Mlhovky z newface na oldface
-
peterbn - FK
Mlhovky z newface na oldface
existuje nejaka krytka pre hmlovky z novej tvare na staru tvar? kamarat ich ma ale uz nema feliciu tak som ich chcel dat na moju len mam stary model.
Re: predne hmlovky krytka
já mám pocit, že nechce záslepku na starou tvář místo mlhovek, ale že chce kulatý mlhovky z nový tváře narvat do staré tváře...
Ale myslím si že nic takového se neprodává..., ale můžeš si koupit ty záslepky a vyříznout do nich díry
Ale myslím si že nic takového se neprodává..., ale můžeš si koupit ty záslepky a vyříznout do nich díry
VW Passat B5,5 Variant 1,9TDI 96kW 4Motion
Škoda Felicia OF 1,3BMM 50kW
Škoda Felicia OF 1,3BMM 50kW
-
gerrik - FK
Ach ták, no tak potom fakt koupit tyto a vyříznout v nich otvor. A ty nový mlhovky půjdou namontovat na old face?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Půjdou, ale po zásadní úpravě nárazníku. Budeš muset uřezat ty kapsy co jsou na původní mlhovky a přidělat tam nějaký držák na nové.
-
Kay - FK
Mlhovky rv.95
Zdravim.
Jsem novym majitelem Feldy rv. 95. Chtel jsem se zeptat, jestli by tam sli dat kulate mlhovky, co jsou v novejsich feldach.
a dal bych to do ramecku
pujde to tam? Poradte prosim.
Diky
Jsem novym majitelem Feldy rv. 95. Chtel jsem se zeptat, jestli by tam sli dat kulate mlhovky, co jsou v novejsich feldach.
Kód: Vybrat vše
http://aukro.cz/item1036055407_mlhovka_predni_skoda_felicie_felicia_i_fabie_rs.htmlKód: Vybrat vše
http://aukro.cz/item1036055437_ramecek_mlhovky_skoda_felicia_felicia.htmlDiky
- Venda002
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mlhovky rv.95
Ten rameček ti tam nepůjde pokud máš originál nárazník tak je to old face čili hranatý mlhovky a hranatá krytka. Tahlekrytka je na new face
-
Marty_pv - FK
Nesedí ani rozměry rámečku, ani konektory mlhovek, dokonce je i jiná montážní hloubka a způsob upevnění k nárazníku - pořiď si správný (hranatý) mlhovky na oldface, nebo se připrav na slušnej kus práce
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nebo dej nárazník z nový feldy a do něj origo kulatý mlhovky.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Akorad ten novej naraznik nesedi ke stare masce. Je tam vybrani. Dej normal hranaty original mlhovky a svit.
-
Andrew2 - FK
Kulaté mlhovky do staré tváře
Zdravím, pokud to tady někde je, tak jsem to bohužel nenašel.
Takže otázka je jasná, jde to nějak napasovat, nebo je tam úplně jiné tvarování nárazníku?
Pokud by měl nekdo i nějaká fota, tak by to bylo super, dík.
Takže otázka je jasná, jde to nějak napasovat, nebo je tam úplně jiné tvarování nárazníku?
Pokud by měl nekdo i nějaká fota, tak by to bylo super, dík.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 24. říj 2011 21:10:00, celkem upraveno 1 x.
Důvod: porušení pravidla č. 3 - příspěvek sloučen
Důvod: porušení pravidla č. 3 - příspěvek sloučen
- Pawlick
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kulaté mlhovky do staré tváře
Naprosto jiné rozměry a uchycení jsou jen některé z důvodů, proč nemá smysl se tím zabývat...
Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.net- Macman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kulaté mlhovky do staré tváře
vsecko jde sprasit otazka zni ale proc?

méně znamená někdy více...