Na lpg střílí do výfuku

se sporákem místo motoru :D
Pepe01 - FK

Na lpg střílí do výfuku

Příspěvek od Pepe01 - FK »

Zdravím, poslední dobou se mi stává že mi na pyln střílí do výfuku, nevíte někdo čim by to mohlo byt? Zkusil sem vyměnit svíčky, páč ty stary už tam nějakou dobu byly...chvilku to bylo dobry ale teď to dělá zas
johnyM128 - FK

Re: Na lpg střílí do výfuku

Příspěvek od johnyM128 - FK »

nastavit lpg... prechlastané je to mas vstrekovanie alebo podtlakový systém?

edit Marty_pv: Citace odstraněna, viz pravidlo č. 4
denis15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denis15 »

Co to je? BMM nebo MPI? Pokud BMM, zkontroluj předstih-LPG je na to sviňa, zkontrolovat komplet zapalování a poslední štace je nastavení LPG-spíše to máš chudé-kor pokud to střílí do výfuku při brždění motorem???. Jak vypadaly svíce, když si je měnil? Nebyly bílé? Já si totiž vždy myslel, že je mám na LPG bílé, protože se na LPG sráží více vody a pralo mi to do výfuku. Pak jsem zjistil, že mám hyn těsnění pod palicí-nebyla to felda. ;) Nyní jsou krásně cihlové. Pokud střelí při prudkém sešlápnutí plynu, přidej na šroubu bohatosti směsi-pokud budeš mít bohatší volnoběh, nebude to střílet. Najel jsem zatím na LPG ve feldě 14tis. km, nemám protizášlehovku a ještě nestřelila-měl bych to zaklepat :lol: .
Pepe01 - FK

Příspěvek od Pepe01 - FK »

je to 1.3 MPI ale podtlak vyvedenej nad škrtící klapku...střílí to při přidání plynu, většinou tak kolem 3000ot./min., svíčky byli krásně cihlový, měnil sem je cca před 14 dnama když mi to začalo střílet...jo a včera když sem parkoval tak mi to připadalo jako kdyby chvilkama jela jen na tři válce
denis15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denis15 »

Chvilkama si tady příjdu jako zaseklý gramofon :lol: ale psal jsem to několikrát: LPG střílí tehdy, pokud vypadne jiskra (stačí jeden hrnek) a nebo když je chudá směs. Ty sis vlastně odpověděl. Pokud máš pocit, že to běží na 3 hrnky, zkus to dát na benzín a najet pár km. Pravděpodobně máš špatnou svíci (cos tam vlastně dal-patří tam 3body-jak jsem zde byl poučen a nebo jednobod, ale upravid mu odtrh) nebo ti odchází zapalovací modul.
Pokud vypadne jiskra, střelí to právě tehdy, když se chytne a nebo to chytne samozápal. Pokud si svíce měnil, protože to dělalo binec, je ta lišta hyn. (předpokládám že motor má tlaky na všech válcích OK)
Zkus jezdit na benál (ne kousek kolem baráku :D ), jestli to nebude taky dělat a jestli poběží na všechny hrnky.
Odpovědět