Denní svícení - svítí slabě a poblikává pravé světlo
-
miccalek
Denní svícení - svítí slabě a poblikává pravé světlo
Ahoj, mám na felicii asi rok a půl namontované toto denní svícení a až do včerejška všecko OK. Dneska ráno jsem si všimnul, že u pravého světla znatelně poklesla svítivost (asi o 90%) a poblikává. Poradíte mně někdo, jestli může být závada přímo ve světle (nevím jestli LED může snižovat intenzitu svícení, nebo prostě jen buď svítí anebo nesvítí) nebo v kabeláži? Díky moc.
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Denní svícení - svítí slabě a poblikává pravé světlo
Ledka zná sníženou svítivost pouze v případě,že poklesne napájení pod určitou hranici. Každopádně změřit napětí v místě připojení světel.
-
Abdul - FK
Napíš jasne, čo ti poblikáva či hlavné svetlo - H4,obrysové svetlo alebo denné svietenie. Denné svietenie nemá nič spoločné s hlavnými svetlami. Len s obrysovým na tej strane, kde si to pripájal. Pre istotu ešte skontroluj, či nemáš vypálenú žiarovku na obrysovom svetle tam kde sú to pripojené denné svetlá.
-
miccalek
Poblikává mně denní světlo a všechny žárovky jsou OK. Montovali mně to v servisu, takže vůbec nevím jakým způsobem je to připojené.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zkusil bych zkontrolovat všechny spoje .Očistit a dotáhnout matičky .Možná jestli to je letovaný tak tam může být studeňák.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Abdul - FK
Ak to montovali v servise, asi sa s letovaním veľa nesr*li. Ako radí emilio, prejdi všetky spoje po drátoch a očisti. Určo tam budú tie plastové voloviny zacvakávacie do drátu.Z riadiacej jednotky ti ide 5 drátov. +, -, k niektorej obrysovej žiarovke ( na svorke ku svetlám druhý od spodu by mal byť niekde pripojený ) a dva zaizolované páry ku denným svetlám.
-
miccalek
Tak páni svatí, díky za rady, včera odpoledne jsem to rozebíral a zase sbíral (ono tam těch spojů koneckonců moc není), akorát ten zacvakávací bazmek, jak tu někdo zmínil, ten jsem se bál rozebrat, páč nevim jestli to jde použít vícekrát nebo jenom jednorázově. A vůbec, to sa jakoby zakousne přes bužírku do drátu a bere si z tama šťávu? No každopádně jsem to nevyřešil:(
-
Abdul - FK
Ten zacvakávací bazmek vyhoď von a precínuj to pájkou a zaizoluj trebárs zmršťovacou bužírkou. Zisti koľko V ide k lampe.
-
miccalek
Tak jsem ten plastový krám vyhodil a naletoval to napevno, ale furt nic. A nemám multimetr, musím sehnat od súseda, hned dám vědět kolik jsem změřil