V-POWER

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
Moltician - FK

V-POWER

Příspěvek od Moltician - FK »

ahoj mam dotaz mohu natankovat do feldy shell V-power? neublizim ji nejak?diky moc
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Re: V-POWER

Příspěvek od RAIMMI »

neublížíš, já ho natkoval dřív do Fáčka a pohoda... ;)
Naposledy upravil(a) RAIMMI dne čtv 08. led 2009 9:13:42, celkem upraveno 1 x.
mr.Freak - FK

Příspěvek od mr.Freak - FK »

určitě tomu neublížíš ale nečekej ferrari :!: já vždycky vezmu pár nadrží V-poweru po sobě kvůli aditivům co jsou v tom palivu...jinak rozdíl ve spotřebě V-power a obyč 95 od Shellu je asi o 50 km větší nájezd oproti tomu obyč...ale neměřím to pořád, takže možná jen lehčí noha na plynu
Witonda - FK

Příspěvek od Witonda - FK »

V-POWER je jen kvalitnější...krásni ti pročistí usazeniny dle výrobce až 0,8g nebo 0,08g teď nevím
Moltician - FK

aha a jeste dementni dotaz...musim pockat az bude prazdna nadrz nebo to muzu natankovat do nadrze kde je normal 95?
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

samosebou že to můžeš přihodit k obyč 95, ale nejlepší bude, když počkáš až ti bude svítit aspon hladové oko ;) a pak to tam nalej. Já také najedu o něco více s benzínem Shell..
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
Moltician - FK

hladove oko :lol: to je dobry ok...tak ja to tam dnes chrstnu...a uvidime...
MagicanBlack - FK

Příspěvek od MagicanBlack - FK »

Ale doporucoval bych jen obyč V-Power.... to znamená 95, V-Power racing už je 100 oktan.. je to jen víc peňez a žádný efekt na seriovém motoru.
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

Moltician píše:hladove oko :lol: to je dobry ok...tak ja to tam dnes chrstnu...a uvidime...
Ať nesrháš asfalt :D :D :D
mr.Freak - FK

MagicanBlack píše:Ale doporucoval bych jen obyč V-Power.... to znamená 95, V-Power racing už je 100 oktan.. je to jen víc peňez a žádný efekt na seriovém motoru.
jj, jen obyč V-power...ted stoji neco okolo 24.50 tak ho tankuju dokud je tak levnej, v létě si ho zas nebudu moct dovolit..píše že po dvou až třech plných nádržích je ten efekt čistění nejvíc vidět...ale už i jedna by měla něco udělat
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

Moltician píše:hladove oko :lol: to je dobry ok...tak ja to tam dnes chrstnu...a uvidime...
:lol: :lol: :lol:
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
Moltician - FK

tak nakonec jsem to tam nedal pac mi nesvitilo hladovy oko :lol: :lol: :lol: tak jsem mel strach abych to nejak nepotentoval tim...tak az to bude mit hlad :lol: tak to tam dam.diky moc
mr.Freak - FK

ale uplne nejlepsi je to tam dat co nejpozdeji...nerikam ze mas dojizdet jen na výpary ale tak pockat aspon do pulky hladovyho oka :lol:
Moltician - FK

jak vim ze mam pul hladovyho oka?nemam palubak... ;) ani jsem nezjistoval jak moc je oko hladovy.... :lol:
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Tak to tam natankuj i když nesvítí, te'd se ti ještě promíchá a příště už budeš tankovat tak to už nemusíš řešit. Ja jezdim většinou jen na W power, ale prostě občas tam naleju i obyč a pak zase power a nečekám až bude prázdná nádrž.
Moltician - FK

a nemels zadny problemy s tim jo?takze klido to tam muzu dat?diky
Jurka - FK

Příspěvek od Jurka - FK »

Uplně bezproblémů to natankuj... já na to jezdím furt... oproti obyč Naturalu 95 od Shellky na V-power ujedu na 10 litrů o 15-20km více.... a to je dobrý....
mr.Freak - FK

nezkoušel někdo rozdíl mezi V-power a Carrera 95 od OMV? ted u nich stoji 23.5 coz je asi o korunu min jak na Shellce...zkoušel jsem Carreru jen jednou a zdál se mi motor nejtišší (nejmíň kopal - na 1.3 to jde hezky poznat :lol: ) ze všech paliv co jsem kdy bral...
Fuzzy - FK

Příspěvek od Fuzzy - FK »

Zdravim nezkoušel jsem teda rozdíl mezi V-POWER a CARRERA 95 ale pozoruji rozdíl mezi CARRERA 95 a obyč benzin z JETky ta carrera je lepší je to poznat na spotřebě ale při plné nádrži a motor má lepší akceleraci...Carreru doporučuju!!!
Naposledy upravil(a) emilio52 dne ned 11. led 2009 20:33:32, celkem upraveno 3 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

Bral jsem V-Power přes 2 roky(pouze!) nedávno jsem přestal, a beru obyčejnej natural od Robina a výkonovej rozdíl není naprosto žádnej! A jestli je, tak naprosto minimální, kterej stejně nepoznáte ;)
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Jsou to vyhozeny prachy za to VPwer.
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Carreru jsem zkoušel jen na motorce, ale 100. V porovnání s powerem 100 se mi zdála carrera zhruba stejná. Jen byla v tu dobu asi o 20haleřu levnější.
eddie.ber - FK

Příspěvek od eddie.ber - FK »

Je to o malinko lepsi... ja tam ted daval v-power racing a muzu jen doporucit, aspon se to pekne procisti... Ale rozhodne bych to tam nelil porad, jak z hlediska financniho, tak i proto, ze auto se jakoby rozmlsa a 95 se mu pak nelibi :lol: teda aspon mi bylo takhle popisovano... ;)
mr.Freak - FK

Drahoš píše:Bral jsem V-Power přes 2 roky(pouze!) nedávno jsem přestal, a beru obyčejnej natural od Robina a výkonovej rozdíl není naprosto žádnej! A jestli je, tak naprosto minimální, kterej stejně nepoznáte ;)
o výkon ani tak nejde, jde mi spíš o pročištění motoru těma aditivama a jestli mám dát o 80 Kč víc za nádrž nebo míň a opravdu to pročistí tak toho chci využít dokud je takhle levnej...v létě budu šetřit každou korunu na benzinu
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

mr.Freak: To ano, jedinej důvod, proč to tam lejt je bude ten, co jsi napsal. Já tam možná dam po čase, tak 3 nádrže na pročištění a pak zase klasiku.
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Teď jsem narazil na Shellce v Chrudimi na akci: cena V-Power Racing za cenu V-Poweru (v Chrudimi za 34,60) Takže jsem hned nabral nádrž. Je tahle akce někde u vás? Protože na jiných Shellkách jsem to neviděl (MB, Kolín, KH)
Obrázek
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Neviděl jsem taky nic, určitě to tam nikdo nebere už jim to tam stárne tak se toho chcou zbavit :D
Smells
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smells »

V-Power = vyhozený peníze ;)
Neraduj se ze světla na konci tunelu.S největší pravděpodobností se jedná o protijedoucí vlak !!!

MUF-Škoda Felicia Trumf,1.3 MPi,50 KW,r.v.2000,
FuFa-Ford Focus Combi,1.6 16V,74 KW,r.v.2001,
Prodáno-Dědek-Škoda Felicia LX,1.3 BMM,40 KW,r.v.1995,
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

smells: nesouhlasím, jezdím s V-Powerem už přes rok a najedu s ním na nádrž víc než na obyč. Dokonce jsem to zkoušel porovnat s Carrerou 95 a oproti ní najedu cca o 50km víc...
Obrázek
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Ono se to oplatí, najedeš více, ale zase stojí více, takže nalej vylej :) ale zase to jede trošku lépe, já to neberu, protože to jsou ležáky co se berou málo, beru benzin co se točí :)
Smells
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smells »

Sice je to článek o naftě,ale Shell V-Power je podvod přátelé.
http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty- ... tomoto_fdv
Celkem zajímavý je zjištění,že nafta co Shell prodává jako premiovou má dokonce nižší cetanové číslo (něco jako oktanový u benzínu)než obyčejná nafta :) Ostatní hodnoty jsou stejný !!
V Německu je kvalita paliv úplně jinde.Ale i v Německu děla Shell z lidí voli svými "prémiovými" palivy.
Vyserte se na V-Power zajeďte k nejlevnější benzínce a natankujete tam.Máme deset a více let starý šumky a to se nebavím o konstrukci motoru,která je stará přes 50 let (v případě 1.3)
Nižší spotřeba s V-Power a líp to jede, motor se ztišil atd. je jen placebo.
Neraduj se ze světla na konci tunelu.S největší pravděpodobností se jedná o protijedoucí vlak !!!

MUF-Škoda Felicia Trumf,1.3 MPi,50 KW,r.v.2000,
FuFa-Ford Focus Combi,1.6 16V,74 KW,r.v.2001,
Prodáno-Dědek-Škoda Felicia LX,1.3 BMM,40 KW,r.v.1995,
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Já nedám jen na takové články, radši to zkusím na vlastní kůži. Jestli brali vzorky na jedné benzíně z od každé značky, tak to neberu jako dostačující, protože záleží, kde ta benzína stojí. Žádný placebo efekt jsem necítil a mám to změřený. Motor jezdí přes rok na tento benzín a ikdyž týdně najedu 500-700km, jediné, co musím měnit je olej a filtr, takže já měnit značku nebudu :salut:
Obrázek
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin1 »

At si kazdej tankuje do auta co se mu libi .)
Kazdopadne ja bych si shell do auta nenatankoval ani za zlaty prase. To jsem radsi s mysakem natankoval za 200kc 95 a dojel si na omv, nebo benzinu :)
Btw z jdm-performance fora mame otestovany na brzde ze ten racing neprida in bz :-D
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

No ale já nepsal, že normálně jezdím na racing :) já jsem ho natankoval jen proto, že byl za cenu V-Poweru. Jinak ho neberu a už vůbec to nedělám kvůli jakože zvýšení výkonu ;)
Obrázek
Surmi - FK

Příspěvek od Surmi - FK »

Michelin1 -nedávno bylo na discovery chanel v 5 gear jak testovali V-racing , bylo tam auto s karbecem,obycejna stříkačka a pak Subaru impreza STI.. u prvního byl narust vykonu 0 u druheho asi 1% a u subaru to přidalo asi 10koní :thumleft:
V-power racing nemá cenu tankovat pokud nemáš auto které ten benzin dokáže využít.. ;)
Josh123456 - FK

Příspěvek od Josh123456 - FK »

Jak by řekl Drahoš: V-Power je házení perel sviním..!!! :thumleft:
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin1 »

Mozna v britishi ten benzin zamerne nekazi, ale u nas je ten racing fakt jen na oko .)
Ono to sti taky musi jezdit na 100ku, takze pokud tam bylo 10 koni oproti 95ce ktera tam byt nema tak smich. Btw jaky je to dil?
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

Josh123456 píše:Jak by řekl Drahoš: V-Power je házení perel sviním..!!! :thumleft:
:D
Bohužel to trvalo dlouho, než jsem na to přišel...
Zkoušel jsem i různý 100 oct. benzíny do cupry a rozdíl jsem nepoznal, takže beru klasiku 95 u OMV. Je levná a dostanu tatranku jako bonus :D
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

já sem teda poznal, ale možná to byl jen placebo efekt :D
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

Asi jsem málo všímavej :D Ale věřím, že spotřeba dolů půjde určitě...
Moltician - FK

V-power nedela zadnej narust vykonu nebo tak neco. obsahuje castice, ktere procistuji palivovy system a tim udrzuje auto svuj vykon jaky ma mit od vyroby.a je to znatelne po 3500 -4000 najetych KM a nejlepe tankovat normal N95 a pak v power a tak porad dokola.... tot vse k V power.... ale stejne mi porad nejde do hlavy, kdyz to procistuje, tak kde se nakonec ten bordel usadi? nevi to nekdo?
panjawa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panjawa »

No když to pročišťuje tak to nejspíš vylítá vejfukem ven. Jináč občas vezmu 95careru u OMV a musím s ostatnímy souhlasit že na nádrž ujedu o 50 až 60 ( +- samozřejmě) víc, no a teď v zimě když parkuju furt venku tak ani jinej neberu.
RIDE TO LIVE - LIVE TO RIDE
Odpovědět