Klepání levého předního kola!

Přední i zadní
Zdeno92

Klepání levého předního kola!

Příspěvek od Zdeno92 »

Zdravím všechny,

Mám problém který jak jsem koukal v jiných topicach hodně podobný ale potřeboval bych pár rad přímo pro mě.
Jak jsem napsal v popisu tak mě při jízdě klepe levé přední kolo. V jedné poloze lehce doleva je poloha kdy kolo jede tiše, při záběru motoru to není moc slyšet ale bude to podle mě že to motor přehluší, hejhorší je klepání když jedu na neutrál třeba z kopce nebo bez plynu. Klepání je nejvyšší když točím volantem doprava tak to se fakt bojím že mě to kolo upadne, když točím doleva také je to klepaní slyšet. Začalo to dělat z ničeho nic a pomalu se to stupňuje, už se s tím autem bojím vyjet protože to klepání je fakt hodně silné v zatačkách. Takže prosím všechny kdo se s tímto problémem setkali o pomoc. Když budete posílat odkazy na topicy vím o nich ale prostě nějak jsem nepochitil co může být tedy za problém většinou se jednalo o tlumiče nebo poloosy.

Díky za co nejdřívější POMOC! :)
denis15
Kontaktovat uživatele:

Re: Klepání levého předního kola!

Příspěvek od denis15 »

Podle mého ti odchází kineťák u kola. Bylo by více než vhodné to nechat zkontrolovat, než se (pokud je to on) rozletí. Pokud ti to udělá za jízdy, nadělá to pěknou paseku, zvláště při vyšší rychlosti. Když stojíš, vytočíš kola nadoraz a začneš se rozjíždět, nekřupe to?
Zdeno92

Příspěvek od Zdeno92 »

To klepání je pořád stejné, při rozjezdu spíše méně. Kolik tak stoji ten kineták? :) No tedko s tim urcite jezdit nebudu.
denis15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denis15 »

Kolem 500kč +-. Těžko z hlavy radit, může to dělat ledacos, ale sázel bych na toto. Může být hyn i ten vnitřní-levná poloosa je kratší (beru to z pozice řidiče).
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

A co proste a jednoduse nadzvednout auto a chytit to kolo do teplejch a skusit s tim zahybat ze vse a do vsech stran?
A radeji si i zkontroluj srouby kol zda ti je nekdo nepovolil apod. ;) I takovedle pripady zde jiz byly.
Zdeno92

Příspěvek od Zdeno92 »

Tak to byli opravdu jenom povolené šrouby u předních kol. Díky za rady.
Odpovědět