tlumená světla

eari - FK

tlumená světla

Příspěvek od eari - FK »

Mám problém,dneska potom co na mě blikalo asi 100 aut jsem zjistil,že mi nesvítí tlumené světla..ani bych na to nepřišel,protože na přístrojovce je všecko v pohodě..zkoušel jsem vyměnit pojistky, ale nepomohlo to..dálkové mi svítí v pohodě,nevíte někdo co s tím může být?Předem díky za odpovědi ;-]
Raceman

Re: tlumená světla

Příspěvek od Raceman »

vyměň žárovky a nespoléhej na to že vypadají dobře a nebo spekulace jak můžou odejít obě najednou prostě je vyměň
eari - FK

Příspěvek od eari - FK »

ty dálkové s tím souvislost nemají?
Raceman

Příspěvek od Raceman »

žárovka má 2 vlákna a to jedno v ní prasklo
eari - FK

Příspěvek od eari - FK »

pokud to je teda opravdu tohle tak to musí být dobrá haluz..no každopádně díky..čeká mě procházka pro žarovky:)
Raceman

Příspěvek od Raceman »

nechci se tě nějak dotknout ale asi o autě nic nevíš a ani tu žárovku si nejspíš nikdy neviděl a v ruce nedržel tak ti poradím a kup žárovku typ H4
eari - FK

Příspěvek od eari - FK »

mno zarovku jsem videl,nekolikrat je i kupoval,ze jsou to H4ky to jsem vedel..ale neboj nedotkl ses me..zadny uceny z nebe nespadl..je to moje prvni auto a mam ho pul roku..radeji ze sebe udelam absolutniho tupce a neco se priucim..nez delat machra a vedet prdlajs jako to delaji nekteri jini v mem veku:)
eari - FK

Příspěvek od eari - FK »

tak nakonec problem byl jinde..prebijela se mi baterka a to mi vypalovalo ty tlumene..dalkove maji vetsi odber tak vydrzely..nechal jsem vymenit regulator napeti a druhy den jsem vyjel a chciplo mi to..pak uz jsem ani nenastartoval..dobil jsem baterku,zmeril napeti a vsecko bylo v normalu a dalsi den zase..pri startovani se to parkrat protoci a pak uz to jen cvaka..nejde nastartovat ani pres kabely..takze baterkou to asi nebude..momentalne ja ani nikdo z mych znamych nemaji tuseni co s tim je..takze me ceka asi dalsi navsteva servisu a cekani na vysledek:(
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Co by altik nebo baterka pripadne spatne kabely - kostra. Kdyz je baterka hodne vymlacena tak ani kabely nepomohou. Prohod baterku a skus.
Pokud ani potom ne je mozny ze prepeti jeste neco odkrouhlo v elektrice.
eari - FK

Příspěvek od eari - FK »

baterku uz jsem vymenit zkousel prave..odpojil jsem ji a kabely napojil na startovaci kabely napojene k jine felde..ani to nepomohlo..no jestli mi to jeste neco vypalilo tak to bude sranda no:(
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Todle je nanic pokud nemas profi propojovaci draty vezmi jinou baterku a tu pichni primo na kabelaz.
Jsou tam sileny ztraty pres ty draty resp. pres spoje.
Pak jeste okoukni kabely na starteru vcetne zluteho a mej odpojene alespon minus pol!! at nesvaris!!
eari - FK

Příspěvek od eari - FK »

ok zkusim a pak dam vedet:)
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

Sem měl na podzim to samé a byl v háji vypínač tlumenejch světel
eari - FK

Příspěvek od eari - FK »

svetla uz jsem vyresil..bylo to tim prebijenim baterky..ted resim to ze nemuzu nastartovat:(
Odpovědět