Evidenčni kontrola

pokec o všem možném i nemožném
eari - FK

Re: Evidenčni kontrola

Příspěvek od eari - FK »

rikal to takhle..reknu ti ze s butcherem jsme na to cumeli jak blbci..no ja jsem s puvodnim majitelem v kontaktu..taky z toho neni nadseny..a rikal ze nevi ze mu to evidenckou proslo..tak bud si vsude delaji tu evidencku jak chcou nebo nevim..
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Já mám svědomí čisté a stejně tak jako kamarád.. Kupní smlouva z Bazaru má, takže to ho kryje.. on stím normálně prošel že jo.. jinak by to přihlášéno vubec nebylo..
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Collin
Tady nikdo nikoho neobviňuje, bohužel, ale černého Petra má tem, kdo auto takhle prodal, bez ohledu na to, zda s ním něco dělal nebo ne. Je fakt, že jezdit s takovým autem je v současnosti dost o hubu. A pokud se prodávající s kupujícím nedohodnou, skončej u soudu :o soud určí znalce a ten řekne, jak stará je úprava toho vozu a od toho se odvíjí i ostatní.
Pokud řekne je to nově vařeno a upraveno, je to na kupujícím, pokud ovšem řekne, že je to starší, jak 14 dní průser má prodávající, ponese veškeré soudní výlohy včetně znalce.
Collin - FK

Jj já vím že nikdo neobvinuje nikoho..(Zatím).. Jen sem to chtěl zduraznit.. Ted je to jen na prodávajícím/kupijícím..
eari - FK

Příspěvek od eari - FK »

me je to fakt neprijemne stejne jako davidovi:(ale nemuzu delat nic jineho nez chtit zpet penize
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

OK, lidi, tady to neřešte, je to dost delikátní, pokud budete chtít na konci písněte, jak to dopadlo.
Collin - FK

103: Ok.. Dám info.. Když to neudělá někdo předemnou..
Collin - FK

103457 píše:OK, lidi, tady to neřešte, je to dost delikátní, pokud budete chtít na konci písněte, jak to dopadlo.

Zdarec..

Po delší odmlce projíždím co tu je a néní, a vidím,že se tohle ještě neztratilo..
Dopadlo to tak,že kluci dojeli s autem do Brna,jelo se na evidenčku kde auto bylo před 2rokama jak jsem psal.. A vše proběhlo bez problému.. Takže v Brně se nato neklade takovej duraz zřejmě.. :)
Odpovědět