Vyndání rádia
-
Paty - FK
Vyndání rádia
Zdravím, vím že to tady asi bude znít blbě, pro někoho až směšně, ale už nějakou dobu se pokouším vyndat rádio z mojí Feldy. Je tam originál Blaupunkt Verona na kazety. To rádio má v rozích 4 díry, myslel jsem že se tam mají zasunout dráty a pak to půjde ven, ale nejde... koukal sem na to ze všech stran ale prostě je tam za něco zaseklý a nejde vyndat. Nevíte někdo prosím jak na to? Díky
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyndání rádia
Musí to jít, na Blaupunkta jsou takový podkovy, nasunou se, vyhnou do boku směrem od radia ven a zatáhne se za ně, mají zobáček a vytáhne se s nima radio. Pokud je nemáš, tak musíš použít 4 dráty, zasunout a tlačit na ně směrem ven od radia a někdo další ti musí zespodu od konektorů radio vytlačit ven.
-
Paty - FK
No to sem právě taky myslel... Ty origo dráty na vyndání nemám. Já sem tam zkoušel zasouvat dráty a každej mi prolezl skrz celý rádio až dozadu a nic, pořád to bylo zaseklý, i když sem do rádia ze zadu pořád tlačil.. tak to asi budu muset zkusit ještě jednou. Když mi to nešlo, tak sem právě myslel, že v tom bude jinej fígl.
-
smazany clen - FK
Rádio mam stejný taky má 4 díry po stranách a vytáhnul jsem ho bez nějakých vyndaváků, zezadu jsem zabral a roh vyjel pak už to šlo v pohodě
-
Jara - FK
možná že jsi použil moc slabý dráty a tím pádem jsi neodjistil ty packy. Já mám nejlepší zkušenosti s dlouhýma hřebíkama a pak jen zatlačit zezadu a je to
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi potreboval bych poradit.
Snazim se vyhodit ven stary kazetak (Philips),ale mordoval sem se s tim asi 20 min az sem se spotil a bez uspechu
Nikdy jsem ho venku nemel,takze vubec nevim kde to drzi a ted se tady docitam,ze tam jsou nejake packy,tak mam strach abych je nevylomil.
Kdyz sem vyhazoval stare radio z otcovy fabky,tak to slo bez problemu
Poradite nekdo jak zacit? Popr muzu radio vyfotit,ale nevim jestli predek nekomu neco rekne...
Dik moc
Snazim se vyhodit ven stary kazetak (Philips),ale mordoval sem se s tim asi 20 min az sem se spotil a bez uspechu
Kdyz sem vyhazoval stare radio z otcovy fabky,tak to slo bez problemu
Poradite nekdo jak zacit? Popr muzu radio vyfotit,ale nevim jestli predek nekomu neco rekne...
Dik moc
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
tak sem se byl podivat a fakt tam ty 4 dirky v rozich mam (nikdy sem si jich nevsiml
) ale zadne takove tahla nemam (jak se tomu rika
) muzes mi poradit co jineho kdyztak pouzit?
-
Marty_pv - FK
a13sh: naohýbej si drát takové tloušťky aby se vešel do otvorů, není to žádná věda 
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
potrebuješ niečo s presným priemerom diery napríklad klince alebo nity , potom to ide
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud se ti to nepovede tak povol dole pod palubkou (pod rádiem) 2 šrouby a vytáhni rádio ven i s celym kastlikem, ve kterym to držív autě a pak si s tim venku pohraj 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Dik moc chlapi,zkusim...
Maty - to by kdyztak musel ven i stredovy panel - je tak? K tomu se snad nedostanu
Maty - to by kdyztak musel ven i stredovy panel - je tak? K tomu se snad nedostanu
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
pokud máš panel z new face (kastlík) tak odšroubuješ tu kolejnici kde kastlík drží 
pokud máš panel z old face tak vydloubneš tu část s těma přihrádkama (1 šroubek pod záslepkou u řadičky )
pokud máš panel z old face tak vydloubneš tu část s těma přihrádkama (1 šroubek pod záslepkou u řadičky )
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Klanim se
zitra to zkusim... a bez sprostych slov... ne jako dneska 
- Martin420
- Kontaktovat uživatele:
Ak si dobre pamätám, tak ty máš old face panel s priehradkami
Potom ako Maty písal - vyhoď záslepku za radiacou pákou, vyšrobuj šrob a vyhoď von ten vrchný plast s priehradkami:

Teoreticky nemusíš ani radičku vyhadzovať von, postačí keď si ten panel otočíš naprieč a necháš ho tam len tak položený, proste aby si sa dostal do priestoru pod rádio.
No a keď už máš voľné pole pôsobnosti -> vyhoď von tie 2 malé matky čo sú na spodnej strane palubky pod rádiom a tým pádom vytiahneš von rádio aj s tým plastovým kastlíkom

Teoreticky nemusíš ani radičku vyhadzovať von, postačí keď si ten panel otočíš naprieč a necháš ho tam len tak položený, proste aby si sa dostal do priestoru pod rádio.
No a keď už máš voľné pole pôsobnosti -> vyhoď von tie 2 malé matky čo sú na spodnej strane palubky pod rádiom a tým pádom vytiahneš von rádio aj s tým plastovým kastlíkom

- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Martin dik moc za fotky
mam to ted presne ve stavu jak to mas vyfocene... pak uz sem na sroubky nevidel,protoze se zaclo stmivat (delam to na zahrade),takze zitra jdu na to... ale je to pekne ku*evska prace s blbym pristupem 
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Tak radio venku i s rameckem,ale nesplnil sem to co psal - padlo tolik sprostych slov jako uz dlouho ne
strasny pristup,navic 7ka klic,ktery jsem nemel a musel jsem si jit pujcit.
Ted bude jeste boj vyhodit radio z ramecku
Ale jinak dik moc za rady...
Ted bude jeste boj vyhodit radio z ramecku
Ale jinak dik moc za rady...
-
Surmi - FK
já nemohl dostat ten kovovy ramecek pryč.. páčil jsem ho sroubovakem ohybal,proklel jsem ho
,sikovkama jsem tahal
a pak jsem vzal kladivko a šroubovak a po stranach sem ato nejak probyl a ohl ty kovove packy co držely ten rámeček
rámeček jsem tedy vytahl uplně znetvořený
namontoval jsem radio a ono to radio přestalo po 2hodinach hrat
takže jsem byl donucen vyrovnat rameček a vrátit stare rádio .. zasrane sencory.,. 
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
tak to ja si pripravil ty draty... sice to neslo uplne lehce a chtelo to trochu trpelivosti,ale nakonec se podarilo bez poskozeni ramecku... hned jsem ty packy vyrval,at uz mi to priste krasne vyjede... jestli mi to radio nejaky vandrak ukradne,tak si stejne moc nepomuze 
- Martin420
- Kontaktovat uživatele:
Na túto robotu som kedysi dááávno aj ja ponadával. Dnes som menil anténu, kua...až teraz som pochopil že vyrvať to rádio je fakt hračka oproti montáži ten nešťastnej antény. Mizerný prístup a keď je človek na to sám, tak je to katastrofa v priamom prenose. Ale nakoniec sa operácia podarila
A čo dobrého sa ti Aleš teraz usadilo v aute miesto toho Philipsu?
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Zatim tam je porad Philips
ale "pracuje se" na novem radiu (resp. zlepseni hudby v aute celkove). A Martine tebe asi za chvili budu zase trosku otravovat. Mam objednane kliky => lakovani => demontaz => co misto igelitu ve dverich... ale to uz zase v jinem topicu/icq 
P.S. vcera sem dost studoval tvuj topic a ty tvoje podrobne navody jsou fakt super... hlavne takovemu teleti jako sem ja dost pomuzou..
P.S. vcera sem dost studoval tvuj topic a ty tvoje podrobne navody jsou fakt super... hlavne takovemu teleti jako sem ja dost pomuzou..
- Martin420
- Kontaktovat uživatele:
V pohode, napíš na "poradňu" na icq
Alebo radšej tu na fórum - bývam tu častejšie než na icq a facebooku dokopy
To lakovanie klik som nejak moc nezaznamenal, popravde, tam toho nie je moc na pokazenie
Podstatné je ich dôkladne a do hladka vybrúsiť, potom hodiť na to plnič, základ na plasty a na záver fuknúť do farby
(Zo všetkého by som odporúčil po 2 vrstvy, striekať zo vzdialenosti 20-25 cm). Do dverí odporúčam miralon 3mm - mne sa veľmi dobre osvedčil, pôvodné fólie už ani za svet. Ja sa v tých dverách hrabem stále, potrebujem niečo flexibilné. Keby som mal kupovať za každým nové fólie, tak som sa v robote asi zodral
(Miralon mám vyriešený pomocou obojstrannej pásky, takže ho len strhnem a potom znova nalepím. Na dverách nie je žiadne lepidlo ani iný bordel a všetko mám ľahko dostupné)
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
trosku OT: já mám ve dveřích docela flexibilní fólie ... je to dvakrát přeloženej takovej ten tlustej igelitovej pytel na bordel 
-
Sandal - FK
Ja sa ešte len štelujem kúpiť nové rádio a zopár ľudí ma od SENCOR odhovorilo,tak som objednal JVCSurmi píše: .. zasrane sencory.,.
Dofčul mám kazetové.Audiokazety už poznám naspamäť,tak som potreboval,aby bolo CD a USB,hlavne
- Martin420
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som si od Sencoru nekúpil už ani šrobik keby ich vyrábali
Doma mám od nich také malé rádio s CD prehrávačom, mám to doma asi 3 roky, za tú dobu to prehralo asi 2 CDčka, po roku som si tam chcel minule pustiť tretie....ostalo to pri tom "chcel"...šmejdi
-
Surmi - FK
me sencor radio blaflo na stole jak jsem ho zkoušel na pc zdroji
Ještě že to neblaflo v autě to by bylo..
-
Sandal - FK
Ja by som sa chcel ešte popýtať na kabeláž k rádiu.
Stačí káble poodpájať po vytiahnutí prístroja,alebo pred samotnou demontážou? Viete,či majú dostatočnú dĺžku,aby som ich nevyrval.

Stačí káble poodpájať po vytiahnutí prístroja,alebo pred samotnou demontážou? Viete,či majú dostatočnú dĺžku,aby som ich nevyrval.
- Martin420
- Kontaktovat uživatele:
Dĺžka by mala byť od výroby postačujúca nato aby si to vytiahol aspoň 5 cm z palubky, proste je to riešené tak aby si ho odpojil až po vytiahnutí, tak žiadne obavy