Felicia: první představa o tváři nové levné škodovky ???

pokec o všem možném i nemožném
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Re: Felicia: první představa o tváři nové levné škodovky ???

Příspěvek od smrcek »

Nekrmte troly :elephant:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
Luka$
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luka$ »

Byl jsem upozornen mouzim ze dostal varovani. Z meho pohledu opravnene, proto stojim za moderatorem.
Sice Mouzi mas vlastni nazor, ale pokud jsi na strankach o skodovce tak tve vyjadreni o tom ze jsou "shity" bez nejakeho oduvodneni ktere ma nejakou vahu je jen provokovani a vice mene informacne o nicem. Ales ti rekl neco o tom ze nabidka a poptavka a ty hned vidis ze ti nekdo ublizuje. Pritom jedes stejnym ba horsim metrem.

Takze zaverem ano skodovky jsou shit a proto sem nechod. Pro nas to je vozidlo ktere chceme udrzovat v chodu a bez problemu. A proto je tato parta tu a nepotrebujeme slyset od nejakych zabozrout o tom ze Pezotak jezdi lip, subaru skace dal a tak dale....pokud jsi fanda felicii bud vitan, pokud ale chces prudit bude lepsi kdyz pujdes. Muzes si sam vybrat nikdo te nenuti.....
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz

Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
Tholis - FK

Příspěvek od Tholis - FK »

Lukáš: ámen, dobře a chytře řečeno ;) :salut:
Mouzi: kdyby si si to tu trošku pročetl a seznámil se se zdejší komunitou tak by sis uvědomil jak to tu chodí. Tohle fórum je konzervativnější, většina aktivních uživatelů se velmi dobře zná a to i osobně. Jsou tu mezi sebou mnozí i velmi dobří přátelé.. Feldy tu mají všichni rádi... Zkus to respektovat. Co se týká mě i když mám dostatek přízpěvků, jde si leckde všimnout že nejsem zrovna na vrcholu popularity takže se opravdu neboj že by mě tu nikdo protekčně podporoval, to spíš naopak ;) ;)
Martin_Happy - FK

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

myslim že netřeba nic dodávat a můžeme se vrátit zpět k té nástupkyni Octavie Tour
Pondělí, 14 září 2009
Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto chystá nové auto, které bude větší než Fabia a levnější než Octavia. Nové auto by mělo nahradit starší model Octavia Tour, který se nyní prodává souběžně s novým. Název auta není známý.

O chystaném voze infomovala Mf Dnes s odvoláním na předsedu představenstva Škody Auto Reinharda Junga. "Pracujeme na jeho následníkovi," řekl Jung.

Starší Octavia je nejúspěšnějším vozem v historii firmy, vyrábí se už 14 let. Nové auto bude trochu menší než současná Octavia. Bude mít slabší motory a jinou výbavu, upřesnil Jung.

"Chceme mu dát atraktivní cenu, stejně jako má Octavia Tour. Design bude úplně nový," uvedl Jung.

Jak se nové auto bude jmenovat, neprozradil. Pokud by Škoda chtěla zalovit ve své historii, stejně jako to udělala u superbu, favoritu nebo octavie, nabízí se jméno Škoda Popular, píše deník.

Automobilka tají i to, kdy s novým vozem vyjede. Až bude následník hotový, skončíme s tourem, potvrdil Jung. Podle všeho by to mělo být už příští rok. Vzhledem k situaci na trhu bude muset ke konci roku 2010 výroba skončit, řekl v týdeníku škodovácký odborář, člen představenstva zodpovědný za prodej Reinhard Fleger.
/* */

ČTK
Hledaný výraz
MfD: Nástupce Octavie Tour v roce 2012, bude i Seat - anotační foto
MfD: Nástupce Octavie Tour v roce 2012, bude i Seat

Mladá fronta Dnes přinesla informace o novém chystaném levném modelu, který v portfoliu nahradí současnou Octavií tour. Měl by se vyrábět i jako Seat.

* Zveřejněno:06-05-2010 12:55
* Autor:Marek Litzman

* Přečteno:1987x, 0, buďte první!
* Rubrika:Zajímavosti

tip autoroad.cz:
HLEDÁME nové redaktory pro AUTO novinky

Výroba Octavií Tour má naplánován svůj konec již letos, protože v platnost vstoupí nové normy, který již starý vůz nesplňuje a úprava na jeden rok by nebyla ekonomická. Nový model je ale očekáván až v roce 2012, takže ve výrobním závodu Vrchlabí vznikne více než roční mezera.

Závod se ucházel o výrobu malého modelu odvozeného od konceptu Up!, jenomže jeho výrobu nakonec získala továrna v Bratislavě.

Jednou z možných rošád ve výrobním programu Škody pro optimální naplnění všech továren je i přesunutí výroby Roomsteru.

Podle informací MfD se ve Vrchlabí ale připravuje výroba mezikoncernová. Totiž to, že by nová modelová řada navazující na Octavii Tour mohla dostat koncernového bratříčka od Seatu. Ten by z linek sjížděl ve Vrchlabí.

Problémem v tomto je mimo jiné to, že španělská ekonomika je na tom velmi bledě, nezaměstnanost dosahuje 20 % a vyvádění dalších modelů mimo Španělsko je samozřejmě mimořádně nepopulární.
Doufám, že to fakt bude Popular, ale spíš asi nové jméno
stony - FK

Příspěvek od stony - FK »

Tak to je dobré. Stačí vrdžet ještě 4 roky s mojí fedlou a pak si můžu z bazaru koupit zase Felici. Tentokrát ale tu novou a za 100 tisíc. 8-)
To jsem zvědavý s jakým motorem to bude mít jakou spotřebu a zrychlení. :scratch:

PS: Nechci nic říkat, ale po krizi "levné auto" a "300 tisíc", to se nějak do jedné věty nehodí.....

A k tomu že jsou feldy Shity. Můžu pravdivě říct, že spolehlivější auto do pořizovací ceny 50 tisíc nikdo nemá. Jasně, vždycky na jaře je nutné vyměnit dost věcí, ale každá stojí okolo 50 ža 250 kč a výměna probíhá tak, že se povolí pár matek, vymění se to a šroubky zase dotáhnou. Felda to je jen kupa matek a součástek. A hlavní je že ke všem dílům je dobrý přístup. Dobré je, že feldě moc nevadí fušerství. Takže si to může opravit každý amatér.
Pár věcí se mi už pokazilo aniž jsem to čekal, ale vždycky jsem dojel domů. Za 3 roky jsem se nemusel nechat ani jednou odtáhnout. ;)
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

:lol: Chacha,od jaktě živa se říkalo že profíci jezděj na vozech značky ŠKODA,pouze jednou jsem měl vůz jiné provience a byl to FIAT 128 coupé-motor upraven na závody do vrchu, jinak stále vozy Škoda a to co jsem si na nich dovolil to nešlo na žádném jiném autě!!Mouzi když chceš něco jiného kup tříkolku jseš Úň. Jinak Japonec až nakonec.. :lol: :lol:
mouzi - FK

Příspěvek od mouzi - FK »

Az budu mit dostatek financi, moc rad se te pixly zbavim. Zatim jsem do toho vrazil nezdrave moc penez.
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

mouzi: tak běž brečet mamince na rameno ;) my máme feldy rádi :flower:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
mouzi - FK

Ja zapomnel, ono by to tu bez tech urazek vlastne ani neslo..
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

mouzi: tak tu pixlu prodej, kup si jinou a prestan tady prudit :twisted:
mouzi - FK

vubec na moji konverzaci s nekym jinym nemusis reagovat, to po tobe nikdo nechce.. nevmesuj se do cizi debaty, bud tak laskav.. reagoval jsem na komentar nekoho jineho, NE NA TVUJ
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

mouzi: jsem na foru FeliciaKlubu a muzu si reagovat kde chci. A v tuto chvili mam potrebu reagovat na tve komentare. Jsem presvedcen o tom, ze tve "prispevky" jsou zde NEVYZADANE a pro FeliciaKlub neprinasi zadnou hodnotu. Na tve vylevy tady neni nikdo zvedavy.
mouzi - FK

jeste ze jsem takovy klidas a nerozhodi me kdejaky zapskly omezenec :)
Martin_Happy - FK

Mouzi:Celkem přeháníš, zařaď zpátečku jo? Smrcek tě neurazil. A Aleše nech bejt jo? Náhodou zrovna on má super Felicii, ze který by sis sednul na prdel

když už tu si kvůli tomu, že to auto máš, tak ho tu neurážej. Už sme ti to řekli nesčetněkrát.

v republice sou statisíce Felicií, ale tady je nás poměrně pár, který k tomu autu máme vztah. Cekneš něco proti Feldám a seš tu vyřízenej. Tak to prostě je. Nejspíš to neni objektivní, ale nic s tim neuděláš. Budto to pochopíš, nebo se můžeš spakovat
mouzi - FK

jeste ze je tu s vama takova sranda :)
mouzi - FK

Martin_Happy píše:Mouzi:Celkem přeháníš, zařaď zpátečku jo? Smrcek tě neurazil.
mozna je nekomu jedno, kdyz si nekdo naprosto cizi bere do huby jeho matku, ale mne ne
Venda002
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venda002 »

Souhlasím s Martinem. Felicia možná není nej auto ale pro nás tady je to náš miláček nebo jen přibližovadlo a nenechámě si tu nadávat na felicie. A myslím že ti to tady řekne hodně lidí
Profil na hlavní stránce: Zde
Můj mazlík: Zde
Fotky: Zde
stony - FK

Martin_Happy píše:Cekneš něco proti Feldám a seš tu vyřízenej. Tak to prostě je. Nejspíš to neni objektivní...
Tohle je Felicie klub. Pokud jsem si vědom tak například do Klubu českých turistů se taky nehlásí lidi co nemají turistiku rádi .-)
Pokud člověk nemá rád Felicii, tak by tu neměl co dělat. :)
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 30. kvě 2010 19:11:11, celkem upraveno 1 x.
Martin_Happy - FK

ale on tim urazil tebe. Ale proč bych ti to měl vysvětlovat? Jestli chceš nadávat na felicie, bež na klub těch korejskejch sráčů, tam si s tebou zanotujou

Stony:Moje řeč :thumleft:
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

mouzi: to vidime, jak si klidny a nic te nerozhodi :lol: :lol: :lol:

Martin_Happy: diky za podporu, ale nemusis se me tak zastavat :oops: Neverim tomu, ze by se z te me "pixle" posadil na zadek a je mi uplne jedno, co si mem autu mysli. Dulezite je, ze se libi hlavne me :) Ale jinak mas pravdu v tom, ze kdyby tady kazdy jak debil porad dokola psal, ze Skodovky jsou shity, tak by tohle forum nemelo zadnou hodnotu...
Naposledy upravil(a) AleScout dne ned 30. kvě 2010 19:13:06, celkem upraveno 1 x.
mouzi - FK

divim se, ze tady se mnou tolik lidi ztraci cas.. nema se na tomto foru resit uzasna nova skodovka? :)
stony - FK

Tak užasná těžko. To bude až se to auto ověří časem. Zatím nikdo nic neví. Ale jedno je jisté. Tak úžasná jako současné Felda už nebude. Tolik věcí jako na současné feldě si už sami doma opravit umět nebudeme. :cry:
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 30. kvě 2010 19:14:45, celkem upraveno 1 x.
mouzi - FK

on tady spis nekdo porad dokola jak debil omila to same, i kdyz uz je to pase, ale mne je to jedno, sami si zasirate forum hovadinama, cili ty vase prispevky tvori ten samy sajrajt, co ty moje, blahopreji :)
Martin_Happy - FK

soprčic kdo s tim neska začal?

Aleš, až budu mít takovou pikslu jako ty a nebudu mít čim se inspirovat, tak toho nechám, ale musel sem se tebe i Lukáše zastat
jezek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jezek »

Pojdme se vratit zpet k tematu, ktere zni Felicia: první představa o tváři nové levné škodovky ???
;)
Krátká 1.3MPi GLXi rally red
Krátká 1.6MPi GLX modrá hlubinná metalíza
Tady na foru
Faust
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Faust »

je pravda že felicie nepatří do nějaké extra třídy dnešních vozidel,ale je to auto na které je mnoho lidí pyšný.ve své době to bylo velmi revoluční auto,které při nastupu fabii a okctavii drželo furt svůj šmrnc.ano má své mouchy,ale auto bez zavad neexistuje a u felicie je dobré to že 80% zavad si člověk doma udělá na koleně a pak ktomu autu ma hned jiný přístup.někdo to bere jako levné vozidlo od bodu A do bodu B,ale plno jinych to bere jako zachovaní historie škodovky a snaží se je držet co v nejlepším stavu co nejdele,pak je tady pár blaznů jako já ;) :lol: kteří je vylepšují a dodavaj jim jiné podoby a plno vychytavek na které je pak radost pohledět.proto vznikl tenhle klub kde se dá o všem podělit a zaroveň je tady i pomoc uživatelům kteří si nevědí rady.Felicia klub je takoví maják pro všechny zatoulané felicie.tim bych ukončil tenhle příspěvek

ps:ať ta nova felicie dopadne jak koliv přeju ji plno beztarostných km jako jsme najeli se svíma :thumright:
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

To auto jsem viděl a můžu potvrdit, že to s obrázkem na odkazu nemá vůbec, ale VŮBEC nic společného. A ani název. Kolegyně byla na jednání ohledně jména a "Felicia" ani "Popular" tam nepadlo, takže nic z toho nebude.

To auto (pokud půjde do výroby tak, jak jsem ho viděl a to by prý mělo) tady zavře s prominutím hubu plno chytrákům, co tu tvrdí, že Logan je hezčí, už se na to těším...

EDIT: ... a nebo tu hubu otevře úžasem :lol:
Obrázek
Martin_Happy - FK

no sláva, to sou dobré zprávy.

takže po britských, německých a slovenských se ukazuje, že ani francoužští novináři neví nic a jen plácají
Tholis - FK

Gworge: To co si řekl je pro tebe závazek a jestli se mi nebude líbit tak uvidíš!! :lol: :lol:

Mouzi: pokud je to takovej kepl tak ty seš o to větší ťulpas že sis ho koupil :lol: :lol:

Já narovinu přiznám že 3roky s feldou byli nejkrásnější roky mého motoristického života ;) ;)
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Tholis: no tak to jsem si teď naběhl :lol: je to samozřejmě otázka vkusu. Nechci a nemůžu nic konkrétního prozrazovat, ale řekněme, že si můžete udělat takový předběžný názor na tomto modelu (beru teď pouze jeho přední část! ):

http://news.auto.cz/nove-modely/kia-mag ... hradi.html

Pokud se vám líbí, mohla by se vám líbit i budoucí Škoda...(pokud teda vyjede tak, jak ukázali, což šéfdesignér potvrdil)
Obrázek
Tholis - FK

George: možná si měl pravdu ty kluku ušatá! Tohle by byla ovšem bomba, ale nebude to správnej tah směrem ke starším lidem, kteří jsou nemalou kupní silou tohoto vozu.. No jak říkám máš závazek, to že to na poslední chvíli předělaj je tvůj boj nemáš slibovat :lol: :lol: :lol:
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

beru na vědomí a přijímám veškerou zodpovědnost a tresty :lol:
Obrázek
Tholis - FK

GeorgeWWW: boj se boj :lol: :lol: ...Ne kecám já tě budu srdnatě bránit, za ten čas co si mi věnoval při výběru vozu ;) ;)
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

tak to nestojí za řeč, škoda jen, že jsem nepomohl, ale tak myslím, že určitě nelituješ...
Obrázek
Martin_Happy - FK

Neprodává se Octavia Tour proto že je umírněná? Snad si tím Škodovka nepodřízne větěv. Nějak mi těch 5 modelovejch řad (Roomster je u mě Fabia MPV a ne samostatnej model) nestaččí a doufám, že ještě neubudou, spíš naopak
Tholis - FK

Martin: nechápu proč se tour ruší..to auto natrhne prdel novému renaultu megane ještě teď ve svých letech (technologických)... :( :(
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Asi hlavním důvodem je pokles prodejů v roce ´09 oproti ´08 o 60%! Teď se to sice o něco zvedlo, ale už to není, co to bývalo... Navíc jsou v ní motory, co splňují pouze EU4 a od roku 2011 je v mnoha zemích povinnost mít u nových aut EU5 a to by stálo peníze vyvíjet do starého modelu nové motory...
Obrázek
Tholis - FK

George: díky za info, to je logický a už mlčím a šoupu nohama :D :D
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Já se tu nechci nějak povyšovat a hrát na vševěda, jen píšu co vím :)
Obrázek
jenda_dc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jenda_dc »

Hergot, ten čumáček vypadá pekelně dobře. :twisted:
Obrázek
Tholis - FK

George: však v pohodě, jen jsem to bral jako můj setěr.. jen se mi líbí a je to dle mého dobře vymyšlené auto no..
Martin_Happy - FK

Tholis:To co psal george vim i já, psali to všude s ohledem na ukončení výroby. Ale škoda to je. Na trhu je 14 let a ještě pořád nezestárla :cry:
Honza9007 - FK

Příspěvek od Honza9007 - FK »

Po Boleslavi se už pohybuje, zatím plachtama zakrytá a na korbě dodávky, karoserie té nové škodovky. Velikostně se mi to zdálo tak nějak něco mezi Fabií I Sedan a Octavií I, ale i pod plachtou jsou vidět ostré hrany předku ;) Rozhodně se na to těším 8-)
Tholis - FK

Honza: já ne! měl jsem si rok-dva počkat :lol: :lol:
Mildacaso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mildacaso »

Na Octavii tour se prestali brat objednavky od 28,5 2010 . Informace zde o novem nastupci octavie tour jsou milne. Z vedeni fabriky je informace takova ze octavia tour bude pokracovat dale, ale bude pouzita prvni verze ostavie 2 . Skoda auto nyni vybira jaky naftovy motor bude pouzit aby si nekonkurovali sve octavii face ale aby motor splnil i euro 5.
Tholis - FK

mildacaso: To se mi nezdá..Je to úplně stejná platforma :? Rozdíl je pouze v designu a pár modernizací, které běžný uživatel řešit nebude...
Martin_Happy - FK

ty děláš ve Škodovce?

já právě slyšel, že OII použít nemůžou. A tvrdilo to celkem hodně lidí z vedení
Mildacaso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mildacaso »

ve skodovce nedelam, ale mam tam dobreho kamarada a zrovna jsme snim resil tento koncept a rikal ze dostavali informaci primo z vedeni ohledne nastupce octavia tour.
Jinak pro pristi rok uz nejsou v nabidce zadne motory TDI PD. V zari konci jejich vyroba.
http://news.auto.cz/cesky-trh/skoda-900 ... 03-kw.html

Tholis: platforma stejna je , ale preci jen to je stary model a uz to nejaky ten patek je cose nevyrabi. Pro jejich uceli bude asi slouzit dobre nabidnou dva motory a vybava bude asi taky omezena.

O vikendu jsem otestoval yeti 1,2tsi
Jeronimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeronimo »

Já jsem viděl jakýsi dokument ve škodovce, že nástupce toura by se měl jmenovat ,,Škoda UPI´´ v roce 2012 prijde facelift superba a v roce 2013 se neco má stát s roomsterem a fabií je tam jakysi naznak sjednoceni techto dvou aut do jednoho, čili nástup nového modelu.
Martin_Happy - FK

Up má bejt to miniauto přece, ne?
Odpovědět