Mají to pravděpodobně až Felicie modelový rok 2000. Měl jsem služební MR2000 (vyrobenou 99) a bylo to tam.
Prvně to tedy naleznete na Feliciích vyrobených v roce 99.
Prosinec 99 je stoprocentně modelový rok 2000. V současnosti už škodovka vyrábí auta modelový rok 2011. Začali v 22. týdnu. V době Felicíí to bývalo od celozávodní dovolené.
Na 98 se musím přiznat, že moc nevěřím tomu, že je to origoš. Ale jestli máš to auto od nového, tak věřit začnu.
Obecně jsou právě tyhle čudly poznávacím znakem v podstatě poslední generace Felicií.
Ještě dodejte datum výroby. Ono to mohlo být už od modelového roku 99. Tedy felicie z druhé poloviny roku 98. Já mám GLX z dubna 98 a mám ještě ty kulaté průchodky.
tak vám v tom udělám bordel ... 1997 felda ...máme tyhle "ochrany" kolem kolíčků ... a řekl bych, že nikdo před náma s tim nic nedělal
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
jojo hezky zmavý jako zbytky starýho interiéru ve feldě
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
nevím no.. ale podle roku výroby se tam ty ochrany asi nedávaly.. u mojí 96 tam jsou.. a u tatkovo 98 tam nejsou.. podotýkám, že ta moje byla socan line.. hodiny místo otáčkoměru atd.. ale prostě ty ochrany u kolíčků už tam byly..
Ok tak se schodneme na tom, že to tam ve škodovce dávali jak jim to zrovna přišlo pod ruku
Čo mi prešlo cez ruky, tak:
1998- 1.3 v základnej výbave ich nemá
1998- 1.6 v trochu lepšej výbave ( centrál na kľúč ) ich mala
2001 - Pikap D ich má ( jediná výbava hmlovky )
mam 1.3 3/99 a nemam ziadne krytky ani som nikdy nemal, taktiez ani packu na otvaranie kufra z vnutra ani otackomer, ani predpripravu na hmlovky...
takze TOTALNE socky boli vzdy vyrabane aj po facelifte...
Já mám Combi 96 GLXi old face jednobod a nemám je tam. Ale brzo mít budu protože mám nový tapecy z new face akorát mi jeden chybí tak se budu muset někde stavit a koupit
Profil na hlavní stránce: Zde
Můj mazlík: Zde
Fotky: Zde
Informace mám/nemám je relevantní jenom od těch co auto vlastní od samého začátku. To nás tady moc neni.
Jeden čas kolem toho vytahování čudlíků bylo docela živo a hromada lidí ty průchodky přeházela. Něco jako si lidi na Favoritech měnili víčko nádrže. Prostě se zveřejnil průser a dost lidí to donutilo k akci.
Čaute hej podle me slušenosti je nej. od milotecu protože jsou hladke a todiš se docela špatně sněma manipuluje takže i když někdo rozbije okno dost špatně odemkne da se to ale je to na dyl tim by to případné zloděje mohlo odratit a hlavně to vypada dost elegantně e nejsou drahe. http://www.milotec.net/koncovky-milotec ... elicia.htm
straca: opravdu pásnou bez jakýchkoliv uprav?ěl jsem za to,že na O1 byl jinej závit.ted nevím jestli větší nebo menší ale udajně to nepasovalo...ale když to vidím na těch fotkách tak asi jo :)to by teda stačilo sehnat z bouračky když bych nechtěl chromovaný ty jejich plastový šedý ...kouknu se po vrakáči
octa má asi 4,5 závit a felda asi 4 ale kdyz to tam dáš tak to dost obstojně drží nesmiš zato nějak vic tahat ja sem kolem puvodního závitu napičil tochu izolepy a ono se to zakouslo a drží to jako pes