Vačka ME a rozvody - Vyřešeno!!!

Simos 2P
135M, 136M
Suri
Kontaktovat uživatele:

Re: Vačka ME a rozvody

Příspěvek od Suri »

otáčky na voľnobeh sú aké?
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

asi tak 800

Ještě vyzkouším přendat řj za sériovou, snímač klikovky, snímač teploty a lambda sondu z druhý feldy. Popravdě, nečekám že by se to zlepšilo.
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Volnoběh máš ok s ostřejší vačkou to trošku více žere na volnoběh.
Lugosy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lugosy »

tak co, jak vacka? bude k mani? ;) i kdyz ty mas mpi a ja mam v rapidu fazola s malyma loziskama :(
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

No ještě nevim, teď budu zkoušet něnit veškerý snímače a elektrohovadiny co na feldě jsou a pak se uvidí ;) Ještě že mám k dispozici ještě jednu feldu 8-)
No a jestli problém nenajdu, tak se jí určitě budu chtít zbavit 8-)

Ale pořád je jistá šance že je to elektronikou - dneska lilo a stojim na křižovatce a felda si zničeho nic prudce přidala plyn a hned zase skočila na volnoběh. Jinak žádný poškubávání, nic neregistruju, akorát to jede jako uplně průměrná série.

Zkusim dát i druhou lambdu, akorát jí budu muset dát i s půlkou vejfuku, má krátký kabely. Ještě že děda neuvidí co se mu bude dít s vozem :lol: No a vzhledem k tomu, že s lambdou už sem problémy měl, tak je dost možný že je trošínku KO :cyclops:
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Tak sem vyměnil lambdasondu, snímač teploty a tlaku nas. vzduchu, snímač klikovky, škrtící klapku a svíčky brisk jednobod. za brisk tříbod. No a jede to stejně. Poslední elektronická závada může bejt v řj od Cimbu, jinak už je snad všechno vyměněný. Zkusim dát sérii, ale už jsem docela skeptik, že by to mohlo bejt elektronikou. Já v tom od začátku vidím tu vačku :x
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

Tříbod Brisky nedoporučuju, hoď tam Champion RC89PYC, mám na nich najeto 50 000 a jsou pořád jak nové. Elektrody se od sebe zatím skoro vůbec nevzdálili.

Hoď tam sériovou vačku a pokud to nebude úplně mrtvé a pojede to tak jak předtím budeš muset vačku reklamovat.
Suri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suri »

neviem či by som začínal nadávať na vačku , od začiatku je vidieť že ten čo to montoval to zase tak dobre nevedel - viz. posunuté rozvody , preto stále nepripisujem chybu vačke , navyše je tá vačka možno dobrá ale séria alebo cimbu to neuspokojí a nejde to .
tgfh - FK

Příspěvek od tgfh - FK »

V Cimbu problém nebude. Na Cimbu ta vačka musí jet krásně.
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Vačka ME a rozvody - Vyřešeno!!!

Příspěvek od Honza_t »

tgfh: to by ses divil :D

Tak hoši, je to tady :!:
Už to konečně jedéééé!!! :cheers: :compress: Do 3500 se mi zdá asi jako série a od 4000 táhne, táhne a táhne jak magor až do omezovače :cheers:
Sypu si popel na hlavu a každej kdo mi řekl že ME + Cimbu jede dobře by měl taky (sory tgfh, ale nemůžu si pomoct :D)! Vyměnil jsem jednotku za sériovou a jede to jak jsem popsal výše. No prostě... měl jsem to zkusit hned a byl by klid.

Tímto děkuji všem zúčastněným za pomoc ;)
tgfh - FK

Re: Vačka ME a rozvody - Vyřešeno!!!

Příspěvek od tgfh - FK »

Jak jsem uviděl nadpis vyřešeno tak jsem se zaradoval, protože jsem ti takové problémy jaké jsi měl opravdu nepřál.

Ksanda z Orlové má tu samou vačku jak ty, měl ME jednotku a pak zkusil Cimbu, říkal, že Cimbu jede více ve vysokých otáčkách, ME v nízkých.

To, že to bylo jednotkou je opravdu divné, ale hlavní je, že tě to napadlo, velká gratulace ;) , mě by jednotku vyměnit nenapadlo, já bych ji leda odpojil na den od proudu a tím ji "resetnul".

Co máš teďka v plánu, chip by to chtělo ne?

EDIT: Hele a nespletl jsi to? :D neměl jsi tam sériovou jednotku a teď jsi tam dal Cimbu? :D
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Mě je to taky divný. Dokonce se mi zdá že koluje víc verzí SW a pak to každýmu jede jinak. Nevím jestli je to možný, ale už mi to tak připadá.

Teď je v plánu prodat Cimbu :) a pak asi čip ME. Pak setrvák, možná hlava ME, tlak paliva a někde daleko v říši snů vidím kliku z fábie :D
Neboj, nespletl sem si to :D Cimbu tam má svojí samolepku :D

Edit: Jo a ještě jsem zapoměl, že se mi v garáži válí upravené sání s většími kanály ;) Teda, chce ještě dodělat, ale o víkendu už bude na autě 8-)

Edit2: Jej to se bude teďka prasit :D Ale nerad bych dopadl jak sousedka - dneska přišla ať se jí podívám na motor, že jí stříká olej a má nějakou díru v motoru. Tak si říkám, díra, olej, to jí asi jen spadlo víko ventilů a myslí si že má díru v motoru :D Tak kouknu, víko tam je, tak se podívám dolů a tam díra v bloku a čuměla z ní ojnice :D
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Trochu :D ještě že je to jen forman :)
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

To vypadá, že se tu rýsuje nejrychlejší kombajn FK :)
Obrázek
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

:D no, možná :D uvidíme jak to dopadne finančně 8-)
no co si dělám iluze, dopadne to blbě :lol: ale to bylo s vačkou to samý, neměl sem ani korunu, ale když jsem se rozhodl že do ní pudu tak sem za tejden měl prachy na stole a za další tejden vačku v autě :D kéž by to tak šlo pořád...
Suri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suri »

tgfh každý niečo niekde počul a ono trt
Odpovědět