Autorádio s AUXvstupem
-
PavelZet
- Kontaktovat uživatele:
Autorádio s AUXvstupem
Zdravím všechny a mám dotaz-jak přesně funguje u autorádia vstup AUX? Co všechno se přes něj propojuje? Používá někdo AUX?. Myslíte,že jde propojit mobilní telefon přes tento vstup,tak aby hrály písničky z MT? Popř, kde koupit ten propojovací kablík?
A další věc, chci nějaké levnější rádio do feldy. Rozhoduji se mezi Sony CXS-GT2313+reproduktory XSF1324R(ty jsou v akci k tomu rádiu). Sony má AUX ale nemá USB. Nebo LG LCF 600UR. LG má USB,AUX, nejsou tam zase ty repráky... Ale má někdo zkušenosti s LG v autě? Je to dobrá volba? Díky za vaše rady.Pavel
A další věc, chci nějaké levnější rádio do feldy. Rozhoduji se mezi Sony CXS-GT2313+reproduktory XSF1324R(ty jsou v akci k tomu rádiu). Sony má AUX ale nemá USB. Nebo LG LCF 600UR. LG má USB,AUX, nejsou tam zase ty repráky... Ale má někdo zkušenosti s LG v autě? Je to dobrá volba? Díky za vaše rady.Pavel
Škoda felicia 1.3Mpi 1997
Re: Autorádio s AUXvstupem
Mobil ti urcite pripojit pujde. Proste misto sluchatek pripojis radio...
Sony ani LG ti tu urcite nikdo nedoporuci...
Sony ani LG ti tu urcite nikdo nedoporuci...
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
-
PavelZet
- Kontaktovat uživatele:
máte někdo zkušenosti s Pioneer DEH-2220UB? To se mi zatím zdá jako nejlepší volba 
-
Jurka - FK
Mám LG přesně dva roky a bez problémů hraje krásně vše funguje není co řešit...
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...tak LG ať se drží plazmy...a neplete se do autohifi
...Pioneer je v tomto určitě ideální volba...ať už co do zvuku, jeho nastavení i funkcí jako třeba ono zmíněné Loudness a nebo filtr HPF.Jediné co bych mu vytknul je ergonomie ovládání, ale je to o zvyku.Starší modely na tom byly rozhodně líp.
...Pioneer je v tomto určitě ideální volba...ať už co do zvuku, jeho nastavení i funkcí jako třeba ono zmíněné Loudness a nebo filtr HPF.Jediné co bych mu vytknul je ergonomie ovládání, ale je to o zvyku.Starší modely na tom byly rozhodně líp.
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
plazmy od nich taky nic moc
se Samsungem se nedá srovnat
jinak jak Fancar, Pioneer nebo i Clarion jsou za slušnou cenu...
jinak jak Fancar, Pioneer nebo i Clarion jsou za slušnou cenu...
Jj. Samsung, Panasonic, Sharp... Ale LG...
Co tak klimatizace od LG? V tom se totiz nevyznam... (Malilinko OT
)
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
-
PavelZet
- Kontaktovat uživatele:
Mno, dneska jsem se by mrknout na nějaký rádia a prodavač mi tam ukázal Kenwood KDC414UA,je to stejná třída jak Pioneer DEH-2220UB. Tak teď se rozmýšlím. Jde mi u vstup USB,AUX,a zesilovač. To mají oba modely, spíš který z nich bude zvukově lepší... asi nastejno,co
Jinak LG jsem taky zkoušel a vůbec to nevypadá zle. Super design+displey (LCF 600UR)... Ten Pioneer a vesměs i ty Sony jsou furt na jedno brdo
Jinak LG jsem taky zkoušel a vůbec to nevypadá zle. Super design+displey (LCF 600UR)... Ten Pioneer a vesměs i ty Sony jsou furt na jedno brdo
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Me by zajimalo jak je natom to LG zvukove. Libi se mi u nej ty funkce.
Ale uz jednou jsem koupil nejaky daewoo a to bylo zvukove uplne straslivy, ackoliv melo hyper funkce jako sd, aux, rca atp. To bych si nerad zopaknul.
Ale uz jednou jsem koupil nejaky daewoo a to bylo zvukove uplne straslivy, ackoliv melo hyper funkce jako sd, aux, rca atp. To bych si nerad zopaknul.
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...to je právě ono...tyto značky dělají kompromisy mezi zvukem a výbavou...a to samozřejmě kvůli ceně, která vás tak láká.Moje zkušenosti jsou...co je levné a moc bliká...od toho pryč.Musíte si nějaké rádia poslechnout...v shopu je to sice fajn, ale tam jen vidíte blikátka, ale bez zvuku.V demo panelu to nikdy nebude hrát tak jako v autě už jen pro odlyšnou akustiku.
Kenwood KDC-414UA má červené podsvětlení...což do feldy pasovat moc nebude.Zelené podsvětlení má KDC-4047UG.Nevím za kolik ho měl v tom krámě, ale toto je rádio v ceně, za kterou bych si já koupil jiné...určitě toto...
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... on-CZ200EG
...pro mluví nejen výborný zvuk, ale i fakt, že má ZADNÍ USB
Doporučuji koupi o něco draššího rádia...i kdyby jsi měl chvíli hrát na origo repro...a ty dokoupit později.
Kenwood KDC-414UA má červené podsvětlení...což do feldy pasovat moc nebude.Zelené podsvětlení má KDC-4047UG.Nevím za kolik ho měl v tom krámě, ale toto je rádio v ceně, za kterou bych si já koupil jiné...určitě toto...
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... on-CZ200EG
...pro mluví nejen výborný zvuk, ale i fakt, že má ZADNÍ USB
Doporučuji koupi o něco draššího rádia...i kdyby jsi měl chvíli hrát na origo repro...a ty dokoupit později.
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
no nevypadá zle... já třeba radši hledím víc na to jak to hraje než jak vypadá... nebo aspoň já víc rádio poslouchám než se na něj dívámPavelZet píše: Jinak LG jsem taky zkoušel a vůbec to nevypadá zle. Super design+displey (LCF 600UR)... Ten Pioneer a vesměs i ty Sony jsou furt na jedno brdo
-
PavelZet
- Kontaktovat uživatele:
jasně Raimmi, nejdůležitější je zvuk.. Myslel jsem to tak,že to LG vypadá dobře na pohled(velikost tlačítek,menu,atd.) v porovnání třeba s tím Pioneerem (DEH2220).
Já měl vždycky jen Sony (na kazety,pak na CD,později na MP3 atd.) jo a úúúplně kdysi dávno Haitai,ale to bylo na tu dobu dělo,akorát bylo za tři roky po něm...
Já měl vždycky jen Sony (na kazety,pak na CD,později na MP3 atd.) jo a úúúplně kdysi dávno Haitai,ale to bylo na tu dobu dělo,akorát bylo za tři roky po něm...
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
Toho Pioneera jak píšeš mám v autě a naprostá pohoda. Jsem s ním naprosto spokojenej.. na to moje poslouchání to bohatě stačí a myslim si, že ten vzhled neni tak strašnej.. myslim právě naipak.. mě se strašně líbí 
Moje zlato - Felicia 1.3 MPi
Hlava, ŘJ, vačka Motor Excel
Odlehčený setrvačník a řemenice
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...ano...ten Pioneer je za tu cenu velmi dobré rádio...
...vonyt...co MTX...?
...vonyt...co MTX...?
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
Jednim slovem.. parááda... hraje to suprově
Moje zlato - Felicia 1.3 MPi
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
-
PavelZet
- Kontaktovat uživatele:
vonyt: vzhled není "strašnej"... jen je to pořád takový stejný, ale když dobře hraje, není co řešit