Světla
-
LukasSvoboda
Světla
Zdravím všechny mam docela závažny problém kdyz zapnu svetla tak se mi normalne rozsiti tlumena svetla ale jak chci dalkovy tak mi to zhasne na obrysovky, poradte mi prosim, kdyz zkusim svetelnou houkačku tak ta funguje
žarovky ok pačka na prepinani svetel nova vypinače na svetla jsou oba nove pojistky ok.. kde je chyba? diky vsem
žarovky ok pačka na prepinani svetel nova vypinače na svetla jsou oba nove pojistky ok.. kde je chyba? diky vsem
Re: Světla
Bude to bud lucasem (sice je novy, ale nejaka cina?), nebo nekde ve vodici od lucase...
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
-
LukasSvoboda
lucas je original vse je origo, tak nevim jestli bude chyba v nem. vcera kdyz sem jel a trochu sem felinku vytocil tak to zacalo fungovat, a ze zacatku po startu to nejde nez se to ohraje, tak fakt nevim...pak dalsi problem, menil jsem termostat a od te doby mam behem chvilky tak 2km teplotu na 110 ale nevari ani nejede sahara , nejspis je chyba nekde na ele, na ve vode:-D diky vsem
-
Goofy - FK
jen se ujistím ohledně žárovek..při zapnutí ti svítí jen tlumené nebo jen obrysovky??
pokud to nebude v lucasu což docela pochybuji když je kupován nový,tak mě napadá jestli ti nepřebíjí altík..zkusil bych to přeměřit..známé to taky dělalo a po výměně žárovek a lucasu nakonec šel i altík..
pokud to nebude v lucasu což docela pochybuji když je kupován nový,tak mě napadá jestli ti nepřebíjí altík..zkusil bych to přeměřit..známé to taky dělalo a po výměně žárovek a lucasu nakonec šel i altík..
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
a s tou teplotou vody jakej mas obal termostatu? zkontroluj si na nem drat/y . a pak schvalne muze to byt nahoda kdyz takhle vylitne teplomer skus ho poklepat zda ti na okamzik nespadne dolu pokud ano je to samotny budik.
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Altík ,kromě toho ,že musí krmit světla nemá nic společného s přepínačem ani světlama. Ty světla budou svítit i při 16V,jen by mohly praskat žárovky.Ale tady světla svítí ,jen nefunguje přepínání.Já bych zkusil ten starý pro eliminaci závady ,nebo pokud to jde si na chvíli půjčit jiný.
-
Zdenex
- Kontaktovat uživatele:
Při světelné houkačce ti svítí i dálkové, nebo jen tlumené? Musí svítit oboje. Pokud jdou jen tlumené, kouknul bych na žárovky.LukasSvoboda píše:Zdravím všechny mam docela závažny problém kdyz zapnu svetla tak se mi normalne rozsiti tlumena svetla ale jak chci dalkovy tak mi to zhasne na obrysovky, poradte mi prosim, kdyz zkusim svetelnou houkačku tak ta funguje
-
lluukkyynnn
Sviti tlumene kdyz dalky tak tlumene zhasnou a sviti jen obrys..stavim se na premereni.. dikGoofy píše:jen se ujistím ohledně žárovek..při zapnutí ti svítí jen tlumené nebo jen obrysovky??
-
lluukkyynnn
je to hlinik, udelam pokus a pak dam vedet dik..Kuladmin píše:a s tou teplotou vody jakej mas obal termostatu? zkontroluj si na nem drat/y . a pak schvalne muze to byt nahoda kdyz takhle vylitne teplomer skus ho poklepat zda ti na okamzik nespadne dolu pokud ano je to samotny budik.