Výměna vnějších klik
-
lucistrnad - FK
Výměna vnějších klik
Prosím,nemáte nějaký postup jak je vyměnit?Je mi jasně sundání tapecu,před tím ještě asi vymontovat tu kličku na stahovní oken a dál ...?Hlavně mi jde o to co uvidím pod tapecem a jak přichytit kliky,díky
Jo a jedná se o originál škoda kliky,ne nějaký modlovské šmejdy 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna vnějších klik
Kliky jsou přichycené dvěma 6 -kama matkama, výměna klik není problematická problém bývá odpojit respektive zpětně připojit od kliky táhlo, chcete velkou sílu a drobné prsty.
Rovněž je dobrej" ježek v kleci " ty plasty předních dveří zabraňující vyháčkování.
Rovněž je dobrej" ježek v kleci " ty plasty předních dveří zabraňující vyháčkování.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To ti nevysvětlím, uvidíš je až odděláš tapec předních dveří. jsou to plasty, které překrývají zámek, aby se nedaly dveře vyháčkovat. Ale je klidně možné, že už je tam mít nebudeš, že je někdo před tebou vyndal.
-
Marty_pv - FK
Velký bílý plastový kryty zámků, doporučuju prostudovat Dílenskou příručku, Karoserie - montážní práce 57-10 a 58-11
-
lucistrnad - FK
Díky moc za rady,kliky jsou nasazený,jak psal Vašek ty plasty proti vyháčkování tam byli,takže šílenství,ale šlo to.Horší bylo potom zaháknout ty plastový blbůstky na otevírání 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to říkal
máš omačkaný prstíčky co?
-
lucistrnad - FK
Omačkaný a i odřený
Ale silou a pomocí kladívka a takového jakoby šperháku,je to uděláno a hotovo
Jen co jsem teda si netroufla tak bylo výměna té plastové krytky na zámku u řidiče,to jsem neudělala,toho jsem se bála
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Já to myslím zvládl i bez oddělávání toho krycího plastu. Kroužek zámku jsem taky nechal být, nalakoval jsem ho tužkou, tak jako AleScout.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
kroužek okolo zámku je jen nacvaknutej z venku,mělo by to jít lehce sundat.Mluvím teda o feldě s novějším klíčem,protože u těch starších to bylo jinak myslím
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
To bych právě neřekl. Dostal jsem k tomu i zámky s kroužkem v laku ale nešel za nic na světě oddělit. Tak jsem to vyřešil lakováním.
-
lucistrnad - FK
Já mám ty kroužky úplně mimo kliku,jedná se o starší tip felinky a tím,že mám na to centrál na DO tak jsem se do toho bála vrtat a tak jsem to nechala být.Z venku mi to nešlo sundat,bála jsem se že odřu lak
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
PetrMPI:No nevím,říkal mi to tenkrát Drahoš,že se to jednoduše vyloupne z venku,že to jde lehce
lucistrnad:Zámky máme oddělený úplně stejně jako ty,jsou taky mimo kliku,jen se malinko liší jejich provedení
lucistrnad:Zámky máme oddělený úplně stejně jako ty,jsou taky mimo kliku,jen se malinko liší jejich provedení
-
lucistrnad - FK
No mě to přišlo,že musím rozebrat ten zámek ze vnitř,co je ve dveřích abych se dostala na tu krytku okolo zámku
A čím to vydloubnout abych nepoškrábala lak?
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Zvenku to rozhodně vydloubnout nepůjde. Nepouštěj se do toho, ať si nenapácháš zbytečný škody. Teď jsem si zkoušel hrát s vyndaným zámkem, páčil jsem to šroubovákem a buď to nejde, nebo to bude hroznej porod a akorát se ten kroužek zničí.
-
lucistrnad - FK
Tak kdyby se zničil,tak by mi to nevadilo,mám jiný v barvě,takže v pohodě,ale spíše se bojím,že bych si zničila lak na autě
- Martin420
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa tiež nepodarilo zameniť ten krúžok, nechám to na lakernika...Nechcel som si poškodiť dvere alebo ten krúžok, náhradný som nemal a pri pohľade do dverí mi to pripadalo ako "nedemontovateľné" (i keď samozrejme že všetko sa dá, len sa obávam že by bolo nakoniec viac škody než osohu...)