lyžina pod motor
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
lyžina pod motor
Ahoj chtelj sem se optat zda nema nekdo nahodou vykres na vyrobu lyziny pod motor, na netu jsem nasel tento navod a stahl vykres http://www.skodafavorit.cz/index.php?show=clanky&id=10 vyrabel ji nekdo.. nebo nejakou jinou.. nejake zkusenosti a tak dekuju.. Nebo nepamatuje si nekdo nahodou ty uhly zlomu toho plechu na lyzine? dekuju
-
motis - FK
Re: lyžina pod motor
Četl jsi to pod tím obrázkem, je tam vše napsáne..... i odkaz na výkresy tam je.
http://stekly.wz.cz/ll/vykresy.zip
http://stekly.wz.cz/ll/vykresy.zip
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
cetl.. vykres prohlidl.. jen jsem myslel jestli nekdo nema treba trosku jiny nebo tak.. spis by mne zajimali ty uhly pod kterymi to je tvarovane.. pac ten vykres ve vykresu nejsou.. urcite miry
-
Cartman - FK
Chtěl jsem se zeptat jestli by mohl někdo vyrobit tuhle ližinu pod motor. Díky
-
Návštěvník
Tak co , vyrobil ti někdo lyžinu podle dokumentace ?
Já jsem totiž včera navečer jel k řece pro kamínky na skalku a jelikož tam nebyly žádný pěkný tak jsem pokračoval okolo potoka a lesem a pak po cestě po poli a nakonec jsem málem zůstal v bahně u sjezdovky . Pěkný kameny tam byly ale cesta má vyjetý koleje a uprostřed hrb a jento vrzalo a tak mě napadlo že ji asi vyrobím . A to brzy a z pořádnýho železnýho plechu, ne z nějakýho duralu ! Našel jsem celou dokumentaci tady , jen mě zajímá jestli to opravdu pasuje . Ví to někdo ?
Já jsem totiž včera navečer jel k řece pro kamínky na skalku a jelikož tam nebyly žádný pěkný tak jsem pokračoval okolo potoka a lesem a pak po cestě po poli a nakonec jsem málem zůstal v bahně u sjezdovky . Pěkný kameny tam byly ale cesta má vyjetý koleje a uprostřed hrb a jento vrzalo a tak mě napadlo že ji asi vyrobím . A to brzy a z pořádnýho železnýho plechu, ne z nějakýho duralu ! Našel jsem celou dokumentaci tady , jen mě zajímá jestli to opravdu pasuje . Ví to někdo ?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Určitě to bude pasovat, měl jsem a nebyl problém, akorát jsem jinak řešil ty držáky, nikoliv z pásoiny, ale ty nohy z 10ky kulatiny, tak aby šly přímo do děr v ramenech. Zároveň s nima šlo i štelovat zadní výšku ližiny pod vozem
-
Návštěvník
Já nevím na čem je to vzadu opřené , ta pásovina tam je taky namalovaná a rozteč děr je rovných 500 mm . Chybí na tom nákresu jen úhel ohybu té lyžiny , dá se ale udělat podle výztuh .
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Vzadu je to přišroubované do nápravnice, jsou v ní na to připravené díry. Koukni pod auto a uvidíš sám. 
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Nejsou ty díry na stablik? Když ho tam máš už do toho nepujde dát ližina 
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nee stabík jde do ramen, ližina do nápravnice.
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Stabík jde do ramen a do nápravnice kde se kroutí v uložení který je v díře se závitem kam chčeš přidělat ližinu. Nevím o jiný díře kam by to šlo.
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
-
vlzizka - FK
Chci se zeptat, jaká je rozteč těch děr na nápravnici? Je to 500 mm? Díky.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
vlzizka
Ty nemáš metr? Myslíš, že to každý z nás nosí v hlavě

Ty nemáš metr? Myslíš, že to každý z nás nosí v hlavě
-
Faster - FK
To se mi líbí
..koukám, téma starý skoro rok, vyrobil jste to už někdo?
Jenom mě napadlo..že nepůjde nápor vzduchu na olejovou vanu, nebude se víc zahřívat olej?