Jak startovat jen na plyn
-
neo1negr - FK
Jak startovat jen na plyn
Mám Feldu 1.6 a lpg vstřik - nešlo by něco odpojit u řídící jednotky aby se nespustila jednotka benzínová jako první ? Případně přez vypínač pro start ve velkych mrazech na benzín. Budu velice vděčný za radu. romcerny@seznam.cz Díky předem Roman Černý Pozořice
-
Hans - FK
Re: Jak startovat jen na plyn
Já bych to nelámal přes koleno a dodřoval pokyny výrobce systému a montážní dílny. Startovat na benzin, zhasínat po zpětném přepnutí na benzin.
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
rychlý řešení by bylo střihnout kabel k napájení palivovýho čerpadla a dát na něj vypínač,ale taky bych to nějak neřešil a dodržoval pokyny výrobce
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jo jde to.Musíš najít drát/y který zajišťují přepínání lpg-benál (odpojují vstřiky a někdy i benzínovou pumpu a spínají ventily na lpg) a udělat si třeba manuální přepínač.Není žádný jednotný zapojení,takže si to musíš najít dle výrobce tvýho systému.
Já to takhle udělaný mám ale nevyužívám to,je to spíš pojistka kdyby se třeba něco stalo s benzínovou pumpou,tak abych nastartoval.Takže ti to doporučuji pouze jako nouzový řešení a je lepší jak píšou ostatní startovat podle výrobce systému LPG.
Já to takhle udělaný mám ale nevyužívám to,je to spíš pojistka kdyby se třeba něco stalo s benzínovou pumpou,tak abych nastartoval.Takže ti to doporučuji pouze jako nouzový řešení a je lepší jak píšou ostatní startovat podle výrobce systému LPG.
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Startovat přímo na LPG u sekvence jde, ale jen v nouzi - u mě držením přepínače lpg / benzín při startování. Např. když dojde benzín. Párkrát jsem to zkoušel, ale nedoporučuji. Jde to jen když je motor již zahřátý. U studeného ani náhodou. Další věc je, že to vždy na delší dobu rozhodí řj a motor má dost nepravidelný chod (minimálně do pořádného zahřátí). Pokud se ti zdá, že to na LPG přepíná pozdě, tak si to nech pořádně seřídit (případně změnit čas a teplotu k přepnutí), zkontroluj svíčky, funkčnost termostatu. Jediná zrychlení vidím v předehřevu motoru, resp. chladicího okruhu.
ex nebožka 1,6 lpg 

-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Tady je o tom více http://forum.skodahome.cz/topic/94383-n ... try1426084
Uživatel je offline ivan plyn
Publikováno 25. srpen 2010 - 16:47
Uživatel je offline ivan plyn
Publikováno 25. srpen 2010 - 16:47
ex nebožka 1,6 lpg