Posilovač brzd u feldy
-
Tim.Oconnor
- Kontaktovat uživatele:
Posilovač brzd u feldy
Zdravím, mám takový problém ......dá se normálně koupit těsnění, které je zepředu pod brzdovým válcem na posilovači...?...tímto těsněním prochází taková tuhá černá plastová hadice, která vede nejspíš od sání......nevím odkdud přesně,ale vede z motoru.......mimochodem můj problém je ten,že sem tam mi pedál začne brzdit až uplně u podlahy a nemá takovou brzdnou sílu-musím na něj pořádně dupnout, aby měl, když pohnu tou hadicí a přitlačím ji k tělseu posilovače nastartuju...tak to zase brzdí jak má....mám podezření,že tama uniká tlak........prosím poraďtě jaké by bylo nejlepší řešení tohoto problému....díky...... 
-
Tim.Oconnor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Posilovač brzd u feldy
jinak mám Felicia Kombi r.v 2000
-
Kuladmin
Presne nevim co je namysli ale predpokladam ze dle popisu ta hadice co jde k motoru je hadice na vzduch - podtlak ze sani a slouzi prave k posileni tlaku na posilovaci . Je otazkou kde to unika zda na vyvodu z posilovace nebo zda neni samotna hadice nekde praskla - tak tomu byva mnohem casteji. Pak je otazka zda neni praskly primo ten vyvod z posilovace pac je z takoveho pofiderniho materialu. Doporucuji v onom miste sejmout zacpat prstem a nastartovat pokud bude slyset syceni tak nekde uchazi mozna bude motor makat nepravidelne - prisava falesny vzduch a je to hadici. Pokud ale to je az v tom posilovaci tak to bude horsi - spravne je to nerozebiratelne ale vse se da rozebrat 
-
TimOconnor
Posilovač brzd u feldy
No nic, dneska jsem byl na technické a felda mi bez problémů prošla......takže na to prdím.....hlavně,že to brzdí..... 
-
Kuladmin
jo coz oto brzdi proc by ne i stara tisicovka brzdila a to mela jen bubnovy brzdy naprosto bez posilovace ale je to s namahou navic. Jde jen o posilovac a navic ti ale motor - sani pridsava falesni vzduch takze mu to zrovna nedela dobre smes neni takova jaky by mela byt.A je mozny ze mas i vyssi spotrebu jen diky tomudle. Ale kdyz myslis.
-
Tim.Oconnor
- Kontaktovat uživatele:
Posilovač brzd u feldy
je možný,že by třeba na té podtlakové hadici od sání k posilovači byl ucpanej ten zpětnej ventil...?....zkoušel jsem ho,ale na jednu stranu drží tlak......předem,ale řkám,že chyba nebude určitě v posilovači,protože,když pohnu s tou hadicí a natočím to,tak brzdí uplně v pohodě....pak až po chvílí se ten pedál propadne o něco níž......už si fakt nevim rady.......a do servisu se mi to dávat nechce,protože to jsou největší vydřiduši....!!..... 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Zpětný ventil je proto zpětný, že na jednu stranu drží tlak. Opačně pak volně propouští.
-
Tim.Oconnor
- Kontaktovat uživatele:
Až teď jsem si po sobě přečetl co jsem vlastně napsal.........psal jsem to ve spěchu,tak jsem to trošku špatně zformuloval,ale takto to bylo myšleno.....tak,že na jednu stranu propouští a na jednu ne,že je to v pořádku..........už si nevím rady kde,ale hledat chybu dál......není třeba možný,že by se nějak bortily vnitřní stěny té hadičky...?....myslím toho gumovýho kusu od ventilu k sání u motoru......Atnarfus píše:Zpětný ventil je proto zpětný, že na jednu stranu drží tlak. Opačně pak volně propouští.