Potřebuju rychlou radu, a to jakym zpusobem vymontovat cidlo ABS. Dostal jsem se nahodou dneska k roztrelene felde co ma vpořádku čidla a i jiné věci... Ale není mnoho času. A vůbec se mi nepovedlo s cidlama hnout. Ty imbusy bud sly , nebo praskly, ale to by nemel byt problem. Nicmene, je to prihnily a nehne se to. Resil jsem hlavne zadni, ty potrebuju akutneji. Je mi jasné, že bez sundani bubnu to kloudne nepujde, ale ten se mi nedari sundat, protoze visi na paknach. Kejve se, ale pakny ho nepustej, protoze maj patrne roztazeny samostavy. Jak se to da nejak odblokovat, obejit, urvat.. ?
Takze abych to shrnul.:
Jak vyndat prihnile cidlo ABS zadniho kola?
Jak sundat buben, ktery je zasekly na paknach?
Je mi jasne, ze se tady tyhle veci urcite xkrat resily, ale mam fakt malo casu, tak nemuzu prohrabavat google... Staci kdyz me nasmerujete, diky.
A btw, Jsou tam k dispozici jeste cajk sedacky, vsechny 4 dvere v dobre kondici, zrcatka v barve a motor 1.3 MPI bez prevodovky. Auto bylo dva mesice po technicke kdyz to rozboril. Coz je asi mesic. Je to u Tanvaldu, muzu poslat kontakt na majitele, je s nim dobra domluva. Motor za 1500, zbytek za basu piva nebo jak to rikal...