klepání
- Mejra
- Kontaktovat uživatele:
Re: klepání
Já si myslím, že by to mohla bejt vůle v poloose.. Teda nevím jak ti to klepne.. Ale mě klepe ta..
3D tisk
http://mejra.cz
http://mejra.cz
-
smazany clen - FK
Zdarec,mě to dělá přesně to samý a je to vymlácenej silentblok motoru směrem ke kabině kousek od výfukového potrubí
(taky jsem myslel,že to dělá náprava,nebo ramena)a dělá mi to při rozjezdu(akceleraci) když je motor studenej a klepe se,pak při ubrání plynu,při klidné jízdě nic 
-
properistol
Najpravdepodobnejsie je vymlateny silentblok drziaka ulozenia prevodovky. Hovoria mu aj spermia.Cely drziak stoji okolo 11 Eur, original. Vymena na jame je jednoducha a rychla.
Malo pozornosti sa venuje silentbloku, ktory je ulozeny v kartri prevodovky, ktory byva vytlceny. Vymena je zlozitejsia, ale vyplati sa.
Malo pozornosti sa venuje silentbloku, ktory je ulozeny v kartri prevodovky, ktory byva vytlceny. Vymena je zlozitejsia, ale vyplati sa.
-
azse
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte
Cez vikend plánujem vymeniť spodný držiak prevodovky aj so silenblokom a chcel by som vedieť či netreba podoprieť prevodovku ? Stačí povoliť šroby a vymeniť držiak za nový? Díky za rady.
Ešte doplním,že ja mám 1.3-ku MPI
Cez vikend plánujem vymeniť spodný držiak prevodovky aj so silenblokom a chcel by som vedieť či netreba podoprieť prevodovku ? Stačí povoliť šroby a vymeniť držiak za nový? Díky za rady.
Ešte doplním,že ja mám 1.3-ku MPI
-
azse
- Kontaktovat uživatele:
Vie mi niekto poradiť, aký je postup výmeny toho držiaka?
edit Marty_pv: Citace odstraněna, viz pravidlo č. 4
edit Marty_pv: Citace odstraněna, viz pravidlo č. 4
Pokud myslíš ten, co je úplně dole a uprostřed, tak si tu převodovku v nejbližším možném místě od toho držáku podepři. Jinak se ti celý agregát vybulí a půjde to tam hůř dát (musel bys to stejně našponovat zpátky, tak to máš jedno).
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
-
Hans - FK
Když už budeš pod autem, tak se podívej na "ten kotouč" na pravé poloose ( říká se mu myslim dynamický tlumiče vibrací ). Může také působit vibrace.
-
azse
- Kontaktovat uživatele:
Jedná sa o tento držiak: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6 ... licia.html
Aj ja som si myslel,že bude treba podoprieť prevodovku,len ked budem chcieť to robiť nad jamou,tak to bude trošku problematické. Dynamický tlmič som menil asi pred mesiacom.
Aj ja som si myslel,že bude treba podoprieť prevodovku,len ked budem chcieť to robiť nad jamou,tak to bude trošku problematické. Dynamický tlmič som menil asi pred mesiacom.