rádio problém

dotazy a rady na vše kolem hudby
blazen

rádio problém

Příspěvek od blazen »

ahoj kluci mám problém s radiem mám sony Xploid 4x50W je na původní instalaci rádia (origo) mám na něm napojený přední a zadní repro dříve to hrálo v pohodě a tetkon se začíná samo od sebe vypínat a po vteřině se zase zapne čím to je mám koupit nové rádio nebo udělat novej přívod elektriky rovnou od baterky ptal jsem se kamaráda a říkal mi že jsem mohl odpálit zesilvač v rádiu je to možné ? dneska jsem hrál třeba normálně a běhěm jízdy se najednu zase vyplo :-( jinak repráky přední jsou 80 W a zadní 120 w US blaster
Psykopath - FK

Re: rádio problém

Příspěvek od Psykopath - FK »

Odkud jsi?
blazen

Příspěvek od blazen »

středočeskej kraj :-) prdel jménem svrkyně xD
Psykopath - FK

Příspěvek od Psykopath - FK »

:-D aha tak to nic, chtel jsem se ti na to podivat, ale takhle je to kousek z ruky, co vim, tak radia vypinaji, pokud zaznamenaji pokles napeti... Zkusit zacit promerenim baterky, dobijeni, pak kabely jestli neni nekde nacnuty...
blazen

Příspěvek od blazen »

no mám asi 2 roky starej altík tak tím to asi nebude ale skusím vzít multimetr a změřit to newíš kolik má mít napětí baterka a rádio ? baterka něco kolem 14 a rádio 12 ?
Honzis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzis »

Vypne se radio uplne, nebo jen zmlkne a displej zustane svitit? Napeti je jedno a to same, na radiu bys mel namerit to same co na baterii.
blazen

Příspěvek od blazen »

uplně se vypne
Vrba - FK

Příspěvek od Vrba - FK »

Konektory mají dobrý kontakt?
blazen

Příspěvek od blazen »

jj před tím hrálo v pohodě a tetkon dělá todle
Kova
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kova »

natahej nový kabely + a - rovnou od baterky a máš po problému ,origo příprava je naprd, nic neutáhne ;) ;)
Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
blazen

Příspěvek od blazen »

si myslím ale chci na to třeba připíchnout ampermetr :-D ale newím mám tam dát na kabel pojistku nebo bude stačit ta co je na rádiu ?
Honzis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzis »

Pokud nenajdes problem v kablech tak to klidne muze byt i vada v radiu, ja jsem mel vadny tlacitko "mute" takze se mi radio nahodne umlcovalo, kamos mel zase tlacitko hlasitosti, pri jizde na kruhovym objezdu se mu zesilovalo radio :-D
jinak ampermetr v klidu pripoj, pojistka na radiu by mela stacit (predpokladam ze nechces cpat ampermetr primo na + a - baterky :-) ) ja vzdycky ampermetr cpu prave misto pojistky ;)
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Ampérmetr se zapojuje DO obvodu ( tzn., že se v jednom místě přeruší a do místa přerušení se zapojí) . pokud zapojíš ampermetr přímo na baterku ( nebo kdekoliv jinde mezi + a - ) tak to jde krásně do zkratu :D :lol:

EDIT: Tím nechci z někoho dělat blbce ;)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Odpovědět