vyvážení

begby - FK

vyvážení

Příspěvek od begby - FK »

nazdar , necháváte vyvažovat přezutý kola ne felicii nebo je to zbytečný ? (ráfky nejsou nikde ťuklý) případně poradtě nějakej dobrej pneuservis v okolí Sokolnic nebo Brna
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Re: vyvážení

Příspěvek od Schimi »

Vyvážit určitě při každém přezutí.
1,6 sportline 1999
favo

Příspěvek od favo »

Zkus kola nevyvážit a potom jet rychlostí nad 100km/h a uvidíš ten tanec
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

jako kluci určitě vyvážit ;)
Zdenex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenex »

begby píše:nazdar , necháváte vyvažovat přezutý kola ne felicii nebo je to zbytečný ? (ráfky nejsou nikde ťuklý) případně poradtě nějakej dobrej pneuservis v okolí Sokolnic nebo Brna
Vyvážit samozřejmě, pneuservis máš v Telnici na konci obce (směr Hodonín), naproti benzínce.
begby - FK

Příspěvek od begby - FK »

právě s tím telnickým pneuservisem mám blbý zkušenosti , na druhým autě buchli ráfek a načali gumu , a na mašině když mi ji přezouval tak mi ji zvednul heverem za blok motoru :twisted: :twisted: a ještě předtím to asi zvedal pod svodama protože byly pomačkaný :twisted: bohužel sem si toho všimnul pozdě , platil sem vevnitř přezutí a že udělají todle mě ani ve snu nenapadlo , takže přezout kdekoliv jinde jen NE tam ;)
Zdenex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenex »

Já už hodně let jezdím sem http://www.contitrade.cz/pobocky/jihomo ... o-169.html. Ale kola mám vždy sundaná, jen nechávám nahodit nové gumy, nebo převážit. Zatím vždy spokojenost (ťuk,ťuk,ťuk na dřevo :lol: ). Servis v Telnici sem zmínil pro vzdálenost od Sokolnic - zkušennosti s ním nemám.
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

begby píše:nazdar , necháváte vyvažovat přezutý kola ne felicii nebo je to zbytečný ? (ráfky nejsou nikde ťuklý) případně poradtě nějakej dobrej pneuservis v okolí Sokolnic nebo Brna
Co máš za kola?

Jinak u nás by neměl být problém.. Brno-Vinohrady..(Tasy)..
sak - FK

Příspěvek od sak - FK »

pánové tak já mohu jen doporučit z vlastní zkušenosti že se neviplácí nevyvažovat jelikož jsem si taky říkal že po jedné sezoně to je zbytečný a na konci druhé my odešel čep na rameni a volant nad 90 km/h cukal jak pominutej.čili jedině vyvážit každé kolo když se přezouvá. :salut:
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

A to já zase šetřím :) zimní kola jsem loni v létě kompletně vyčistil a nechal převážit, odjezdil jsem zimu a teďka jak jsem je zase nahodil jsem se byl projet a 120km/h bez problémů takže teďka vůbec poprvé nepřevažuju. Úplně stejná historie je i na dědové Fabce. Za rok je už nechám převážit. Letní hodlám převažovat pokaždé.
Faust
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Faust »

zrovna dneska jsem je nechal vyvážit před každou sezonou.jelikož teť často jezdím v noci a už je pod 7 stupňu tak na víkend nazouvám zimáky.
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
Hanuš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanuš »

tgfh - chapu spravne, ze ty prevazujes letni kola, potazmo zimni kazdou "sezonu letni/zimni"?... uskladnis kola = disky nazute s pneu, za pul roku je vytahnes, umyjes od prachu, jdes je vyvazovat a pak az davas na auto? pokud todle fakt delas, tak uz vim proc se uzivi tolik pneuservisu :D
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

jj chápeš to dobře :)

Letní kola mám rok a půl, takže před rokem a půl na jaře se vyvažovaly jak se zkompletovaly, zimní jsem loni v létě totálně vyčistil a převážil. Letos na jaře jsem nasadil letní v domění, že se převažování konat nebude, ale třepal se volant, tak jsem je převážil, nakonec to bylo ale blbou geoškou. Zimní jsem už zatím nepřevažoval.
Odpovědět