Zdravím...
Měl bych pár dotazů k alternátoru, jelikož je to věc, která mě u mojí feldy trochu straší tím, že bych někde nemusel dojet... Nedávno jsem koupil 1.6, GLXi, 240t km (do 230 servisováno v autorizáku), servo, dodělávaná klima... Jelikož se mi teď najednou vybila baterka, tak podezřívám více věcí, ale alternátor pořád (ač k tomu nemám žádný důkaz), což mě vedlo k tomu ho trochu prozkoumat...
Dotaz č.1) Mám tam Bosh 70A, což mi přijde na mojí verzi nějak málo ne? Neměl by tam být alespoň 90A? (Vše funguje normálně, ale vrtá mi to v hlavě)
Dotaz č.2) Znáte nějakou ověřenou opravu na repasi alternátoru (Praha a okolí)? Příp. by se mi nejvíce líbilo vyměnit můj 70A za 90A zrepasovaný za nějakou rozumnou cenou, řekněme kolem 1000,- (za 1800 se prodává repas 90A)... Klidně bych ho nechal vyměnit/zkontrolovat jen abych měl klid a moh vyrazit za hranice...
Houby tomu rozumim, teď vyzkoušim, jestli mi to opět vytluče baterku (ještě podezřívám alarm) a pak to nechám proměřit...

Jinak auto nevykazuje žádný problém, vše funguje jak má (až an tu baterku náhle)...
Díky moc...