škube-chcípá
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
škube-chcípá
no jezdim casto do te doby dokud se mi nerozsviti rezerva a nekdy jeste jezdim pomalu na doraz ale vcera jsem to asi prehnal jelikoz jsem si toho ani nevsim ze mi nejakou dobu sviti a poznal jsem to az v zatacce kdy mi auto poprve zacalo skubat tak jsem se ekonomicky snazil dojet na nejblizsi pumpu a tam natankovat jenze i potom a ujeti 50km mi auto porad v urcitych frekvenci skubne ... hlavne teda kdyz tomu dam knedlik nebo nekdy i v konstantni rychlosti...
je nejak mozne ze jsem to zavzdusnil?...vim ze u facek s karbecem s tim byl problem ale tady by se to pres aktivni uhli melo odvzdusnovat ne? nebo mi tim vznikl nejaky problem na cerpadle?
auto mi skube stylem jako kdybych pri rozjezdu pustil spojku bez plynu
je nejak mozne ze jsem to zavzdusnil?...vim ze u facek s karbecem s tim byl problem ale tady by se to pres aktivni uhli melo odvzdusnovat ne? nebo mi tim vznikl nejaky problem na cerpadle?
auto mi skube stylem jako kdybych pri rozjezdu pustil spojku bez plynu
Naposledy upravil(a) Macman dne úte 13. črc 2010 14:59:27, celkem upraveno 2 x.
méně znamená někdy více...

-
JAWAEVO - FK
Re: Zavzdušnění? - škube
čerpadlu nerobí dobre ked jazdí sa z prázdnou nádržou čerpadlo sa chladí benzínom vymenil bi som pal filter a odmeral tlak
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
zavzdušnit určitě ne, to už se ovzdušnuje samo, spíš vyměň fitr, jak to vyjíždíš tak na spodku nádrže bývá bordel a ten ti mohl přicpat filtr...
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
ok diky...uz to skube min po dalsich km...na filtr se chystam uz hodne dlouho (pocitam ze snad nikdy nebyl meneny) takze me to aspon donuti...jenom se netesim na vymenu 

- Macman
- Kontaktovat uživatele:
ale co se tak divam...jaky filtr tam prijde na MPi? ze ten plechovy pod nadrz to vim ale co se divam na dily tak jsou v ruznych rozmerech
nebo popr. co doporucite za filtr presne? starlajn ani neco za 400 nechcu..proste stredni cestu
nebo popr. co doporucite za filtr presne? starlajn ani neco za 400 nechcu..proste stredni cestu

- Suri
- Kontaktovat uživatele:
http://www.filtremann.sk/ kúp mann a kúp si aj zo nových pások na hadice
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
no s tim mannem jsem uz i trochu pocital podle nabidky co na me vyjelo ale nabizi se tu dva typy a to jeden s vnejsim prumerem 44 a druhy s 55 mm

- Macman
- Kontaktovat uživatele:
Re: škube-chcípá - POMOC!
po dnesnim boji jsem vymenil filtr s domenim ze mi auto prestane chcipa...ze zacatku skubalo ale rikal jsem si ze se nacucava novy filtr ale casem si to zase skube vesele tak jak predtim a zacalo mi to na volnobehu i casteji chcipat...ted jsem dojel domu a ani se mi nepodarilo zaparkovat jelikoz mi uz auto nechtelo nastartovat...nakonec nejak chytlo tak jsem dojel na misto ale zajimave bylo ze kdyz to nechtelo naskocit tak pri otocenim klice porad tlacilo cerpadlo?
co s tim? jedine co me napada je nadoba s aktivnim uhlim a ventilem jestli tam neni problem...cerpadlu se mi zatim nechce verit
co s tim? jedine co me napada je nadoba s aktivnim uhlim a ventilem jestli tam neni problem...cerpadlu se mi zatim nechce verit

-
kimirsen - FK
Pokud ti čerpadlo nenatlačí potřebný tlak do rozvodné trubice tak nejspíše běží pořád, čili změř jaký je tlak paliva...
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Čerpadlo po zapnutí klíčku je časově omezeno asi na 3 sek. potom vypne.jestliže se hned začne startovat, tak se točí pořád.Jelikož musí okamžitě dávat pro provoz.
-
JAWAEVO - FK
bádate tu na hlúpostiach apritom stačí zobrať hociaký tlakomer va vzchuch alebo olej hociaký kus 8mm trubky a je tlak omeraný keby si chcel už to máš dávno odmerané a vieš na čom si !!!!!!!!!
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
Re: škube-chcípá
tak JAWAEWO a KIMIRSEN byli ste oba vedle diky tomu ze jsem jeste chvili badal a ptal se co by to mohlo byt a byl pri tom liny hned vrtat do cerpadla tak jsem zjistil a dneska vymenil snimac otacek cimz se zavada odstranila...

-
tgfh - FK
Teda, no tak to jsem nevěděl, že i čidlo otáček může auto uvést do škubání, většinou se to projevuje tak, že to prostě chcípne hned a nasratrovat jde celkem hned, bez škupání, zase jsem o něco chytřejší 
Dobrá práce, že jsi na to přišel, bylo to na vagu? Mělo by být.
Dobrá práce, že jsi na to přišel, bylo to na vagu? Mělo by být.
-
kimirsen - FK
nebyla na tom čídle nějaká špona ? Možá stačilo jenom očistit. Občas se stane, že je tam železná špona a poté jsou špatné hrany ze snímače -> jednotka nedokáže rozlišit HÚ
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
tgfh..vcera mi to hodilo sporadickou chybu ale jenom jednou na to ze jsem to 4x kontroloval a celkem mi poradil alf a vysvetlil to (je to resene u me)
kimirsen: mel jsem pujceny snimac s kterym mi to po 10km jizdy v ruznych podminkach nic neudelalo a kdyz jsem vycistil svoje a ujel prvnich 30 metru tak to zase skubalo
kimirsen: mel jsem pujceny snimac s kterym mi to po 10km jizdy v ruznych podminkach nic neudelalo a kdyz jsem vycistil svoje a ujel prvnich 30 metru tak to zase skubalo