Evidenčni kontrola
-
eari - FK
Re: Evidenčni kontrola
rikal to takhle..reknu ti ze s butcherem jsme na to cumeli jak blbci..no ja jsem s puvodnim majitelem v kontaktu..taky z toho neni nadseny..a rikal ze nevi ze mu to evidenckou proslo..tak bud si vsude delaji tu evidencku jak chcou nebo nevim..
-
Collin - FK
Já mám svědomí čisté a stejně tak jako kamarád.. Kupní smlouva z Bazaru má, takže to ho kryje.. on stím normálně prošel že jo.. jinak by to přihlášéno vubec nebylo..
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Collin
Tady nikdo nikoho neobviňuje, bohužel, ale černého Petra má tem, kdo auto takhle prodal, bez ohledu na to, zda s ním něco dělal nebo ne. Je fakt, že jezdit s takovým autem je v současnosti dost o hubu. A pokud se prodávající s kupujícím nedohodnou, skončej u soudu
soud určí znalce a ten řekne, jak stará je úprava toho vozu a od toho se odvíjí i ostatní.
Pokud řekne je to nově vařeno a upraveno, je to na kupujícím, pokud ovšem řekne, že je to starší, jak 14 dní průser má prodávající, ponese veškeré soudní výlohy včetně znalce.
Tady nikdo nikoho neobviňuje, bohužel, ale černého Petra má tem, kdo auto takhle prodal, bez ohledu na to, zda s ním něco dělal nebo ne. Je fakt, že jezdit s takovým autem je v současnosti dost o hubu. A pokud se prodávající s kupujícím nedohodnou, skončej u soudu
Pokud řekne je to nově vařeno a upraveno, je to na kupujícím, pokud ovšem řekne, že je to starší, jak 14 dní průser má prodávající, ponese veškeré soudní výlohy včetně znalce.
-
Collin - FK
Jj já vím že nikdo neobvinuje nikoho..(Zatím).. Jen sem to chtěl zduraznit.. Ted je to jen na prodávajícím/kupijícím..
-
eari - FK
me je to fakt neprijemne stejne jako davidovi:(ale nemuzu delat nic jineho nez chtit zpet penize
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
OK, lidi, tady to neřešte, je to dost delikátní, pokud budete chtít na konci písněte, jak to dopadlo.
-
Collin - FK
103457 píše:OK, lidi, tady to neřešte, je to dost delikátní, pokud budete chtít na konci písněte, jak to dopadlo.
Zdarec..
Po delší odmlce projíždím co tu je a néní, a vidím,že se tohle ještě neztratilo..
Dopadlo to tak,že kluci dojeli s autem do Brna,jelo se na evidenčku kde auto bylo před 2rokama jak jsem psal.. A vše proběhlo bez problému.. Takže v Brně se nato neklade takovej duraz zřejmě..