Co máte ještě za koníčky?

pokec o všem možném i nemožném
lucistrnad - FK

Co máte ještě za koníčky?

Příspěvek od lucistrnad - FK »

Snad to není drzost,ale máte i jiné koníčky nebo jen felinky?
U nás toho docela doma dost,já ještě dělám teraristiku´,kynologii ( až bude mladší hafan tak se do toho půstím znovu) a manžel dělá vojenskou historii,období 2.sv.
A co máte vy,pokud vám ještě na něco zbívá čas?
Macman
Kontaktovat uživatele:

Re: Co máte ještě za koníčky?

Příspěvek od Macman »

troufam si rict ze uz asi nic jineho nemam...kdysi jsem šťaral hodne do pocitacu ale nejak me to vekem preslo a ted to delam maximalne pracovne...do fely jsem tak uvrtany ze kvuli ni musim pracovat abych na to mel a potom pracovat na ni aby jezdila podle mych predstav...maximalne dalsim konickem je nase druhe auto o ktere se taky musim starat takze mi nekdy na vic veci nezbyde cas...jestli se da jako konickem povazovat poslouchani hudby a divani na tv v co nejlepsi forme tak si potom jeste hodne potrpim na techniku, jinak rad posedim s kamarady abych takhle vyplnil den
ale pravda ze konicku jsem mel hodne hlavne jsem sportoval a to jezdil na kole, bruslich, chodil do posilovny, hral squash, lezl po horach ale jenom dokud to slo...
méně znamená někdy více...
Obrázek
Mexikan

Příspěvek od Mexikan »

Já to mám tak nějak podobně jako Macman.
Dřív jsem byl ortodoxní PC maniak, ale časem tato závislost slábla až na level pouhého uživatele. Dokonce jsem kvůli tomu i změnil obor.
Dnes se me zájmy omezily na auta - samozřejmě že hlavně mojí Feldu, pak mi tu zbyla z dob dřívějších docela slušná zbrojnice airsoftových zbraní a výstroje, takže chodím tak 1 - 2 x do měsíce vybít adrenalin. K tomu se ještě vrtám v elektronice.

No a samozřejmě moje oblíbená činnost: aktivní kryglistika. Obrázek
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
lucistrnad - FK

Tak ten airsoft je také pěkný koníček,někdy se k nám kluci z airsoftu přidají,je to dost podobné té vojenské historii
Mexikan

Příspěvek od Mexikan »

Ještě když to bylo moje "full time hobby", tak jsme měli super partu a dělali to na maximální real. To bylo super. Všechny víkendy v lese se vším, co ke cvičení patří.
Jenže pak přišly jiné zájmy, mladá, parta se roztrhala...
Dneska už je to jen sprostá flustačka BB´s v nějaké ohradě s dalšími 100 magory.

Jinak jsem uvažoval taky, že budu jako bonus k airsoftu dělat Wermacht, dneska už je celkem pěkný výběr AS zbraní z WW2. Ale asi už se k tomu nedostanu.
Luci, ty děláš historii??
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
lucistrnad - FK

No já jsem jen členem manželova klubu,takže já tomu moc neholduji,teda pokud nepočítám zakopávání o MG40 atd. :lol:
Jasně cvičení jsou dobrý kolikrát zažiješ takových věcí v tom lese že by to vydalo na knihu,a kor když je fajn parta.
Teď zrovna kluci z klubu si pořídili Framo,docela prdel dávat do kupy 70let starý auto,ale raději toto než aby to házel do automatu.
Jinak co se týče AS do WW2,je jixh už naštěstí více,my doma máme nějaký samopal,ale stejně si nakonec manžel pořídil slepou Mausrovku,nebo co to je :?
Mrkni na naše stránky,jestli se ti chce:http://www.kampfgruppephleps.estranky.cz/
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Mi máme dva koníčky. :P
Obrázek
Obrázek
lucistrnad - FK

Tak to je krásný koníček,také jsem jeden čas jezdívala,teď už není moc času,ale tohle fakt závidím! :thumleft:
Kulis - FK

Příspěvek od Kulis - FK »

Toto je mých 250 koníčků :lol: :lol:
Jelikož je mi práce i koníčkem tak pak už mi moc času na nic jiného nezbývá takže je to práce,rodina,felina a pak někde vzádu je paintball
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
stony - FK

Příspěvek od stony - FK »

Focení, domácí automechanika, lyžování, hory, počítače profesně i volný čas,
Jinak deset dalších sportů občas a taky vaření když se mi chce.
A jako většina filmy a hudba.

Ne že by mně to opravování auta vyloženě bavilo, ale když není co dělat. Hlavně ušetřím kupu peněž a mám z toho dobrý pocit. Přesně vím co mám v cajku a co mi hrozí, když jsem to auto za tu dobu prolezl skrz na skrz. :P
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

Keď je pekne, sedím v parku a obzerám mladé nevesty v mini.... . :lol:
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

Marty_pv píše:Když se zrovna nehrabu v autě tak podobně jako Mexikan blbnu s airsoftovou puškou (s tím souvisí menší sbírka a taky ty krumply opravuju a vylepšuju) - balistika, cokoliv co střílí, to je moje

Fieldstrip M4 v mém podání

Když jseš v Praze 4 stav se ďělám v obchodě s airsoftovými zbraněmi:adresu najdeš na http://www.GlobalArmy.cz
Martin_Happy - FK

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

mým největším koníčekam je moje přítelkyně, na druhém místě Felicie a na třetím Favorit :lol:

pak se snažím neustále doplňovat sbírku kovovejch modelů 1:72 a WRC 1:43 a do toho objednávám kultovní auta. Takže sbírání autíček mě chytlo. Už když sem byl malej, tak mi naši kupovali spoustu autíček, ale těch mi bohužel tolik nezbylo :cry:
http://picasaweb.google.cz/Tolar.Martin/WRCARallye143#

Pak mám jedno takové RC auto na blbnutí
Obrázek

když je čas a chuť, tak slepim nějakej papírovej model. Občas si maluju bud obyčejně tužkou, nebo Manga Cars.
Obrázek
http://picasaweb.google.cz/Tolar.Martin/MangaCars

A už hodně zřídkakdy se dostanu k tomu, abych si zahrál na počítači NFS Underground2 a Flat Out, popřípadě na PSX Colin McRae Rally 2,0.

Od té doby, co začal akademický rok, mám v podstatě čas jen na první a druhou zálibu. A maximálně doplňování sbírky modelů, to je časově málo náročné :lol:
jezek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jezek »

Mno tak mimo snahy občas něco udělat na autě (něco zprasit nebo tak něco :lol:) mam samý blbý (čti drahý) koníčky.
PCčka, kolo, lyže (obecně sporty), focení, motorky...
Někdy závidim těm, co maj jako koníček třeba matiku, ty si vystačí s tužkou a kusem papíru :lol:

Obrázek
Tohle se mi třeba líbí (necim se pochlubit musim), fotka není nijak upravená, jen složené panorama ;) :D
Krátká 1.3MPi GLXi rally red
Krátká 1.6MPi GLX modrá hlubinná metalíza
Tady na foru
RadimCep - FK

Příspěvek od RadimCep - FK »

Taky se něco najde...

Na prvním místě je muzika, ta tam vždy zůstane... Jednak jsem tedy muzikant a jednak mě baví zvuková technika... Poslouchání hudby je samozřejmost...

Na druhém místě je Filda... Nejsem na to sice úplně zdatný, abych se třeba hrabal v motoru, když se něco po..., ale elektriku v autě nebo nějaká vylepšení si dělám sám...

Na třetím místě je sport... Hraji fotbal závodně a pak florbal, cyklistika, v zimě lyže nebo sáně...

Poslední co občas dělám je lepení papírových modelů, i když jsem ted všechny svoje modely schoval, ale už jsem si zase něco vyhlédl...

Pak je tu samozřejmě přítelkyně, ale to není koníček to je láska :)
lucistrnad - FK

Tak ve směs je vše stejné,docela mě překvapilo kolik lidí AS,to bych nikdy neřekla,přijde mi to poměrně drahá koníček,ale ono,který není,že :roll:
Jinak Martine to kreslení ti též závidím,já umím nakreslit možná tak jedným tahem domeček se stříškou a to je ještě o cviku :D A FlatOut jsem také ráda hrávala,ale teď není čas,od doby kdy je prcek mě moc u PC nenechá sedět
URNA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od URNA »

Jo já když zrovna někoho nehonim jako pachatele a nebo se nehrabu v autě tak hlavně takovej kutil :) Pořád něco! :) večer jsem nahraju nákou mojí práci :) Jo a jenom v rychlosti foto že makám už od malička! :DObrázekObrázek
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
dinkin - FK

Příspěvek od dinkin - FK »

tak můj největší koníček je poslouchat muziku :-D ať už v mp3 přehrávači, autě, na pc.....všude :lol:
Jiank jsem se snažil naučit nějaký programovací jazyk, ale jelikož jsem je střídal jak ponožky tak umím celkem prd :lol:

to Martin_Happy: koukám na ty tvoje manga, nechceš mně taky udělat na moje auto? :lol:
Martin_Happy - FK

kdyžtak přes SZ ;)
jenda_dc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jenda_dc »

No tak mým největším koníčkem je skauting - práce s dětma zabere moře času. Pak miluju focení. Prostě sem tam vezmu foťák a jdu něco cvaknout. Jinak spíš dokumentačně z činnosti skautíků :) Ještě bych zapomněl... v taneční sezóně chodím tančit.
Naposledy upravil(a) jenda_dc dne čtv 03. čer 2010 7:08:06, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Danis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danis »

jsem na tom stejně jako URNA, akorát že mě to chytlo tak před cca 3 roky, když jsem postavil RD....udělal jsem si terasu, schody na terasu, postavil nářaďový domek atd.
Škoda Felicia Combi LXi - 1.3 MPi, r.v. 1997
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
URNA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od URNA »

tak tady náký foto :)
tsdy chata tam sse toho dělá najvícObrázek)Obrázek
:)ObrázekObrázekObrázek

a tady jsem dědovi předělával bytObrázekObrázekObrázek
a takhle to dopadlo ObrázekObrázekObrázekObrázek
a nejvíc se mi lbí jak sjem udělal koupelnu :)ObrázekObrázekObrázek
Akorád ted tu nemám všechno tka jenom něcdo málo :)
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
Hemi.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hemi.cz »

Dost zajímavé zájmy tady čtu,hlavně hodně toho AS :thumright: Taky se přidám...
Můj čas vlastně dělím na 5 dílů.Školu,přítulku,design,felinu a někdy kresbu.
Studuju průmyslový design,takže škola s designem dobře prolíná,ale háček je v tom,že ve škole hold navrhuju něco jiného,než co bych v budoucnu chtěl - auta.Tady pár renderů.Jsou staršího data,ten šum už jsem docela vychytal.Jsou na nich dva dvojkové golfy a kára,co jsem dělal kolem vánoc,to je asi nejpovedenější a nejdotaženější výtvor zatím.
Obrázek
Obrázek
dál jsem vypsal kresbu,takže jen náhled na jednu z posledních prací - moje milovaná Daytona
Obrázek
Tyhle zájmy plus přítulka zaberou strašně moc času,takže se ani sám sobě nedivím,proč se s felinou piplám tak dlouho :)
Hemi´s Works
- kresba, design, 3D, 2D
http://hemisworks.webnode.cz/
Martin_Happy - FK

oproti tomu sem žabař :thumleft:

Daytona je nádherná
lucistrnad - FK

Zajímavý koníček ten deising :thumright:
URNA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od URNA »

joo pěknýý klobouk dolu..!:)
.........
Hemi.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hemi.cz »

děkuju,děkuju ;) Já už se vlastně od malého piškota zajímám o auta a kreslím...tohle je kombinace obojího,takže pro mě jasná volba.Jenom je škoda,že u nás ještě nemá design takovou tradici,a o podpoře designu jako takového ani nemluvím...takže sehnat zakázky a práci je docela problém no.Takže kdyby někdo věděl o někom nebo něčem,kdo by designera scháněl,jen to uvítám ;)
Hemi´s Works
- kresba, design, 3D, 2D
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Urna: Pěkná práce.. Potřeboval bych tě do budoucna.. :-)

U mě je to Rodinka,Focení,Box v Tv, a ted už zase trošku aktivně..Když by byl čas tak bych rád začal na plno..
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Obecně technika:
vrtám se v autech a traktoru
vrtám se ve všem co je na elektriku (počítače...)
když je čas, tak si jdu zalítat s aeroplánem (RC modelem)

navíc jsem klasický domácí kutil (zámečnické práce, truhlařina...)
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

Môj RC model ( vetroň Vega ) už niekoľko rokov odpočíva v pivnici.
Ináč sa venujem aj "ťažbe" zlata ;) .
Obrázek
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Já létám s jednoduchým motoráčkem vlastní konstrukce na 3,5MVVS. Už asi rok uvažuju o něčem na baterky s menším rozpětím, aby se mi to snadno vešlo do auta a mohl jsem to sebou tahat například na chalupu a pod.
nebulus - FK

Ja mám vo vetroni dvojtaktný diesel 1.5 cm3 ( s karburátorom :shock: ), raz som zo srandy spočítal spotrebu a vychádzalo to snáď desiatky litrov na 100km :D . Ale je s tým otrava, štartovanie, manipulácia s palivom, potom čistenie celého lietadla, elektrolet by bol lepší. Ináč napriek rozpetiu krídel skoro 2.5m je to celkom skladné.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Já mám motoráček s rozpětím cca 130cm a už se to ve Feldě vozí docela blbě. Chtěl bych něco tak metr a fous, aby se to dalo položit na dekl v kufru.
Elektriku chci hlavně z důvodu, že na létání nemám extra času. S elektrikou se dá vyrazit i na půl hodinky, udělat si dva lety. Když ale táhnu palivo, baterku na žhavení, musím se na to převléknout protože se zamažu, tak to už musím jít lítat na celé odpoledne.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Geocaching,RC model auta,fotografování,cestování po zámcích a hradech atd atd. :)
nebulus - FK

Ja som myslel, že poriadne lietadlo má krídla skladacie. Občas jazdím s niečím silnejším ako naftová felda, ale lenivé je to rovnako :D .
Obrázek
Snehulak - FK

Příspěvek od Snehulak - FK »

pár koníčků
Obrázek
hotovej a pryč
Obrázek
taky už je pryč
Obrázek
zatím se dělá

Obrázek

a jinak práce okolo baráku, fitko a .....
Kovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kovi »

To nebulus : ty jsi taky rušnovodič? :lol:
Jinak krom aut, která už jen tak okrajově se věnuji střelbě ze vzduchovek (Hämmerli Hunter Force 750 combo s optikou 3-9 x 40 s podsvětleným křížem)
MTB cyklistice (GT Avalanche 2,0 Disc mod. 2010)
Počítačové hry ( hlavně simulátory a válečné hry)
No a vposlední řadě mě teď chytnul Geocaching ;)
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...:)
nebulus - FK

Kovi: Príležistostne jazdím....Ale keď som mal som možnosť odkrútiť zopár smien u ZSSK so všetkým čo k tomu patrí, tak som si povedal, že všeliaké spanie po mašinách a hnusných noclahárňach nie je pre mňa :lol: .
Ináč tiež intenzívne jazdím MTB a občas pozriem nejakú cache. Nakoniec zistíme, že všetci máme rovnaké koníčky. :D
PetrMPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrMPI »

Hemi: taky jsem se hlásil na prům. design, na Baťovku. Akorát mě nevzali. Je to asi dost o protekci, protože prosejt 7 lidí z 80ti je docela drsný. Práce jsem měl narozdíl od ostatních co tam byli docela různorodé, ale nestačilo to... Kreslení aut jsem se taky věnoval. Dřív ještě, než zrušili virtcars fórum jsem kreslil do tuning magazínu. Docela by mě zajímalo, kde to studuješ a co tam třeba děláte za návrhy?
Olda85 - FK

Příspěvek od Olda85 - FK »

Tak určo první kůň je felda a hlavně její motor :) delší dobu se chystám a na stavbu dalšího motoru, ale to je ještě ve hvězdách, protože zatím na to není dost prostředků :( ikdyž pár dílů už mám..
Další věc se kterou jsem teď začal je paintball. :)
Honza9007 - FK

Příspěvek od Honza9007 - FK »

tak kromě školy, která zabere hafo času, mě ještě baví moje práce u DHL. Kromě DHL mám ještě brigádu v Národním a Stavovském divadle v Praze, takže o kulturu není nouze. Zbytek času, věnuju ještě své přítelkyni a autu. Spolu jezdíme rádi na výlety po Čechách, ale i do zahraničí. A když zbývá čas, nebo mě nebaví se učit, tak si sem tam pustím nějákou hru na PC - nejraději hraju kamioňácký simulátory :oops: a v poslední době mě dostal a totálně chytil Zetor Simulátor. :lol:

Jinak ještě pomáhám doma s chodem domácnosti a nejrůznějšími polnohosporářskými prácemi kolem RD.

Ale jako největšího koníčka jsem měl školu smyku; teď už se jen snažím zůstávat občasným testováním na letišti na stejné úrovni.
Hemi.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hemi.cz »

PetrMPI:
Ve Zlíně studoval designér,co nás má na škole pod sebou,a říkal,že na Baťovce je to prý docela napytel kvůli přístupu těch lidí ke studentům.Něco v tom smyslu,že tam dělaj ti,co jinde vyhodili,nevím,co je na tom pravdy.Já mám štěstí,že zhruba před 4-5ti léty otevřeli průmyslový design tady u nás v Ostravě na VŠB,tady je to v klidu a řekl bych,že docela flákárna,ale musíš něco umět,mít talent a pracovat na sobě.
K těm návrhům...většinou kdo co chce,tak tomu se věnuje,není to nejak spešl,ale třeba na témata bakalářky jsme měli docela blbý výběr.Já třeba chtěl dělat návrh motokáry,a zkončil jsem u návrhu stojanu na dataprojektor (měl jsem hold dobrý výběr :roll: :) ),kolegyně navrhuje třeba francouzkou hůl,borec ze skupiny vozík za kolo,atd.
Jinak taky pamatuju virtcars.com,byla tam prdel...aspon do doby GPinVT,potom už to začalo upadat.A do Tuning magazinu už taky nekreslim...dříve byla motivace ty repráčky do auta,teď tam je za výhru nějaká autokosmetika,a to se nevyplatí nad tím strávit drahocený čas :)
Hemi´s Works
- kresba, design, 3D, 2D
Abdul - FK

Honza9007 : Spánok od 00:27 do 00:59 hod. Kedy to stíhaš ? :lol:
Martin_Happy - FK

jo a ještě sem vlastně v roce 2002 začal sledovat rally. dodnes zatlačuju slzu v oku, když si vybavim sezonu MMČR 2003, kdy tu kromě Xsary a Escorta jezdily všechny WRC. Pak to šlo do kopru kvůli zušení WRC. Vždycky sem fandil Pechovi, protože je plzeňák a navíc měl krásně modrého Focuse. a Focus je můj nejoblíbenější WRC. Kromě toho fandim ještě Valouškovi, Bérešovi a Trinerovi. Pravidelně sem sledoval i mistrovství světa. ALe to předpisy poslaly do háje v roce 2005 a v roce 2006 tu byly jen 2 tovární týmy - Ford a Subaru. Pak se sice vrátil Citroën a přidalo Suzuki, ale stejně to stojí za pytel. Teď už sou zas jen 2 týmy - Ford a Citroën a je to děsná nuda. Sezona 2008 byla poslední která mě aktivně zajímala. Od loňska sem přešel na IRC, kam nastoupil tým Škoda Motorsport. A je to tisíckrát lepší, než Mistrovství světa :thumleft:

jo a ještě mě baví WIKI, viz. moje userpage
http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedist ... _Happy_Zub
Honza9007 - FK

Abdul: teď jsem to nějak nepochopil... :oops:
Abdul - FK

Len som sa pýtal, kedy to všetko stíhaš. A čas toho spánku - od 00:27 do 00:59 hod - som považoval pri toľkých koníčkoch za jediný voľný čas. Ak ťa to urazilo - beriem späť.
Honza9007 - FK

Abdul: :lol: :lol: :lol:

ráno se vzbudím, tak nějak do jedný dřepím ve škole, pak jedu kolem druhý na chlup do jedný firmy (pro DHL), odpoledne volný a večer ještě do druhý firmy (Taky pro DHL). Divadlo je tak 4-5x do měsíce a střídám se ségrou. No, a zbytek času je přítelkyně a aspoň trošku auto ;)

A stíhat se to dá. Spát chodím kolem jedenáctý a vstávám mezi 6-9, podle toho jak na tom jsem :lol:
RadimCep - FK

Příspěvek od RadimCep - FK »

Ehm... Je tady ještě nějakej muzikant se kterým bych si mohl pokecat? :D Zatím tady samej AS... :)
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

a co ryby chytá někdo ? kromě mě :lol:
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
lucistrnad - FK

Já dříve chodila,ale už je to cca 10let,ale bavilo mě to.A včera jsem měla kapra na grilu a bylo to mňam :!:
Odpovědět