Pojďte si postěžovat,pokecat...

pokec o všem možném i nemožném
Odpovědět
Macman
Kontaktovat uživatele:

Re: Pojďte si postěžovat, pokecat, Téma: Jak se máte?

Příspěvek od Macman »

martin bud rad za stehna...ja si spalil celyy predek vceetne chodidel bricha a nejvic ramen + oblicej takze vypadam jako :pig:
jinak dneska me opet po dlouhe dobe probudil povzbuzujici telefon od jeednoho z doktoru s vyssledkama o kterych nevim co si mam myslet a zitra me opet ceka dalsi doktor...jinak co me ale nejvic s.re je to ze felda nejede a je to typ zavady ktera se musi zjistit a nejde hned opravit (aspon pro me) ... do toho musim do konce tydne spravit facko (vymenit vyfuk, spravit central) a pripravit ho na cestu..diky tomu ze jsme tedka meli same oslavy a sezeni na zahrade tak moje financni stranka uz je taky celkem spatna a do prace zatim jeste taky nemuzu
no a jestee me zajima co me horsiho muze potkat :D
méně znamená někdy více...
Obrázek
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Tak a před 5 minutama mi odešel hdd v kompu, během dvou dnů je to druhá věc. Nejdřív to byl zdroj. Načasování je úžasné ještě, že mám po škole :)
MartinB ;-) a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout ;-)
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Kámoš mě na to upozorňoval ale opravdu jsem nečekal, že to půjde tak rychle. Ještě štěstí, že pro jistotu jsem ho měl čistý :)
Od neděle mám nové win a nestihl jsem tam nic nahrát :D
Můžeš se mrknout ;-)
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

Někde tu bylo tema: Pochlubte se garáži, nenašel jsem to, tak to dám sem. Takhle vypadá moje garážička potom co jsem ji lehce vyklidil ;) Obrázek
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Já se taky pochlubím s garážím teda se stáním. Tatík mi za promoce slíbil, že postavíme stání pro feldu. Přístřešek jsem si měl jen načrtnout. Protože jsem ho chtěl mít legálně a né na černo, šel jsem se zeptat na stavební úřad co po mě chcou. A ode dneška chápu, proč se dělají černé stavby. Nepotřebují žádné vyrozumění od institucí...
Pitomá stavba co zabere 2 dny práce a vyřízení papírů na půl roku :D
Obrázek
Pokud někdo máte s tím zkušenosti, klidně napište budu jen rád ;)
Můžeš se mrknout ;-)
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

Doslova v úvodzovkách, ak stavbu pevne spojíš s terénom ( základy a popdobne ) máš problém. Zisti, neviem ako v ČR rozsahy pojmu drobná stavba, kedy stačí len ohlasovacia povinnosť a podobne.Radšej dve drobné stavby bez ohlasovania vedľa seba, ako jedna s papierami a nervami v prdeli.
Tholis - FK

Příspěvek od Tholis - FK »

Pokud to máš postavené minimálně 1m od okolních pozemků, tak ti stačí stavební ohláška, pokud místnost není temperovaná, není v tom žádný zdroj tepla nepotřebuješ na to snad vážně skoro nic, ale pokud je to koncipováno jako stání pro auto myslím že by to chtělo udělat požární zprávu..
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Drobná stavba je myšleno objekt, který má plochu menší než 25m2. Žádné základy nechcu dělat. Mělo by to být jen na padkách. V tomhle není zas takový problém ale protože budeme muset zbourat trochu plot, tak už chcou nějaké povolení, pak prý se k tomu mají vyjádřit na dopravce, kvůli provozu a taky zjistit jestli pod stavbou nevedou nějaké sítě. Ještě je třeba sehnat vyjádření od čezu, protože ke všemu kousek od stavby vedou dráty :D
Až tady tohle oblítám, tak až pak mám přijít na obec a ohlásit stavbu. Chtěl bych jí mít co nejblíž souseda (roste tam málo trávy a samý mech, špatně se to seče), takže musíme požádat o vyjímku + sepsat dohodu, že mu to nevadí - tohle je taky v pohodě.

No je to oříšek, proto dneska večer jdu na pívo a zkusím to z kolegou, který taky dělá 2 stání, pořešit.
Můžeš se mrknout ;-)
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schimi »

jarda.vysocina píše:Tak , vážení odborníci , potřebuji od Vás radu a to technického rázu . Můj mladší syn má moje bývalé auto a to Škoda Favorit a to s LPG a značky jsou v depozitu . Jelikož je napsané na mě a už je to moje třetí auto a je částečně rozebrané , potřebuji ho nějak ekologicky zlikvidovat . Problém je s LPG , mám jen nádrž , ( zplynovač před časem při bouračce zničili a vyhodili ) a revizák , co mi dělal na autě technickou mi to nechce bez zplynovače zrušit . Jak se to dá vyřešit , pomooooc ... :?

Jarda
Když jsem vrakoval pře rokem Fáčko s LPG a už tam nebyla nádrž. Nikoho to nezajímalo. Prostě jsem to zavezl do šmelcu, kde mi dali potvrzení o ekolikvidaci, nechal jsem jim 100vku zato, že jsem si vzal kola a karbec a bylo vymalováno. Pak jsem s papírem mazal na úřad a na pojišťovnu.
1,6 sportline 1999
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Jardo: Včera jsem se bavil se známým, chtěl by zrušit z evidence taky favorita. Prý stačí zajít na dopravku a přinést jim čestné prohlášení, že auto není na veřejných komunikacích, neznečišťuje životní prostředí ... Pak si s ním můžeš dělat co chceš. Pokud by ovšem přišla někdy do budoucna kontrola, tak jim prý máš říct, že plechy shnily a zbytek je odvezen do šrotu...

Další možnost je auto dát firmě co likviduje autovraky např u nás to Trojek. Když se s nima domluvíš, tak myslím, že ti odpustí i pár dílů...

Musím se podělit o kuriozitu, která se mi stala. Před měsícem mi přišla z pojišťovny obálka a že mám zaplatit povinné ručení pro rok 2010 a včera pro změnu na rok 2011 :D (hold někde se stala roční chyba :D )
Můžeš se mrknout ;-)
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Martin: no vidíš, já mám trochu opačný problém. Už minulé čtvrtletí mi poslali obálku se zaplacením 22.4. a splatnost tam byla 25.4., což byla neděle. Jelikož jsem přes týden pryč, tak jsem to teda stihnul v sobotu dopoledne, ale doufal jsem, že to byla výjimka. Ale teď mám zase zaplatit, zase do 25.7. a obálka furt doma není! A to to mám u Kooperativy, asi si tam s nima půjdu popovídat :evil:
Obrázek
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Loni jsem si taky šel popovídat do kanceláře a týden po spaltnosti nebyl problém. Paní mi vystavila jak složenku, tak i zelenou kartu. Jak jsem se jí ptal, proč mi to nepřišlo, tak říkala, že už bych jí měl mít, že jí poslaly... doručeno až letos a v koši až dneska :D
Můžeš se mrknout ;-)
Snehulak - FK

Příspěvek od Snehulak - FK »

u kooperativy je to normální. dle datumu na přiložených dopisech to z prahy ke mě šlo cca 14 dní. njn holt ty zácpy na d5 a po praze to zbrzdí :P
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

u kooperativy se neni cemu divit zelenou kartu na rok mi posilaji dvakrat rocne
Obrázek
Snehulak - FK

Příspěvek od Snehulak - FK »

není tu někdo kdo se vyzná v pavoučcích a tak?
co je tohle:
Obrázek
Obrázek
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Tak to je velká příšera, tu bych doma nechtěl :(
Můžeš se mrknout ;-)
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

To je laptus laptus fineralis - doporucuju na houbach a s hoskouvym knedlikem :thumleft: :D :D
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Tak fakt nevím, co dělat s autem jestli do toho cpát peníze a přizpůsobit si k obrazu svému nebo dojezdit tak jak je a nebo prodat nějakýmu troubovi :cry:
Ale zase se mi moc nechce cpát peníze do "novýho auta". Ale tohle mě už pěkně s*re - udělám si něčím radost a hned se něco vysere :( Zatím je asi čerpadlo načatý, snad jen čidlo ABS a dneska, když jsem jel pro psa začala svítit kontrolka bagů a jednou mi začal lítat volnoběh v rozmezí 200ot/m - klapka. A to bych rád podvozek, sedačky cupra, pedály, řadička, volant, velký kola, origo koncern vystřelovák ale nevím jestli to má vůbec cenu něco do toho cpát ale na druhou stranu mě to vůbec nebaví mít "sériovku" a nic na tom nedělat, neupravovat, nevylepšovat... :(
spirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spirus »

http://prima.stream.cz/zpravodajstvi-pr ... a-07-08-10 tak takhle u nas radi povodne ...v casu cca 8:10 min.. zacne slovo JOSEFODOL ...je cca 5km od nas a pak kolem 8:40 je dolni brezinka primo u me garaze a zahrady ...vymlety je to tu pekne :( prace nad hlavu
to je muj drak http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=1805 najeto poctivych 230 000 km
my web http://spirus.mypage.cz/
Obrázek Obrázek
Jsem teenager a neposlouchám Hip-Hop (námět převzat bez dovolení od Jirkyf):D
Olda85 - FK

Příspěvek od Olda85 - FK »

jej, tak to bylo nemilé překvapení :( snad to nebude nic horšího. koukal jsem dneska na zprávy a fakt šílený co se děje :(
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

Spirus: Alesi, tak to je huste, to asi nebyl prijemny navrat ze srazu domu, co? Snad se vam to nedostalo do baraku/garaze/sklepa. Preju, at se pocasi umoudri a zahrada se slunickem "zahoji" ...
spirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spirus »

nastesti ne zahrada byla pod vodou garaze a dum to nepostihlo sklep byl pod vodou ...uz je voda zase v koryte :)
to je muj drak http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=1805 najeto poctivych 230 000 km
my web http://spirus.mypage.cz/
Obrázek Obrázek
Jsem teenager a neposlouchám Hip-Hop (námět převzat bez dovolení od Jirkyf):D
Surmi - FK

Příspěvek od Surmi - FK »

Jaj mě se zase nechce spát :evil:
Korny

Příspěvek od Korny »

Dvě příjemná překapení na oplíku... ráno jsem měl nalepenou alfu na zadním nárazníku, naštěstí nějaký milimetr chyběl a odpoledne, při kontrole, jestli alfa nárazník neodřela, jsem objevil nespecifikovanou tekutinu - pravděpodobně smetana, mléko apd. - na boku auta :roll:

Nevím, komu auto vadilo... nepředpokládám, že by RZ se Z (Zlínský kraj) někomu vadila, není to v Brně A (Praha) :lol: Uvidíme, co budou říkat na M :oops:

Na Lidické v Brně, nejen, že si od 20 hodiny člověk připadá, jak kdyby byl na E55 - tolik "holek s kabelkama" není ani na Perlovce v Praze :lol: , ale ani parkovat se tady nedá :thumbdown:
Škoda Felicia 1.6 GLX - r.v. 98 - 55 kW
VW Touran 1.9 TDi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

http://www.novinky.cz/krimi/208942-fale ... tisic.html

tyhle bych fakt stavel s satkem na ocich ke zdi....
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Tak jsem dneska pomohl oběti povodní :) ... pomohl jsem s "obnovou" jedné feldy co byla komplet pod vodou :)
Já se zbavil "bordelu" co mě doma překážel (komplet sedačky, koberce a zadní tapece) a on byl spokojenej :)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Javor - FK

Příspěvek od Javor - FK »

Včera jsem byl v plzni a byl sem aj na motkárach a zajel sem si nový rekord :D (53.266 pro ty co to tam znaj) ale z čeho sem znechucenej, jel sem domů okolo 11cté večer předjel sem asi sedum aut a každé mi hned po manévru pustilo dálkové a oslňovalo mně tím nevím co si o sobě všichni myslí :roll:
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Ahoj kluci náhodou nemáte někdo doma příručku k programu SolidWorks v českém jazyce a v pdf?
Přišel jsem do nové práce a tam ho po mě chtějí, takže samostudium :(
Klidně ho můžem pořešit přes sz ;)
Díky moc
Můžeš se mrknout ;-)
PetrSeky - FK

Příspěvek od PetrSeky - FK »

bolí zub :? :x :cry:
p@vel

Příspěvek od p@vel »

No jo se zubama jsem na tom letos byl taky blbě, včera jsem tam byl už po pátý a doufám, že letos už naposled. :D

Jinak dneska mě pěkně vzalo, že klukovi, co s ním dělám, zemřel včera táta, ještě když jsem jel včera z práce, tak jsem ho viděl jak jel po poli s tatrou pod kombajn pro obilí a dnes jsem se dozvěděl, že za hodinu ho postihla mrtvička a už mu nikdo nedokázal pomoct. 51 let. :cry: Když si vemu, že bych přišel domu a máma nebo táta by takhle dopadl, tak fakt nevím co bych dělal, vím, že to jednou přijde ale doufám, že až za hodně let.
hurvajsp - FK

Příspěvek od hurvajsp - FK »

zato já se zubařem nemluvím to je takový sadomasochysta až to není možný
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Mám takovej dotaz, nejprve napíšu, co se mi stalo.

Kousek od MB dávají novej povrch, a tak je tam sveden provoz do jednoho pruhu pomocí semaforů. Samozřejmě těsně přede mnou skočila červená ale ještě auto přede mnou a já jsme tam vjeli, protože celá kolona jela rychle a veděl jsem, že to stihnu. Nejprve tam už vjížděl i ten za mnou, ale pak najednou z ničeho nic zastavil. Pak jsem pochopil, za pár vteřin jsem měl za prdelí policajty. Tak jsem jen čekal, až rozsvítí majáky, ale oni předjeli mě i to auto přede mnou a až pak je rozsvítili. Nejdřív jsem si říkal, mám být čestný a taky zastavit, protože to bylo jasný, kvůli čemu to je...ale pak jsem si vzpomněl na toho vola, co si mě vychutnal za 1000,- a jel jsem dál.

Chci se zeptat, jestli mě za tohle nějak mohou stíhat? U překročení rychlosti je jasné, že pošlou fotku, ale takhle?

A jen doufám, že jsem neudělal špatně, že jsem jel dál (jako, že jsem tím neudělal přestupek) - protože pravidla snad neříkají, že musí zastavit dvě auta za blikajícím policejním autem...
Obrázek
PetrMPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrMPI »

Kdyby se jim to nelíbilo, tak se za tebou vydaj...
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

neboj, oni se zahojili na něm, a nemůžou zastavovat dvě auta za sebou, otázka je jestli nestihli udělat fotku no, to poznáš :) ještě si měl když si předjížděl toho prvního co ho stopli přibrzdit a zašklebit se mu :lol: :lol: :lol:
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Pokud by měli zájem zastavit vás oba, tak by to určitě zvládli. Jestli tě nechali jet, tak o tebe neměli zájem.
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Díky za odpovědi kluci...no za volantem seděla celkem hezká blondýnka, tak kdo ví, třeba jsem se jí líbil :lol:

Ptal jsem se i kamaráda, co dělá u policajtů a právě řekl, že je jedině možný, že měli kameru, ale to by snad zase nevyjížděli ani za jedním...jo a seřval mě, že tohle nesnáší, že když to udělá víc lidí, tak se to pak ucpe a lidi jim volají, jak je to možný...tak jsem mu slíbil, že už to neudělám :lol:
Obrázek
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

zalezi jestli si videl ze mu na majaccich blikalo "stop" prtz si to umi zapnout jak dopredu tak dozadu pokud si dal za dva plny a urval si to vyfukem tak si te urcfitte vsimli a vyresi to pozdeji pokud to maj nahrane
Obrázek
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

ne, tak to můžu na stopro říct, že za mnou neblikali, protože jsem si dával fakt majzla, aby to nevypadalo, že nechci zastavit...takže jsem měl oči pomalu pořád ve zpětném zrcátku...pak kolem nich jsem jel normálně, ale jakmile jsem zmizel z dohledu, šlápl jsem na to...
Obrázek
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

uplně to vidim před očima jak za horizontem prošlápneš pedál až na silnici sevřeš půlky a mažeš co nejdál :lol: :lol: ty máš na ty policajty nějakou smůlu čéče
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

no hochu, staženou pr*el jsem měl hlavně tehdy, když jsem tam měl 130 a najednou za zadkem nalepená červená Octávka...už jsem si říkal, že to jsou druzí v civilním autě :), ale naštěstí ne, předjel mě a mazal aspoň 150...
Obrázek
Sulu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sulu »

Dneska jsem po více jak 6 letech prodal feldu a řeknu Vám pánové, že mě to teda pěkně sebralo. Jen tak nezapomenu na ty společně zdolané kilometry a na hodiny oprav a úprav. No, asi si dám panáka a půjdu se vybrečet. :D :D :D
hurvajsp - FK

Příspěvek od hurvajsp - FK »

Tak ji přejem ať se má dobře a mnoho šťasných kilometrů, a tobě chlape, všechny bolesti časem zmizí :D
mikyagc - FK

Příspěvek od mikyagc - FK »

tak pánové,dnes mě zastavili policajti, kulaté mlhovky na fildě fakt dobrej nápad, ovšem do té doby než vás zastavěj policajti k silníční kontrole a skontrolujou fakt všechno včetně světel a také mlhovek a ona ta jedna zrovna nesvití a chtěj abysi si jí na místě vyměnil a to byl pro mě kámen urazu když nevíš jak na to tak fakt tomu dotyčnému bych nafackoval a ještě když máte na sobě světlé hadry, no ve finále mě to stálo 500kč a před barákem jsem to měnil hodinu, to je příště radeji urvu :lol:
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Měl si je poslat do pr... a říct, že zrovna jedeš do servisu, protože v příručce je pokud se nepletu napsáno, že s výměnou žárovky v mlhovce máš navštívit servis ;)

Kód: Vybrat vše

Výměnu žárovky doporučujeme svěřit servisu Škoda.
raduzo22 - FK

Příspěvek od raduzo22 - FK »

Dneska nic moc,byl sem si v bance změnit doručovací adresu na veškterý korespondence co mám v bance,strávil sem tam hodinu,pač se ji to pořád nechtělo překlápět nebo co a ve finále mě tam píchla včela,mám to nateklý a bolí to jak sviňa. Ale před chvilou sem byl se psem a našel sem stovku,tak aspoň nějaký bolestný :)
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

raduzo22 ,Mám to nateklý !! Ale co máš nateklý ? Jen se pochlub !!!! :lol: :lol:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
raduzo22 - FK

Příspěvek od raduzo22 - FK »

emilio52 : no vidíš,to sem zapoměl dodat, pod kotníkem.
PetrMPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrMPI »

mikyagc píše:tak pánové,dnes mě zastavili policajti, kulaté mlhovky na fildě fakt dobrej nápad, ovšem do té doby než vás zastavěj policajti k silníční kontrole a skontrolujou fakt všechno včetně světel a také mlhovek a ona ta jedna zrovna nesvití a chtěj abysi si jí na místě vyměnil a to byl pro mě kámen urazu když nevíš jak na to tak fakt tomu dotyčnému bych nafackoval a ještě když máte na sobě světlé hadry, no ve finále mě to stálo 500kč a před barákem jsem to měnil hodinu, to je příště radeji urvu :lol:
To myslíš přední mlhovku? Vždyť je to snad jedno ne? Spousta Felicií ani mlhovky nemá. Těm přeci taky nedaj hned pokutu, za to že si při koupi auta nepřiplatili...
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Péťo, co je na autě, musí fungovat. Kdyby mlhovky neměl, pokudtu by nedostal. Za to, že je měl, nefungovaly a neodstranil závadu na místě dostal ten flastr. Kdyby odstranil závadu na místě, řešilo by se to pouze domluvou. Nebo by hledali dál, až by něco našli a pokutu by dostal stejně. Záleží na tom, jak byli horlivý.
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Chtěl bych vidět jak by dohlíželi na odstranění závady na místě kdyby zastavili někoho s Meganem II. gen. :) Měl jsi jim říct že je potřeba sundat nárazník a že si necháš žárovku vyměnit v servise
Odpovědět