rádio problém
-
blazen
rádio problém
ahoj kluci mám problém s radiem mám sony Xploid 4x50W je na původní instalaci rádia (origo) mám na něm napojený přední a zadní repro dříve to hrálo v pohodě a tetkon se začíná samo od sebe vypínat a po vteřině se zase zapne čím to je mám koupit nové rádio nebo udělat novej přívod elektriky rovnou od baterky ptal jsem se kamaráda a říkal mi že jsem mohl odpálit zesilvač v rádiu je to možné ? dneska jsem hrál třeba normálně a běhěm jízdy se najednu zase vyplo
jinak repráky přední jsou 80 W a zadní 120 w US blaster
-
Psykopath - FK
Re: rádio problém
-
blazen
no mám asi 2 roky starej altík tak tím to asi nebude ale skusím vzít multimetr a změřit to newíš kolik má mít napětí baterka a rádio ? baterka něco kolem 14 a rádio 12 ?
Vypne se radio uplne, nebo jen zmlkne a displej zustane svitit? Napeti je jedno a to same, na radiu bys mel namerit to same co na baterii.
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
natahej nový kabely + a - rovnou od baterky a máš po problému ,origo příprava je naprd, nic neutáhne

Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
-
blazen
si myslím ale chci na to třeba připíchnout ampermetr
ale newím mám tam dát na kabel pojistku nebo bude stačit ta co je na rádiu ?
Pokud nenajdes problem v kablech tak to klidne muze byt i vada v radiu, ja jsem mel vadny tlacitko "mute" takze se mi radio nahodne umlcovalo, kamos mel zase tlacitko hlasitosti, pri jizde na kruhovym objezdu se mu zesilovalo radio
jinak ampermetr v klidu pripoj, pojistka na radiu by mela stacit (predpokladam ze nechces cpat ampermetr primo na + a - baterky
) ja vzdycky ampermetr cpu prave misto pojistky 
jinak ampermetr v klidu pripoj, pojistka na radiu by mela stacit (predpokladam ze nechces cpat ampermetr primo na + a - baterky
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Ampérmetr se zapojuje DO obvodu ( tzn., že se v jednom místě přeruší a do místa přerušení se zapojí) . pokud zapojíš ampermetr přímo na baterku ( nebo kdekoliv jinde mezi + a - ) tak to jde krásně do zkratu

EDIT: Tím nechci z někoho dělat blbce
EDIT: Tím nechci z někoho dělat blbce
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná