uživatele:

Re: felicia freestyle pick-up 1.5

Příspěvek od jirkaf »

To ti přesně řekne Dedla, ale tušim že se dělala 1,5ka na karburátorech a později s jednotkou Euro1, 4-klapkou a 8mi vstřiky (vždy 2 za sebou pro kazdý válec)
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
mako
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mako »

VW passariantion+VW felicia diesel power
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
Dedla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dedla »

Dexter:
Samozřejmě se vycházelo z hliníkového motoru 1.3. Vždy to bylo s jedním karbecem Pierburg/Lekr,zapalování kontaktním rozdělovačem.
Jestli byl základ motoru karbec Favo,nějaké BMM,nebo MPI to je jedno.
Sice to bylo Free,ale předpisy a pravidla NO-Free!
Úpravy řídících jednotek motorů Felicia
Ex. Felda http://www.youtube.com/watch?v=b5al6XngGWo Kejzi dík!
VW Sharan TDI : "Dospělé auto pro dospělého člověka".
http://www.youtube.com/watch?v=CkJzc2D2 ... re=related
Nemám rád SZ...
Dexter - FK

aha, no já že mě zas něco napadlo, sice to je hodně malá možnost ale kdyby byl náhodou někde na prodej tenhle motor ze závodního pickupu, tak kdyby to byl stejnej typ motoru jako mam já že by to vlastně na STK mohlo projít ne? to byl spíš takovej nápad jestli by to šlo...
RedmeX - FK

Příspěvek od RedmeX - FK »

Som celkom prekvapený, tým, že mali len karbec. Kde sa potom používal tento motor so vstrekovaním a výkonom okolo 160 koní?
Dexter - FK

to byl ve verzi kit car
jirkaf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkaf »

To kontaktní zapalování a karburátor se sáním z freestájla jezdim teď já na feldě ... na normální provoz to moc neni :) už jen kvůli spotřebě poněvač jsem naměřil zhruba 16 litrů na 100. Měřena na cca 500km z toho 20km provozu pod plným plynem :shock:
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
Dexter - FK

a sakra tak to je opravdu dost :lol:
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Dexter píše:aha, no já že mě zas něco napadlo, sice to je hodně malá možnost ale kdyby byl náhodou někde na prodej tenhle motor ze závodního pickupu, tak kdyby to byl stejnej typ motoru jako mam já že by to vlastně na STK mohlo projít ne? to byl spíš takovej nápad jestli by to šlo...
Nezlob se, ale tvoje myšlení je hrozně krátkozraký. OK, seženeš motor vylazenej na 150koní. A kolik myslíš, jako že na něm najezdíš? To je motor na pár kilometrů, ne na normální ježdění. Pominu to, že to žere 20litrů při pomalé jízdě... Tohle ti asi nedochází. Nemyslim to špatně... A mimo to, ten motor bude stát tak nejmíň 50+...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Dexter - FK

já vim že by to nebylo to pravý na denní ježdění, a že by to bylo drahý, ale tak zajímalo mě to tak sem se zeptal, je fakt že ten motor asi moc km nevydrží a ta spotřeba ... byl to trochu hloupej dotaz no :) v plánu zůstane hlava, vačka, čip to bude stačit ;)
Odpovědět