Diesel versus benzín.
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
Diesel versus benzín.
Miluju Feldu 1,6.......je to vlk v rouše beránčím. o:)
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diesel versus benzín.
Stejne tak by se dalo najit "5 duvodu proc se vyhnout benzinu" ...
Ja jsem priznivcem benzinovych i dieselovych motoru. Mezi temito motory bych se rozhodoval az podle konkretniho auta a predpokladu, kde a jak casto bych mel nejcasteji jezdit...
Myslim si, ze je nesmysl vseobecne rikat, ze je jeden lepsi nez druhy.
Ja jsem priznivcem benzinovych i dieselovych motoru. Mezi temito motory bych se rozhodoval az podle konkretniho auta a predpokladu, kde a jak casto bych mel nejcasteji jezdit...
Myslim si, ze je nesmysl vseobecne rikat, ze je jeden lepsi nez druhy.

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
-
Snehulak - FK
dle mě dost nesmyslný článek. ať už co se týká údržby nafta benzín. každý na tohle má svůj názor 
podle mě je stejně nejlepší benzín + LPG
kombinuje to výhody obou pohonů
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
At si kždej koupí co je mu po chuti ! ! ! A né někomu řikat co je lepší ! ! ! 
-
Hazi - FK
Tohle je večněj boj. Každej bude zastávat to své, protože pro to má své duvody. U nás napřiklad neni diesel ani jeden. Všechna auta co kupujeme, tak jedině benzin, a to ty auta najezděj hodně kilometru a dost se tahaj vleky a karavan. Co byla možnost jezdit diesolovíma motorama, tak to nijak nenadchlo, abych si pořidil osobák s naftou. Ale jak řikám každý bude zastávat svoje a budou tu zde boje.
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Až mi někdo ukáže benzín se kterým půjde udržet 160km/h při spotřebě pod 6l, potom řeknu, jo to je dobrej motor...
Nikdy mi ten motor nepřišel hlučnej, v tomhle článku o něm píšou, jak kdyby to byl kdovíjaký paskvil. Mluvím samozřejmě o 1.9TDI. To že po 200000km odejde turbo za 30000Kč (a dá se sehnat i daleko levněji) mi nepřijde jako nic strašnýho, když vezmu jakej ten motor je pracant a co si všechno musel nechat líbit.
S ekologií jsme se teda učili, že je to naopak. U dieslu jsou samozřejmě nevýhodou pevný častice - saze. Jinak ale v emisích snad úplně všeho poráží benzín na plný čáře.
S ekologií jsme se teda učili, že je to naopak. U dieslu jsou samozřejmě nevýhodou pevný častice - saze. Jinak ale v emisích snad úplně všeho poráží benzín na plný čáře.
-
Dexter - FK
a ty jezdíš normálně 160km/h? ty tuhle rychlost běžně používáš? to je někde povolený? ...... radši bych to tady zamknul než se to tady opravdu rozjede jako už kolikrát
nevim proč se nadhodilo zase tohle téma benzín verzus nafta...asi se tu dlouho nikdo s nikým nehádal
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Na světě existují tři nekonečné věci: vesmír, lidská blbost a téma diesel versus benzín... 
-
Martin_Happy - FK
to sedí, sejně to nemá cenu. Můj táta si už nikdy nekoupí benzín a hromy si asi nikdy nekoupí diesel. A i když se tady pohádáme, tak to nezměníme
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Tohle vidím zase na plodnej pokec s jistým koncem 
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
každej motor má svý pro a proti
nafta je z hlediska účinosti nejefektivnější
kdo chce lítat po silnicích 2 kila ať si koupí benzín ale kdo si koupí teréní nebo nákladní auto v benzínu a bude ho používat k tomu k čemu je postavený? nikdo nebo jen někdo komu je to úplně jedno
nafta je z hlediska účinosti nejefektivnější
kdo chce lítat po silnicích 2 kila ať si koupí benzín ale kdo si koupí teréní nebo nákladní auto v benzínu a bude ho používat k tomu k čemu je postavený? nikdo nebo jen někdo komu je to úplně jedno
-
gerrik - FK
Benzín je benzín - o tom žádná. Ale pokud ten diesel bude něco novějšího, ne žádný starý Golf, tak ani v tom nevidím problém, rozdíl ani nepoznáš. Teda poznáš, ve spotřebě, stejný výkon a nižší spotřeba nafty 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
jak už někteří píšou, benzín má své výhody, stejně tak nafta, neřekl bych ten je nejlepší, každej má své pro a proti a každému vyhovuje něco jiného, mě zatím benzín 
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Tholis: A tvůj názor by mě zajímal jako hodně 
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
-
Tholis - FK
Drahoš: no je pravda že budu mít přímé porovnání..A to brzo