Digitální TV v PC

pokec o všem možném i nemožném
Kulis - FK

Digitální TV v PC

Příspěvek od Kulis - FK »

Chci se vás zeptat zda máte někdo zkušenost s tímto přístrojem jde mi o to jestli se to vyplatí a jáká je kvalita programu zda-li to vůbec bude fungovat :scratch:

http://sz.aukro.cz/item1031098293_digit ... aruka.html
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Digitální TV v PC

Příspěvek od 103457 »

Mám toto přesně a naprostá spokojenost, akorát máme u nás v kopcích slabý signál, takže nelze použít připojená anténka, ale píchnul jsem do toho starou analogovou anténu a obraz, jak fotka.
Jedinej rozdíl je v tom, že já to kupoval před rokem u tohoto prodejce za 299,-Kč + poštovné.
Má to i Emílio a taky spokojenost a on je z Hradce, funguje to i tam. :lol:
Kulis - FK

No jelikož je u nás rovina jako u Kolína tak by to mohlo frčet bez problémů.Není to tak drahý takže to asi koupím s ženou se věčně hádáme o tv programy tak tohle by to asi vyřešilo :P
Martased - FK

Příspěvek od Martased - FK »

mě to vali taky na pohodu koupil jsem jich uz 7 :-D:-D a vse bez problemu
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

Tak za ty prachy je to slušný, jen ta cena za dopravu je poněkud vyšší :D
DuDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DuDe »

Ten prodejce chce 175,-kč za dopravu . To snad nemyslí vážne . A ještě peníze předem . :scratch: A to jsem uvažoval že to koupím.
Kulis - FK

Jo jo cena za dopravu je velká a nejhorší je že bydlí cca 10km od mého baráku už sem mu psal jestli by to šlo předat osobně,ale pochybuji.
DuDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DuDe »

Kdyby se ti to podařilo ujednat že si to u něj vyzvedneš , nevzal bys mi jeden ? A pak poslal za rozumnou cenu ? ;)

Je vidět že ten prodejce má nízkou cenu toho předmětu , ale další stovku shábne na poštovnym .
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Mě to tenkrát poslal v bublinkové obálce za 50,-Kč ovšem, zase byla vyšší cena zboží. Holt nějak vydělat musí. Pokud by se ti podařilo domluvit osobní vyzvednutí, tak bych taky jeden kousek vzal. ;)
Kulis - FK

Určitě ted sem nad tím přemýšlel že bych vzal tak 3ks a pak je za kilo poslal dál no uvidím co napíše,ale jelikož má na poštovným takový rito tak bude asi proti.Jinak na aukru je i jinej prodejce tem chce za obchodní balík 35kč,ale chce za to asi 240kč takže je to skoro stejná cena ve finále :?
gerrik - FK

Píše že to neposílá on, ale někdo z venku, tak nevím
Kulis - FK

Ajo já to nedočelt do konce takže jsem si nevšimnul toho že to jde letecky z ciziny.už jsem mu psal zatím nereaguje no uvidíme.
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Koupí na ebay za 8 dolarů i s poštou, ale dá vaši adresu a shrábne rozdíl ;) jako většina lidí na aukru co tohle prodává ;)

http://cgi.ebay.com/Digital-USB-2-0-DVB ... 230713c55d
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
Ahmed - FK

Příspěvek od Ahmed - FK »

TAK JSEM SI JEDEN NA ZKOUŠKU KOUPIL, ZA 8,45 I S POŠTOU SE TO DÁ... NEVÍM ZA JAK DLOUHO MI TO PŘÍJDE TAK KDYBY JSTE PAK CHTĚLI MŮŽU VÁM V PŘÍŠTÍM KOLE TAKY VZÍT... :-)
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Hosi co se na to da chytit? potrebujete net? popripade kvalita obraz apod.... :D
gerrik - FK

Já myslím že jediné co potřebuješ je počítač. Internet nepotřebuješ. Však tam to je napsané. A chytíš asi to co na běžný digi signál.
Ahmede, člověče, pokud to bude ok, tak bych to bral ;)
Ahmed - FK

Příspěvek od Ahmed - FK »

gerrik píše:Já myslím že jediné co potřebuješ je počítač. Internet nepotřebuješ. Však tam to je napsané. A chytíš asi to co na běžný digi signál.
Ahmede, člověče, pokud to bude ok, tak bych to bral ;)
jasně, není problém. podle aktuálního kurzu to mám za 178kč i s poštovným... :-) jenže to podle všeho dorazí asi do 28 pracovních dnů...
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

bobas píše:Hosi co se na to da chytit? potrebujete net? popripade kvalita obraz apod.... :D
Net není potřeba, pouze externí anténa, pokud máš slabý signál, obraz i zvuk perfekt, jenom zapneš do USB, vložíš instalační CD a nic víc, samo to nainstaluje Blaze HDTV Player Deluxe najde si programy, jak TV, tak radio, ty si jepak jen dle své potřeby seřadíš, popřípadě vyhodíš z paměti ap.
Mi tu v horách máme špatný televizní příjem a na obyčejnou širokopásmovou anténu na toto udělátko chytím: Čt1, Čt2, Čt4, Čt24, NOVA, NOVA Cinema. Prima, Prima COOL, Barandov TV, TV Public, Z1.
Atnarfus

Příspěvek od Atnarfus »

USBčkové DVB-T tunery pracují velice dobře. Jestli ale nemáš přímo výhled na vysílač, tak počítej s nutností použít klasickou televizní anténu na střeše. TV tunery lidem instaluju a skoro každý se diví, proč by do toho měl zapojovat anténu, když je to počítač. Do televize to nikomu divné nepřipadá :D

Kup si něco běžného a značkového (Aver, WinFast). U značkových tunerů máš jistotu, že přiložený SW bude fungovat a pravidelně na netu budou aktualizace ovladačů i SW. TV tuner je tak dobrý, jak dobře je udělaný SW (program ve kterém sleduješ televizi, nahráváš pořady...)
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

JJ jak píše číselníček (Vašek ) :lol: mám ten samej a zatím spokojenost .
Teď na to koukám že to je trochu jinej ten co mám já je SINOVIDEO. Ale jinej prodejce.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Aleš

Příspěvek od Aleš »

Zdar chlapi jak to teda je? Je to pravda (potřebuji na WIN7 a XP) jak je to s tou trial verzí SW?

http://sz.aukro.cz/item1041720683_uvazu ... e_zde.html
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin :-)
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Tak já to mám od tohoto prodejce co sem dal Aleš (harek ,je z Brna ) a funguje je to zatím na 100%.
A navíc jsem ještě neměl plnou aktivaci na aukru tak jsem ho meilem požádal jestli by to šlo zaslat a nebyl v tom žádný problém a pak jsem u něj bral ještě jeden pro kolegu.Naprostá pohoda a spokojenost .
Edit // tak sem se malinko seknul zboží je sice stejný ale prodávající je jiný
martin.beranek@
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
DuDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DuDe »

Tak jsem si to obědnal i přes tu ukrutnou cenu poštovného . Uvidíme .

Dokence tam má psaný že když chce člověk víc kusu , tak platí poštovné za každý kus . :roll:
Kulis - FK

Ted mi přišla odpověď od prodejce proč nelze vyzvednout osobně:

Dobry den,

zbozi je zasilano primo ze skladu v zahranici na Vasi adresu. Fakticky je samozrejme mozne zbozi poslat na adresu prodejce (k mym rukam), kdy byste si ho mohl pozdeji osobne vyzvednout (zejmena Praha). Cesta primeho zaslani k Vam je ovsem rychlejsi.

Pokud vam slo o postovne, zbozi je zasilano leteckou prepravou, jejiz cena je urcena hmotnosti zasilky, proto je nutne postovne hradit s kazdym objednanym kusem.

Tyto informace jsou v aukci vyslovne uvedeny.

S pozdravem
David Petr
Peters56
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peters56 »

Tak jsem si objednal taky 1 kus už delší dobu pokukuju po něčem takovým k noteboku, ti z vás co to mají to hodnotí kladně, tak uvidím, už jsem přišel v životě o víc peněz než je tato částka ;)
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997
Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56
Obrázek
Odpovědět