naši zvířecí miláčci
naši zvířecí miláčci
Nevíte někdo tady na vysočině o čistokrevných štěňátkách německého ovčáka bez PP (10000,- kvůli papíru fakt nehodlám vypláznout, když psa bych stejně netrápil vystavováním na výstavách). Bohužel mi přijde, že dnes se chovájí většinou ty zakrslý "myši" typu čifafa, yorkšír a vlčáků je málo. Rád bych světlejšího pejska, jak už jsem psal odněkud z vysočiny - nechce se mi jezdit někam daleko
. Tak kdybyste někdo o nějakým věděl, tak dejte vědět 
Naposledy upravil(a) p@vel dne úte 29. čer 2010 19:09:03, celkem upraveno 1 x.
-
lucistrnad - FK
Re: německý ovčák
Sice jsme z jiné části ČR,ale zkus se optat tady:doglukas@seznam.cz Je to holčina co dělá dost do vlčounů,tak by mohla poradit 
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
no co vim tak bez papiru je dneska ovcak tezko k shenani...mame jednoho a stryk si chce taky k baraku jako hlidace poridit ale ani s papirama mu ho nechcou dat prtz chovatele jsou na to vysazeni a chcou vedet co se psem bude...znam par chovatelu jinych ras a nekdy to prozivaj az moc
méně znamená někdy více...

- jenda_dc
- Kontaktovat uživatele:
Pavle, možná ještě taková drobnost. I pes papírama se dá pořídit levnější. My jsme takhle kupovali belgickýcho ovčáka. Měl nesprávně rostlou srst (na hřbetě má takovej trošku zvlněnej pruh) a tak ho prodali se slevou. Na kráse to psíkovi neubírá. Jen prostě není na výstavy. 
-
Tholis - FK
Asi budu trošku OT, ale ten trend krys fakt nechápu. Nejkrásnější psi jsou opravdu vlčáci, věrní trpělivý, mazlivý i krásný.. Na toho našeho neustále vzpomínám. Pak ještě na retrívřici Bianku, tu jsem taky miloval a umřela teprve nedávno
To jsou prostě psi z velkým srdcem, sice je nemůžete oblíkat, ale jsou to pořádní společníci..
-
lucistrnad - FK
Mě teda nej. pes je Rotvajler,jsou to takové prdelky s kroutícíma zadkama
No a jednou můj sen je Irský vlkodav nebo Tosa inu,ale to nikdy nebude 
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
k baraku urcite patri ovcak, rotvik je uz moc agresivni a zvlast pokud neni perfektne vycviceny...muj otec mel jednoho u baraku diky tomu ze bydlel v cigansky ctrvti a fungovalo to perfektne ... ale i ovcak se musi cepovat a cvicit..ja toho naseho cvicil ale nejsem s nim v kontaktu cely tyden jenom nekdy pres vikend no a prarodice ho akorat rozmazlujou ze misty uz neposloucha....ale pokousat nezname (nevitane) lidi to umi...taky jsem jinak proti nejakych malych zachrapu co jenom stekaj a nic jinyho neumej...zvlast na jednoho ktery mi denodenne i o pulnoci vyje pod oknem v byte a nezmuzu nic....
jinak jak se tak divam vytvortil jsem trosku OT tak pardon
jinak jak se tak divam vytvortil jsem trosku OT tak pardon

-
Tholis - FK
Rotvajlera má strejda a je přítullnější jak retrívr a to i na cizí

-
lucistrnad - FK
Jojo,ta naše potvora je bojová hlavně večer,když si udělá prostor v naší postely
Určitě to jsou psi (a nejen oni) co potřebují mít místo a prostor k volnému pobytu a vyblbnutí se.Naše RTW chodila do 10ti let na cvičák,zakousat si atd. parádní,ale teď jí to už věk nedovolí
A je fajn,se jít večer projít,nikdo se ani očkem zle nepodívá
Určitě to jsou psi (a nejen oni) co potřebují mít místo a prostor k volnému pobytu a vyblbnutí se.Naše RTW chodila do 10ti let na cvičák,zakousat si atd. parádní,ale teď jí to už věk nedovolí
A je fajn,se jít večer projít,nikdo se ani očkem zle nepodívá
Když sem byl malej, tak jsme právě měli vlčáka s dlouhým chlupem i když jsem byl hodně malej, tak na něj pořád vzpomínám byl opravdu skvělej ale přišel 12. rok a padnul na zadek zrovna před vánocema a jelikož už se hodně trápil, tak ho naši nechali utratit bylo to zrovna 25.12. jsem viděl jak mu veterinář dal injekci a pak mě mám radši odvedla pryč a já řval jak tur, bylo to hrozný (to mi bylo 5let). Pak jsme měli dalšího ale pak si babička zlomila ošklivě nohu a když se vrátila z nemocnice, tak bylo jasný, že nemůžem riskovat aby třebai nechtíc pes babičku svalil a tak jsme ho dali jednomu pánovi a máma řekla, že už žádnýho psa nechce, protože už nechce zažít to loučení. No a loni v listopadu nám (a ještě asi 3 rodinám v ulici) někdo na zahradu hodit štěně kříženkyně labradora ale to bylo na prd asi je mlátili a fenka za námi skoro týden nešla a i pak pořád jen k plotu a pryč a pryč, pak napadl sníh, tak to bylo dobrý ale na jaře jak slezl sníh, tak zase k plotu a pryč a pryč až se jednoho dne vůbec nevrátila. Teď už je to 2 měsíce a když kouknu do kotce nebo otevřu vrata a pes nikde
Tak bych si rád pořídil vlčáka, ty mám nejradši ale bohužel skoro nikdo je nechová 
- Peters56
- Kontaktovat uživatele:
Moje bývalá kolegyně má chovnou stanici německých ovčáků Jenive 
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997
Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56

Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56

-
gerrik - FK
Vlčák je super pes, naší ho maj, je krásně mohutný, už mu je přes 10 a je to znát, už je to důchodce
My teď máme ořecha ale jako dalšího psa budu mít určitě vlčáka, do baráku ideální volba.
Takže, chlupáč bude snad doma 1. týden v srpnu, už se nemohu dočkat 
PS: přejmenoval jsem téma, tak bysme zde mohli prezentovat naše zvířátka
PS: přejmenoval jsem téma, tak bysme zde mohli prezentovat naše zvířátka
-
IUA - FK
-
lucistrnad - FK
Re: naši zvířecí miláčci
Tak u nás toho je více
2 agamy kočičinské,trio agam vousatých,4 suchozemské želvy,pes,morče a cvrčky (krmení pro agamy) už nepočítám,jelikož bych se nedopočítala 
Hergot to je úplná zoo. 
Tak my doma máme 3 Osmáky degu

a malého knírače kerýmu byl ted rok

a malého knírače kerýmu byl ted rok
Šmoulujem na to! 
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
-
lucistrnad - FK
pavel:No trochu,na to že je to v bytě 2+1
Jé osmáčci,ty u nás také pobývali,ale potom pošli asi na věk (6let) a od té doby nic s myšmama
Ale jsou to prdelky milý a docela i učenlivý
Jé osmáčci,ty u nás také pobývali,ale potom pošli asi na věk (6let) a od té doby nic s myšmama
Tak chlupáč je už doma, zatím z něj mám radost ani moc nekňourá až něco vyfotím, tak dám foto 
-
lucistrnad - FK
MY jsme teď měli nemocnou holku,nemohla se nám zvednout,nohy už moc neslouží,naštěstí to vspružila velká dávka masa a injekce proti bolesti,ale už nejsme nejmladší a rotík s věkem 12let je už dosti.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
lucistrnad - FK
Tak toto je náš Benny :[IMG=http://img26.imageshack.us/img26/1875/p9120005.th.jpg][/IMG]
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
-
lucistrnad - FK
To je pesan z Masky,co?
U nás na cvičáku jsou dva a jsou to boží psy,takový ,,klauni,, ale nic ve zlém,fakt super.Krásně aportují a milují veškerou aktivitu.Ráda se na ně dívám,když na place blbnou
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
Když psa tak má něco umět:
Hlidat:

Pomahat:

a jenom trosku mazel:

jinak chlupate krysy co umi stekat a maximalne se daj zaslapnout neuznavam toho mam dost od sousedu v byte
Hlidat:

Pomahat:

a jenom trosku mazel:

jinak chlupate krysy co umi stekat a maximalne se daj zaslapnout neuznavam toho mam dost od sousedu v byte

-
lucistrnad - FK
Tak proč ne,někdo zase není na velký.lJá bych také malého psa nesnesla,ale zase někdo nesnese velké psy
Je to o v kusu a času a o tom na co toho psa potřebuješ
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
tak u me plati pomer byt-maly, barak-velky..ale nedokazu pochopit zavreny cokly v byte ketri akorat stekaj nebo venku celej den v kotci...potom takoveho psa pustis ven a lekne se padajiciho listi
my mame na baraku vlcaka volne pusteneho a uz se to osvedcvilo nez aby byl zavrenej nekde...jedina starost je po nem sbirat
a na dva tydny 10kg zradla...to mu bohate staci podle nalady s nim jdu ven ho obcas vykoupat do mistniho rybnika a pres leto vycesavat chlupy a on se nam to zas nekdy vrati
my mame na baraku vlcaka volne pusteneho a uz se to osvedcvilo nez aby byl zavrenej nekde...jedina starost je po nem sbirat

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já mám byt 74 metrů a tak střední plemeno 
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
kejzi bigla uznavam toho jsem chtel do bytu taky jak jsem byl malej...pokud ti to doma nesteka cely den a starate se o neho coz jo jak vidim tak jo to beru to jsou takovy spravni pokojaci..ale nevim takove jorksiry a civavy nebo smetaky 

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Macman: Taky jsem řekl že krysu domů nechci,že když už psa,tak Bígla,protože se mi vždycky líbil.Jediný co mi vadí,tak že hrozně líná,takže chlupatej byt a auto,ale co vysaje se to.
Jinak když už musí,tak je tady maximálně 8 hodin sám,ale snažíme se a většinou to vychází tak na 1 až 2 dny v týdnu a pak s ním jdeme na procházku.Štěká jen když si chce hrát a ty ne,ale většinou tohle dělá jen přítelkyni a štěkal tady když tu byl sám a vyl,ale jen když se hárala jeho oblíbená fenka,tak to bylo hrozný a zrovna jsme měli odpolední,takže sousedi na mě čekaly a nadávaly,tak šel Benji na týden k našim a pak byl zas klid.Doma to sám zvládá,má svoji ohrádku a je v ní hodnej,takže myslím že se nám to celkem povedlo
Jinak když už musí,tak je tady maximálně 8 hodin sám,ale snažíme se a většinou to vychází tak na 1 až 2 dny v týdnu a pak s ním jdeme na procházku.Štěká jen když si chce hrát a ty ne,ale většinou tohle dělá jen přítelkyni a štěkal tady když tu byl sám a vyl,ale jen když se hárala jeho oblíbená fenka,tak to bylo hrozný a zrovna jsme měli odpolední,takže sousedi na mě čekaly a nadávaly,tak šel Benji na týden k našim a pak byl zas klid.Doma to sám zvládá,má svoji ohrádku a je v ní hodnej,takže myslím že se nám to celkem povedlo
-
lucistrnad - FK
Tak my máme byt 2+1 a máme v něm rotíka a také vždy v pohodě.Je to prostě o tom,jak se psovy vjenuješ.2x týdně cvičák,procházky ani nepočítám,do toho nějaká ta akce,takže pes jede s námi,dovolená atd. to samé.Ale nemám ráda názor,když je pes na zahradě,tak nepotřebuje jít ven,potřebuje,potřebuje kontakt s člověkem,však kuli tomu jsme si tyto ,,vlky,, zdomestikovali
Hlavně co nenávidím,jsou modní vlny.Všichni museli mít boxery,dalmatiny,dobrmany atd. atd. Z toho mi je potom na
A když vidím,jak k nám přijde chlápek se stafordem,či podobným ,,bojovým,, psem a chce z něho mít krvelačnou šelmu,která časem pokouše i samotného pána,tak jsem z toho akorát tak nasraná
Bohužel,ale kdo má prachy má i moc 
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
samo ze se vlcakovi venujem..kdyz jsem mu pobliz tak se s nim rvu o to co zrovna pritahne a jednou za tyden s nim jdem ven i pres to ze ma k dispozici zahradu jako
, ale ted jsem s nim byl tyden sam tak chlapec ode me dostal drezuru jako maleho jsem ho cvicil aby mel zaklad ale cim je starsi tim vic ho nasi duchodci rozmazlujou a poslechne jenom na zradlo coz se mi uz nepaci...ale kdyz uz musim rvat tak me poslechne coz je u takovychto plemen nutnost...nechapu kdyz ma nekdo rotvika nebo potbula a pod a nema ho pod kontrolou...rotvika mel muj otec a ten byl taky uzasnej

- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Jj, nebo-li tzv. "seznam pes" . Je to prdlouš, aportovat umí celkem dobře, ale v tom smyslu, že mu něco hodíš, on to přinese a pak se s ním 2 minuty rveš, aby to pustillucistrnad píše:To je pesan z Masky,co?U nás na cvičáku jsou dva a jsou to boží psy,takový ,,klauni,, ale nic ve zlém,fakt super.Krásně aportují a milují veškerou aktivitu.Ráda se na ně dívám,když na place blbnou
-
lucistrnad - FK
Přesně tak,celkově nemám ráda když lidi nemají své mazlíky pod kontrolou.ať se jedná o rotíka či yorka

- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Spirus viděl tu smečku o kterou jsme se starali 14 dní když byly mladý rodiče na dovolený
Dva jorkšíři - jeden mrňavej, druhej větší, jeden retrívr a králík
A to mám doma ještě jednoho jorkšíra, kterej umí poslouchat než ti všichni psi co jsou napsaný nahoře
Dva jorkšíři - jeden mrňavej, druhej větší, jeden retrívr a králík
A to mám doma ještě jednoho jorkšíra, kterej umí poslouchat než ti všichni psi co jsou napsaný nahoře
-
raduzo22 - FK
-
raduzo22 - FK
lucistrnad : Děkujeme
, tady v baráku je z ní každej unesenej. 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
GeorgeWWW píše: Jj, nebo-li tzv. "seznam pes" . Je to prdlouš, aportovat umí celkem dobře, ale v tom smyslu, že mu něco hodíš, on to přinese a pak se s ním 2 minuty rveš, aby to pustilstrašně rád se přetahuje a různě tak blbne...je schopen letět stovky metrů za čmelákem...
Hehe to bych znal moc dobře
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A ještě taková malá ukázka co čeká pejskaře když nechaj svého miláčka bez dozoru jen na půl hodinky
Málem nás z toho doma kleplo
Tvářila se jako neviňátko 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
lucistrnad - FK
Tak něco podobného bylo i u nás doma,ale to už je hodně dáávno.http://yfrog.com/7446c6ea812bd6e3e5f280010jpg
-
steelboy - FK
já mám doma štěně anglického bulteriéra, je s ním docela sranda. Akorát že se jí nechce moc chodit ven. sotva vylezem před barák tak si sedne a nechce jít. když už teda dojdem na trávník tak udělá potřebu a hned míří zpátky domů a když nejdem tak kňučí a kňourá. nemáte někdo nějakou radu jak na ní?? Pamlsky zkouším, ale zatím moc nefunguje.
-
lucistrnad - FK
Toto bylo i u nás,po 3 dnech lítá jak praštěnej a vzpomínám na tyto časy 
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Nám se doma v současnosti válí, líná domácí kočička
)
http://yetti98.rajce.idnes.cz/Maximus/#100_2582.jpg
Ale měli jsme doma už všeilijakou vyžírku od křečků přes zakrslé králíky až ke psovi...
http://yetti98.rajce.idnes.cz/Maximus/#100_2582.jpg
Ale měli jsme doma už všeilijakou vyžírku od křečků přes zakrslé králíky až ke psovi...
Naposledy upravil(a) Yetti98 dne sob 11. pro 2010 6:59:42, celkem upraveno 1 x.
-
steelboy - FK
Ta číča je moc pěkná. Taky máme doma jednu. Je to takovej povaleč
asi jako každá kočka
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele: