Zašroubování lambdy
-
raduzo22 - FK
Zašroubování lambdy
Zdravím kolegové,budu kupovat novou lambda sondu. Díval sem se na netu že sou různý délky lambdy.
Je nějakej problém když bych koupil lambdu kratčí než sem tam původně měl? U delší by byl asi problém že by mi asi moc vylízala a o funkčnosti nevím. Prosím zkušenější o objasnění,děkuji. 
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zašroubování lambdy
ako si nato prišieľ? originálne sondy majú rovnaké dlžky
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
jedinej problém kterej vidim já bude v demontáži bejvá to pěkně zarostlý a už se mi stalo že sem při tom zničil i závit na potrubí 
-
raduzo22 - FK
Suri : když se koukneš na autokelly tak ty lambda sondy sou různě dlouhy nebo to je délka kabeláže?rozdíl je 5mm.
p.s. : z toho bych strach neměl, minulej rok v letě sem si nechával měnit ten díl,takže by to mělo jít. Kdyžtak to pořádně prostříkám WDčkem a to už musí jít.
p.s. : z toho bych strach neměl, minulej rok v letě sem si nechával měnit ten díl,takže by to mělo jít. Kdyžtak to pořádně prostříkám WDčkem a to už musí jít.
-
thepromise - FK
já když měl venku svody, jen tak sem jí chtěl povolit a podívat se jak vypadá a ani s WDčkem se mi to nějak nedařilo teda
ale já mám taky už hovno sílu:D
-
Surmi - FK
Jak jsem měnil lambdu kamaradovi tak pri povolování se zlambdy urval zavit
lambdu sem sice dostal ven ale bez zavitu a nová tam neěla dát takže jsem vzal vrtačku rozšířil otvor zastrčil novou lambdu a bodove obvařil "céočkem" 
pokud to budeš chtít povoli tak jedině po nahřátí
já naposled kvuli tomu udělal svár kolem aby se to ohřálo 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
niekedy to nejde ani po ohriatí , prinajhoršom sa kúpi nový prvý diel nie je tak drahý a je pokoj aj z krivými prírubami aj z lambdou , na autokelly našťastie pozerať nemusím ani neviem čo tam je , lambda sondy sú dlžkovo rovnaké všetky druhy
-
raduzo22 - FK
Suri : svody nejsou ani rok starý takže co s nima pak?No doufám že to povolím! 
-
6host - FK
zkusil bych to poradne projet, aby se vejfuk poradne ohral a pak to hned zvednout a povolit, nebo to povolit zhora, da se tam taky sahnout klicem, ale pokdu potrebuje clovek poradne zahrat tak to aby si mezi sebe a motor polozil polstar z pohovky jinak se upece jak kure