Tlumení dveří zbytečně ?
-
Collin - FK
Re: Tlumení dveří zbytečně ?
Fígl néní, musíš se snažit a dělat to pořádně
Nebo to nech rezonovat vždyt je to zbytečný tlumit kufr. 
-
Diablo - FK
ja myslel oblozku drevem atdCollin píše:Fígl néní, musíš se snažit a dělat to pořádněNebo to nech rezonovat vždyt je to zbytečný tlumit kufr.
-
Bolthorn - FK
Takže příští měsíc objednávám Tecsound 2mm, a vytlumím to jen pod tím tapcem. Pod 13 repro, nalepím to pěnově těsnění jak se dává do oken aby nefoukalo, aby repra tolik nedrnčeli... Mám si dát u toho tlumení na něco pozor, nebo máte nějaké tipy??? Anebo to tam mám normálně nalepit a neprdět se s tím... Dík..
-
Collin - FK
Tady je hodně známej postup při tlumení na feldu: http://www.tappaja.com/autohifi/bouda/index.html
-
Diablo - FK
zkouseli jsme dat to moje JBL do kompletne vytlumene feldy a stejne to drnci 
-
Collin - FK
Taky čím je to vytlumené? Drnčení je svinstovo, drnčí totiž uplně všechno, zámky, podlaha, spz. Vš na co si vzpomeneš.
Ale určitě to bylo lepší jak v té tvé ne!?
Ale určitě to bylo lepší jak v té tvé ne!?
-
Diablo - FK
lepsi to bylo ale stejne to zvenci bylo slyset, to tlumeni bylo kvalitni, vis ono se to nezda ale to JBL na jeden zatah vypudi zhruba 107L vzduchu ono se to necha 
-
Collin - FK
Teda když to tak vychvaluješ tak bych to docela rád slyšel. Jak to máš dlouho? en tvuj woofer by snesl ještě víc než mu dáváš ne!? Pokud na něm máš ten MA MPX mono.Já měl 4basáky a na všechny jsem si zvykl a chtěl jsem víc. ale na dB to pořád néní.... 
-
Diablo - FK
jasne clovek si zvykne a taky jsem i zjistil ze nema cenu pak treba kvuli 200W v max kupovat novej zesik, MPX mono mam od minulejch boxu, casem planuju ze si koupim to sami JBL, ale dualku a tam se MPX ukaze jak ma, nebude to 2x4ohmy ale 2x2ohmy a to bude rambajz 
-
Collin - FK
já jsem pro jeden pořádnej SW ale chtěl jsem ted rainbow dual, bohužel jsem nesehnal. tak možná až prcek povyroste a bude v autě místo tak do něj pujdu. Nebo něco od AudioSystém. ale nato mám čas... Odkud přesně jsi?
-
Diablo - FK
Litomericko - Libochovice, ja jsem taky pro jeden dobrej box nez dva obyc, to JBL by bylo upe to sami jen dve membrany a 2 passy
-
Collin - FK
Jo tak to je dálka, to se na sraz někam na moravu nedostaneš. Že by jsme změřili dB. 
-
Diablo - FK
Collin píše:Jo tak to je dálka, to se na sraz někam na moravu nedostaneš. Že by jsme změřili dB.
ja mam ted jen 2x repro a box
-
Collin - FK
Jasně. A plato je celkém zbytečná záležitost. Kompa máš na rádiu že, budeš je dávat přes zesík? já bych potřeboval 4kanál s mustkem alespon 1Kw a to asi neseženu.....
Také to nedělám na dB ale zajímalo by mě kolik bych stím natlačil to je vše.
Očekávám tak min. 130dB.
Očekávám tak min. 130dB.
-
Diablo - FK
ja mam monoblok 1.5KW . radio 4x 50W sonku a 4kanal 850W (2x425W ci 4x 210W) (2.3.4 kanal dle potreby)
-
Collin - FK
no ideální by byl jeden zesilovač ale to bohužel nepujde. Nebo alespon takový neznám. Nechci mít 2 zesilovače,pak v kufrubednu to zabere moc místa. Ale vše je na ukor něčeho ne!?
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...tak těch 1,5kW mě zaímá...z čeho jsi to dostal...?Diablo píše:ja mam monoblok 1.5KW . radio 4x 50W sonku a 4kanal 850W (2x425W ci 4x 210W) (2.3.4 kanal dle potreby)
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Diablo - FK
ja mam combika takze misto resit nemusim zas tolik.
btw Mac Audio MPX mono
btw Mac Audio MPX mono
-
Collin - FK
Fan spíš myslel jakej máš zesík. Seš si jistej že má 1.5kw?
-
Diablo - FK
tak si ten zesik dohledej kde chces, skoc si na ahifi.cz se zeptat klidne
-
Collin - FK
Nevím neznám ten zes. Heldat se mě dses už nechce. ten výkon je v rms nebo max?
-
Collin - FK
Tak jsem se koukal a má na 2ohmy 1500W Max. To je sice pěkné ale tolik ti ten zesík nedává.
-
Diablo - FK
Collin píše:Tak jsem se koukal a má na 2ohmy 1500W Max. To je sice pěkné ale tolik ti ten zesík nedává.
dobre tak tu budeme slovickarit ze dava 1467W treba???? skoc si na Ahifi.cz za ing.Šudakem, trosku te zasveti pokud se ti to nezda.
-
Diablo - FK
Collin píše:Nevím neznám ten zes. Heldat se mě dses už nechce. ten výkon je v rms nebo max?
BTW to muzes zpochybnit vsechno, ty si myslis ze vsechny naftovy feliny davaji 47KW? vevedu te z omylu protoze jedna muze davat 43KW a druha treba 51KW. Myslel jsem za mas trosku realnejsi mysleni.
-
Collin - FK
Diablo: Já mluvím o tom že to je max. výkon zesilovače. Vždy se musíš dívat na RMS výkon zesilovače je to stálý výkon co ti dává.
-
Diablo - FK
Collin píše:Diablo: Já mluvím o tom že to je max. výkon zesilovače. Vždy se musíš dívat na RMS výkon zesilovače je to stálý výkon co ti dává.
me nemusis poucovat co RMS, MAX BP, BR, UZV, frekvence, boosty, vyhybky apod.
-
Collin - FK
Ok ale v tom případě nepovídej o max. výkonu zesilovače ten je ti celkem k ničemu.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...
...bez komentáře...Colline...nech je v nevědomosti...zesilovač o výkonu 1.5kW by stál trošku jiný peníze...není vám to divný???
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Collin - FK
Fan: Čekal jsem až napíšeš
Tak mám zesík 1.2kw v mustku ale max. Ve skutečnosti je to pouze 600w rms.
Diablo: Stuj nahoma na zemi.
-
Diablo - FK
Collin píše:Fan: Čekal jsem až napíšešTak mám zesík 1.2kw v mustku ale max. Ve skutečnosti je to pouze 600w rms.
je ale rozdil v mustku treba ve 4kanale a v monobloku, navic na 2ohmy, na 4 ohmy to ma 900W. tak si tam vem ICKo na toho manika a klidne si snim filozofuj o tom.
-
Collin - FK
Ježiší no a co že to má na 4ohmy 900W??? To je uváděn max Výkon.Jak psal Fancarhifi nechám tě v nevědomosti.
-
Diablo - FK
Vite co mi muzete. Si tam zbyli hodnoty najdi kdyz te to tak zajima.
-
smazany clen - FK
Chlapci, vy mě teda bavíte
Vy se tu pohádáte i kvůli takový kravině jako výkon zesilovače.
Jen tak bokem - zesík 1.5kW má stejně wattů jako bezva rádio od vietnamců 200 mega giga super hafo wattů. 1,5KW je špičkový výkon a uvádět ho jako hlavní výkon mého zesilovače je čistá demagogie. Prostě máš výkonný zesík a to nám stačí
Jen tak bokem - zesík 1.5kW má stejně wattů jako bezva rádio od vietnamců 200 mega giga super hafo wattů. 1,5KW je špičkový výkon a uvádět ho jako hlavní výkon mého zesilovače je čistá demagogie. Prostě máš výkonný zesík a to nám stačí
-
Collin - FK
The_Gladiator: Nejde o hádku, jen člověk musí přežít pravdu. To je celé, a když se mu to nelíbí tak hned začne spousta kecu kterýma tu pravdu změnit nemuže 
Colline pls, to co je uváděno zde http://www.tappaja.com/autohifi/bouda/index.html - kde by se dal koupit ten matroš na tlumení, myslím ten střbrnej jakoby alobal
- díky
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
Collin - FK
Dejwis: Bude to tecsound.
http://www.prohifi.cz/montazni-material ... e=tecsound
http://www.prohifi.cz/montazni-material ... e=tecsound
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 06. kvě 2008 22:47:07, celkem upraveno 1 x.
Collin píše:Dejwis: Bude to tecsound.
Díky chlape - nechci nic extrémního, ale chci dát pryč tu origo už nic moc funkční průhlednou folii, a dát tam něco lepšího. Repro mám normál 13cm (nebo dělám na kastlíkách, ted potahuju látkou a instaluju repro) . Myslíš že má cenu to dát i na ten plech dovnitř?
edit: nejvíce se mi ale zamlouvá tento (taky už si o něm psal) http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=73
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
Collin - FK
Ten tecsound je nic moc dal bych ho jen na kufr. Ale pokud budeš dělat přední dveře vyjde tě levněji jak ta asfaltová deska.
Té by jsi potřeboval tak cca. 18plátu.
Té by jsi potřeboval tak cca. 18plátu.
-
smazany clen - FK
kdyby se nekdo nasel kdo by mi spravne vytesnil predni dvere od feliny necht mi pisne na SZ nebo icq
Ostrava a okoli 
-
Bolthorn - FK
to zvládneš sám... není na to nic extrémě těžkýho... já se na to taky v dohledné době chystám...Kein píše:kdyby se nekdo nasel kdo by mi spravne vytesnil predni dvere od feliny necht mi pisne na SZ nebo icqOstrava a okoli
-
Collin - FK
Bolthorn: Si pamatuju jak jsi sám někhoko na to hledal. 
-
Monstrak - FK
Dej si bacha na akustickej zkrat, koupil jsem si repráky a byl jsem hrozně naštvanej že to nehraje, za půl roku jsem zjistil že tam mám akustickej zkrat 
-
smazany clen - FK
no ono jde spise o to ze nemam kde si to udelat bydlim v ghettu v panelakuBolthorn píše: to zvládneš sám... není na to nic extrémě těžkýho... já se na to taky v dohledné době chystám...
-
Collin - FK
Si dalewko, jinak by asi nebyl probém, jde o čas nic víc.
-
Bolthorn - FK
jo joCollin píše:Bolthorn: Si pamatuju jak jsi sám někhoko na to hledal.