Buchne pri pridani plynu

Přední i zadní
civic66

Buchne pri pridani plynu

Příspěvek od civic66 »

Mam problem hladal som tu ale nenasiel som... pri jazde so zaredenou hocijakou rychlostou.. vzdy pri pridani alebo ubrani plynu buchne , praskne nieco vpredu,
Potom je tu este druhy a ten ze , pri toceni volantom praskne niekde pri prednej naprave... vzdy len ked auto ide pri cuvani, parkovani , prejazde kruhovym objazdom ... uz pri konci rejdu ci uz v lavo alebo v pravo.
Diky za odpoved
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: Buchne pri pridani plynu

Příspěvek od Kuladmin »

Tipuju horni ulozeni prednich tlumicu. Nadzvedni auto chytni pruzinu a zalomcuj s tim a pokud to bude mit vuli je to jasny. ;)
civic66

Příspěvek od civic66 »

vymenene - horne ulozenie, spodny siletblok motora, prevodovky, cap riadenia, na ramenach, homose vonkajsie aj vnutorne, loziska , nova spojka, ja neviem co s tym mam robit
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

A skousel si to zvednout obe starny a zahybat se vsim? pak me napada treba vyfuk neopira se ti nekde treba o napravnici, nebo samotna napravnice neni nekde vytrzena z podlahy? Zkontroluj jeste zbyvaji dva silenbloky co drzi motor (nba vodni pumpe) a prevodovku(jak je na viku prevodovky).
Takhle od stolu tezko rict to proste musis cely prolezt a se vsim hybat a poslouchat.
Odpovědět