Nafta v nádrži

Simos 2P
135M, 136M
adam

Nafta v nádrži

Příspěvek od adam »

cau chlapi mam kur*a problem jde o to ze mi auto nastartuje jen kdyz je plyn na podlaze a chcipa mi to jde mi kour od vyfuku a asi jsem si ve spechu natankoval neco jineho!Spise stoprocentne..a

ale co ted s tim? kde vypustim nadrz?co mam delat?
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: kouri se od vyfuku a nejede !

Příspěvek od Kuladmin »

1. ani nevime co mas za motor.
2. vyndej cerpadlo z nadrze a tamtudy to muzes vycucnout a zaroven vytrit a vylit a zkontrolovat cerpadlo.
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Přesunuto do sekce 1.3 MPI

Nádrž nemá výpustnej šroub, takže jak píše kuladmin - vyndat čerpadlo dírou pod zadní sedačkou a vycucnout naftu? z nádrže
adam

Příspěvek od adam »

po petinasobne ochutnavky paliva se mi nepodarilo primet to k tomu aby to teklo pres tu hadicku.zjistily jsem ze tam kde to chci nalit musi byt nize nez hladina kapaliny v nadrzi takze to musim nejak vyvysit a vypustit...pak slozit vse do puvodniho stavu naliju tam teda to co tam patri a melo by to jet ze?
thepromise - FK

Příspěvek od thepromise - FK »

nafta jde nalít do benzínu? myslel sem že je jiný průměr hrdla a že to pistole nedovolí...
no žádnou hadičkou to ven asi nedostaneš, benzín jde z nádrže vrchem přes čerpadlo...sundej nádrž a vylej ten patok co tam máš...
ta pásovina dole většinou bejvá pěkně zrezlá tak opatrně
adam

Příspěvek od adam »

coze? sundat nadrz?
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Tak pokud tam toho nemas plnou nadrz tak odpoj hadicku co vede z cerpadla a misto ni si napoj jinou a tu soupni do nadoby a otoc klickem do prvni polohy a potece to samo ;) pokud se nepletu tak u Mpi je to mozna i 15sekund a takhle muzes porad dokola az to bude prazdne. Nebo napoj to cerpadlo na primo z baterky dvema draty a mas to venku zachvilku ;)
adam

Příspěvek od adam »

tak mam tam dve hadicky co vedou do cerpadla! ty mam obe sundane a odmontovane vicko nadrze.takze zapojit nejake jine dve hadicky do cerpadla a ty dat do nadoby a napumpovat to?chapu to dobre?
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

jedna hadicka je ven druha zpet tak staci ta ven myslim ze tam jsou sipky nebo jdi po hadicich a ta co vede do filtru je ta ven
a pak jsou tam 4 draty 2 ty slabsi pro budik a ty 2 silnejsi jsou napajeni to jen tak na okraj.
adam

Příspěvek od adam »

ok ja na to pak vlitnu diky za rady!doufam a modlim se aby po vypusteni nadrze a naliti spravneho paliva bude fungovat vse jak ma... je moznost jeste ze se to nekde zaneslo?filtry trysky atd ?
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

zalezi co si tam nalil trysky by taky mohly byt poskozene pripadne ten palivovy filtr.
Az tam nalijes co ma byt tak nez zacnes startovat nech klidne vickrat natlacit cerpadlo novy benzin do okruhu.(otocit klickem jen do prvni polohy - svitej kontrolky.)
thepromise - FK

Příspěvek od thepromise - FK »

pokud si tam nalil naftu, stejně bych sundal nádrž a pořádně jí propláchnul :D...
adam

Příspěvek od adam »

tak pres to cerpadlo to moc nejde moc to nesaje mozna to je tim ze namam auto vysse tak to jeste zkusim.jsem s toho pekne nervozni tak vecer to dam na odtahovku vypumpuju slozim a naliju to co mam a zkusim jak to pujde.modlim se at to slape
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

tak pokud to pres cerpadlo moc nejde tak buh vi kolik bordelu mas na spodku toho cerpadla (je tam sitko) pac ono je docela vykony (nevim ted z hlavy kolik litru precerpa za minutu ale neni to tak malo).

a nechapu jak nakloneny apod? ty spis potrebujes rovinu nebo max aby prava strana byla o fous niz nez leva proste aby cerpadlo vysalo co nejvic.
adam

Re: Zamykani dveri u ridice

Příspěvek od adam »

tim jsem myslel ze to cerpa jen chvilicku.pak to prestane a musim znova a takhle by to bylo na dlouho
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

jo takhle aha tak leda pak propojit spravny poly misto relatka v pojistkovce nebo privest dva draty primo na cerpadlo od baterky
nebo klasicky odsat ale ne tak ze budes cucat do ,,huby,, staci ponorit hadici kerou precerpavas tak aby se naplnila podrzet oba konce, jeden ponorit druhy do nadoby tu mit niz ne je dno nadrze a pustis ty konce a vuala ono to jede samo ;)
adam

Příspěvek od adam »

tak nakonec mam vypumpovanych krasny 40 litru čehosi neurčiteho :D vypumpoval sem to kamaradovou pumpu je to takova hadice a na jednom konci je malinky mechyr a ten sem mackal krasnych 40 minut :D pak jsem dolil sparne palivo chvili se to dusilo a tak a sel sileny kour od vyfuku ale ted sem najezdil 50km a zatim vse jde jak ma!tak doufam ze jsem to ted nazakrikl a diky moc vsem co mi pomohli !

chybama se clovek uci a ted sem se naucil ze si mam dat bacha co tam liju a ze to dopadlo jak to dopadlo ;) diky moc
Odpovědět