Dostala se mě tam voda, nic nejde!
-
Zdeno - FK
Dostala se mě tam voda, nic nejde!
Mám více problémů ale ten hlavní je že jsem si nedávno pořídil starší felici, celkem v dobrém stavu ale zjitil jsem že to tak není:(.
1) Něco mě začalo klepat u levého kola když motor nebyl v zaběru tak to bylo slyšet že to klepe.
2) Najednou nesvítili brzdová světla. (Myslíte že pojistka?)
3) To hlavni... Včera příjdu k autu a už nešel centrál tak jsem odemkl kličkem jedný dveře kouknu do auta a u spolujuzedce byla kaluž na podlaze, když jsem otevřel pojistky tak tam byla voda, když jsem šáhnul smšrem na rohu nad pojiskama tak tam to bylo cele mokré a taková a těsnící guma byla celá zvhlá. Nechal jsem to tedy otevřene aby to apon vyschlo. Je to docela složité, každopádně nevíte někdo co by se tam mohlo zkratovat nebo zníčít?
1) Něco mě začalo klepat u levého kola když motor nebyl v zaběru tak to bylo slyšet že to klepe.
2) Najednou nesvítili brzdová světla. (Myslíte že pojistka?)
3) To hlavni... Včera příjdu k autu a už nešel centrál tak jsem odemkl kličkem jedný dveře kouknu do auta a u spolujuzedce byla kaluž na podlaze, když jsem otevřel pojistky tak tam byla voda, když jsem šáhnul smšrem na rohu nad pojiskama tak tam to bylo cele mokré a taková a těsnící guma byla celá zvhlá. Nechal jsem to tedy otevřene aby to apon vyschlo. Je to docela složité, každopádně nevíte někdo co by se tam mohlo zkratovat nebo zníčít?
-
Zdeno - FK
Re: Dostala se mě tam voda, nic nejde!
Doplňuji že před tím dost pršelo ale to asi každej pochopil
))).
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
2: Vysušit !! nejdřív zkontroluj pojistky a pak žárovky .
3.: zatejká předním oknem -přetěsnit!! .a samozřejně zkontrolovat jak to vypadá pod tou gumou případně očistit a natřít.
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... hilit=voda
3.: zatejká předním oknem -přetěsnit!! .a samozřejně zkontrolovat jak to vypadá pod tou gumou případně očistit a natřít.
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... hilit=voda
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Zdeno - FK
Jak utesnim to celni sklo? Mate s tim nejake zkusenosti? V tom druhym topiku neni nikde popsane. Vubec netusim jak to udelat:(. Bude se muset nejak sundavat celni panel v interieru, opravdu nevim co s tim:( Pojistky jsem zkontroloval ty male jedna byla pretavena tu jsem vymenil, pak tam jsou ty velke 12V nevim jak poznam jestli jsou v pohode nebo pretavene. Pls Help!
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší by bylo dát novou gumu na přední sklo.
pojistku skontroluj buď ohmetrem nebo žárovkou . Jestli vše ostatní funguje tak pojistky jsou v pohodě .
pojistku skontroluj buď ohmetrem nebo žárovkou . Jestli vše ostatní funguje tak pojistky jsou v pohodě .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Zdeno - FK
Jako celou tu gumu na čelní sklo jo? Na kolik to vyjde peněz? Jinak právě že aktualně nefunguje vůbec nic co je na elektřinu...takže nemůžu dovést ani na servis:(. Jinak ty velké pojistky mají třeba 5 konektorů:(.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jinak ty velké pojistky s pěti konektory nejsou pojistky ale relátka .
A jestli teda nejde nic co je na elektriku tak je asi vybitá baterka.
A jestli teda nejde nic co je na elektriku tak je asi vybitá baterka.

-
Zdeno - FK
Aha
tak relátka, to už je jiná, a maj bejt relatka ve všech konektorech? Nebo tam maj vejt nějaká místa volná? Protože od tý doby co jsem všechno koupil vše fungovalo ale u pojistek byly dvě místa volná. jako u těch tří poninovejch, no baterku musim vyzkoušet ale do tý doby než mě ten déešt vytopil tak vše fungovalo, baterie je rok stara a nemůže být vybita.
Pokud ti zatekla komplet pojistkovka, tak tam určitě byl nějaký přechodový zkrat a přes to se ti ta baterka vybila.
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tady se koukni co jsou pojistky a která je na co .
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=183
A tady si stáhni návod k obsluze
http://wrp.cz/clanky/felicia.html
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=183
A tady si stáhni návod k obsluze
http://wrp.cz/clanky/felicia.html

-
Zdeno - FK
Jo supr na ty návody mrknu, už vím proč mě nevítily brzdová světla a varovky, bylo to pojistkou:). Jinak, jak nejlépe a nejjednodušejc zjistil jestli je nabitá baterie? Votmetrem?
-
Zdeno - FK
Mexikan: Jo to mě taky napadlo asi to tak bude, protože ostatní pojistky jsou všechny v oukeji.
Nejjednodussi je zkusit nastartovat.
Jinak bych to videl na voltmetr.
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
-
Zdeno - FK
No jako nastartovat nejde.....nefunguje kompletne nic z elektriky...vubec nic! A bál jsem se že tam mohlo neco vyhorec nejake zkrat nebo tak ale asi se tim zktratem vybila jenom baterie...doufam