Výrobní čísla dílů
Výrobní čísla dílů
Zdravim, omluvám se že zakládám nové téma, ale to předtím mi uzamčeli, protože si admin myslel že je téma ukončené. Tímto se omlouvám, protože jsem mohl napsat téma trošku jiné a hned by to pochopil, že to je na déle.
A teď k dotazu. Chci si pořídit protihlukovou izolaci na Felicii r.v. 96. Proihluková izolace by to měla být tahle: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6 ... licia.html. No a ještě potřebuju ty přichytky a u těch si nejsem jistej.. Můžete mi proísm někdo poslat výrobní číslo a počet kusů? Popřípadě jakej je rozdíl mezi příchytkama na r.v.96 a r.v. 98 ?? Děkuji Laďa
A teď k dotazu. Chci si pořídit protihlukovou izolaci na Felicii r.v. 96. Proihluková izolace by to měla být tahle: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6 ... licia.html. No a ještě potřebuju ty přichytky a u těch si nejsem jistej.. Můžete mi proísm někdo poslat výrobní číslo a počet kusů? Popřípadě jakej je rozdíl mezi příchytkama na r.v.96 a r.v. 98 ?? Děkuji Laďa
Škoda Felicia 1.3 BMM, 50 kW, r.v. 1996, Modř Královská II.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Výrobní čísla dílů
Příchytky koupíš v Kelly a musíš si změřit jak velký díry máš v kapotě. Já na jedné kapotě měl 8-mičky a na druhé 10-ky, nevím proč tomu tak je. Na starou tvář jich je potřeba 13, na novou 11 kusů.
no problém je že jsem to měřil a nemůžu najít ani 10 ani 8 jen 9 díry 
a ještě prej jsou ty příchytky na starou tvář kulaté a na novou hranaté, je to pravda?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak to tě okradli.
nech to, až budeš mít to tlumení, tak to už má díry připravené, pak uvidíš sám.
hmmmm... no tak já budu ted kupovat tu izolaci a potřeboval bych hned aj ty přichyty.... sakraaaaaaaa.... našel jsem si dva typy příchytek. 6U0 867 299 9B9 a 6U0 863 907 a ted nevim které z nich
to je situace 
no nic... nejak to udelam... když tak si to necham poslat na dvakrát no.. 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Na typy se vyprdni, musíš je koupit podle děr co máš v kapotě.
Vždyť už jsem to jednou psal.
K čemu ti bude origo příchytka, když bude malá do tvojí díry

ok... tak díki moc.. takže pak uvidim jestli 8mm nebo 10mm. 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jaký pak
ty to pořád nechápeš
nezáleží na tom hadru, kterej si objednáš, průměr díry je danej dírou v kapotě a tu máš snad na autě ne? 
A podle průměru díry v plechu - kapotě musíš koupit vhodný průměr příchytky.
A podle průměru díry v plechu - kapotě musíš koupit vhodný průměr příchytky.
ahaaaaaaaaaa... no prolezl jsem celou kapotu a mám tam díry jen asi 20mm,9mm
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
starý typ má orkúhle diery ako ti radí kolega a nová má hranaté a úplne iné
-
Vrba - FK
Taky mám v plánu tohle udělat. Odhlučnění i příchytky koupené mám, jenom jsem ještě nezkoušel jestli budou pasovat (mám BMM tak nevím jestli se o to nebude drbat airbox)
Příchytky jsem tuším kupoval tyto: 6U0 867 299 (13ks).
Pokud se nepletu, tak budeš potřebovat stejné ve stejném počtu
Příchytky jsem tuším kupoval tyto: 6U0 867 299 (13ks).
Pokud se nepletu, tak budeš potřebovat stejné ve stejném počtu
No a ještě jsem se chtěl zeptat jaký přední a zadní zástěrky?? našel jsem moc různých druhů, můžete mi poradit které budou sedět na Felicii 1.3 BMM r.v. 96 krátká ??? díki, stačí mi výrobní číslo nebo něco... já si zatím vybrat tyto:
http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6 ... licia.html
http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/k ... licia.html ty z KASKA (jaký je rozdíl z těch z KASKA a z těch druhých?)
díki
http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6 ... licia.html
http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/k ... licia.html ty z KASKA (jaký je rozdíl z těch z KASKA a z těch druhých?)
díki
-
Vrba - FK
Rozdíly v zástěrkách jsou pouze stará tvář (-'97) vs nová tvář ('98-'01) a krátká vs kombík vs pickup - tedy aspoň podle ETKy.
Na starou tvář krátkou kastli by to měly být tyto:
6u6 821 822
Ale přední zástěrky jsem v ETCe nenašel, takže tam to asi bude jenom o tom, co koupíš za výrobce (Polsko, Čína, ČR) a jak dobře budou sedět...
Na starou tvář krátkou kastli by to měly být tyto:
6u6 821 822
Ale přední zástěrky jsem v ETCe nenašel, takže tam to asi bude jenom o tom, co koupíš za výrobce (Polsko, Čína, ČR) a jak dobře budou sedět...
jj ty zadní by mi seděli... tak to jsi mi to potvrdil a ted prave nevim jak stema prednima... jestli mám koupit z ČR a nebo ČR - KASKO
to sou problémy že?
-
Vrba - FK
Tak až je koupíš tak dej vědět jak sedí - ty moje taky už nejsou zrovna v nejlepší kondici 
Jo a: dneska jsem si konečně udělal čas a namontoval tu deku nad motor. Sedí pěkně, jenom těch příchytek není potřeba 13, ale 15... a na levé straně mi při dovření kapota trošku odstává, ale to přisuzuji špatně namontovanému levému blatníku
Jo a: dneska jsem si konečně udělal čas a namontoval tu deku nad motor. Sedí pěkně, jenom těch příchytek není potřeba 13, ale 15... a na levé straně mi při dovření kapota trošku odstává, ale to přisuzuji špatně namontovanému levému blatníku