Občas nenastartuje
-
Beff - FK
Občas nenastartuje
Hošaní mám felici 1.6.mpi a občas mi nechce chytnout.Točit to točí,ale nechytne.Svíčky jiskru dávájí.Občas se stane,že cvakne starter.Rozdělovač je pročištěn a klapa seřízená.Známy říkal,že to vypadá na spínaci skříňku.Kdo se stím setkal ať se podělí prosím o radu.Zatím díky
-
tgfh - FK
Re: Občas nenastartuje
Autobaterie je v pořádku? Já měl kdysi podobný problém, točilo to, ale nechytlo, výměna autobaterie za novou to napravila.
-
mson - FK
čau me to taky delá nekdy po ránu proste první start.jo je to teoreticky baterkou.když jsem ji nechal přes noc nabíjet tak ráno to chytlo na drc.
ale u kámoše mu to taky delalo.ale byl problém nekde jinde.zapl zapalování nechál nasát a motor točil ale nechytl.tak zkusil zapnou zapalování a hned startovat a už to fungovalo.proste když nechal nasát benzín tak mu tohle delalo nekdy.když startoval hned tak pohoda
ale u kámoše mu to taky delalo.ale byl problém nekde jinde.zapl zapalování nechál nasát a motor točil ale nechytl.tak zkusil zapnou zapalování a hned startovat a už to fungovalo.proste když nechal nasát benzín tak mu tohle delalo nekdy.když startoval hned tak pohoda
-
Beff - FK
Tak si myslím že jsem to teoretický vyřešil.Proměřil jsem kable od rozdělovače ke svíčkam a šup ho jeden nefukční.Takže v nejbližší době je vyměnim a přiberu i svíčky,tak doufám že to pošlape

-
stifler1 - FK
Mam taky mensi problem ktory sa raz uz objavyl ale tak potom uz nie, tak som mu velmi nevenoval pozornost. Auto zahriate na prevadzkovu teplotu mi z nicoho nic zdochlo, a nechcelo vobec nastartovat starter tocil ale nechcelo to chytit. Nakoniec som si vsimol ze spusti sa cerpadlo, vypne, spusti, vypne ked som buchol po poistnej skrinke tak potom to uz naskocilo. Moze byt problem v relatku na zopinanie cerpadla?
-
Atnarfus
Může být problém v relátku, nebo v kontaktech relátka v desce, nebo taky má špatný kontakt konektor mezi kabelem a deskou. Konektory kabelů jsou zajištěné. Už několikrát jsem ale viděl, že je někdo zapomněl zajistit a pak stačí desku dvakrát odklopit a konektory povylezou.
V každém případě je to něco kolem desky, když to reaguje na poklep.
V každém případě je to něco kolem desky, když to reaguje na poklep.
-
stifler1 - FK
Zase mi to spravilo, vsimol som si ze mi to väcsinou spravi ked je motor nahriaty na prevadzkovu teplotu a potoom ked ho trosku necham oddychnut tak nastartuje lenze zase je pravda ze je pocut ako zapina a vypina cerpadlo tak teraz fakt neveim, ze by sa ten problem prejavil len pri zohriatom motore?
-
Josh123456 - FK
tak začni relátkem? si ho někde půjči a vyzkoušej pokud máš tu možnost? Tento problém se zahřátým nechytajícím motorem jsem řešil u 1,3MPi a relátko bylo ko a chovalo se to zrovna tak, že cvaklo a po startu hned vycvaklo a chcíplo a nebo to ani se na sekundu nenastartovalo a prostě to nechytlo...