klepání

MPi 1AV
AEE
papajojo

klepání

Příspěvek od papajojo »

Ahoj může mi někdo poradit ? Felicia 1,6 Mpi .Při jízdě a menší akceleraci se ozve klepnutí od přední nápravy. (opevnění stabilizátoru je v pořádku).díky za info.
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Re: klepání

Příspěvek od Mejra »

Já si myslím, že by to mohla bejt vůle v poloose.. Teda nevím jak ti to klepne.. Ale mě klepe ta..
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Zdarec,mě to dělá přesně to samý a je to vymlácenej silentblok motoru směrem ke kabině kousek od výfukového potrubí ;)(taky jsem myslel,že to dělá náprava,nebo ramena)a dělá mi to při rozjezdu(akceleraci) když je motor studenej a klepe se,pak při ubrání plynu,při klidné jízdě nic ;)
properistol

Příspěvek od properistol »

Najpravdepodobnejsie je vymlateny silentblok drziaka ulozenia prevodovky. Hovoria mu aj spermia.Cely drziak stoji okolo 11 Eur, original. Vymena na jame je jednoducha a rychla.
Malo pozornosti sa venuje silentbloku, ktory je ulozeny v kartri prevodovky, ktory byva vytlceny. Vymena je zlozitejsia, ale vyplati sa. :)
azse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azse »

Ahojte
Cez vikend plánujem vymeniť spodný držiak prevodovky aj so silenblokom a chcel by som vedieť či netreba podoprieť prevodovku ? Stačí povoliť šroby a vymeniť držiak za nový? Díky za rady.
Ešte doplním,že ja mám 1.3-ku MPI
azse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azse »

Vie mi niekto poradiť, aký je postup výmeny toho držiaka?

edit Marty_pv: Citace odstraněna, viz pravidlo č. 4
Mexikan

Příspěvek od Mexikan »

Pokud myslíš ten, co je úplně dole a uprostřed, tak si tu převodovku v nejbližším možném místě od toho držáku podepři. Jinak se ti celý agregát vybulí a půjde to tam hůř dát (musel bys to stejně našponovat zpátky, tak to máš jedno).
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Hans - FK

Příspěvek od Hans - FK »

Když už budeš pod autem, tak se podívej na "ten kotouč" na pravé poloose ( říká se mu myslim dynamický tlumiče vibrací ). Může také působit vibrace.
azse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azse »

Jedná sa o tento držiak: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6 ... licia.html
Aj ja som si myslel,že bude treba podoprieť prevodovku,len ked budem chcieť to robiť nad jamou,tak to bude trošku problematické. Dynamický tlmič som menil asi pred mesiacom.
Odpovědět