Fanfára za klakson

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
NIKITA - FK

Re: Fanfára za klakson

Příspěvek od NIKITA - FK »

Já jsem si namontoval tyto fanfáry a maji perfektní zvuk http://www.auto-samolepky.cz/product_in ... 4.Přiložil jsem tento soubor doufam,že to pujde otevřít.Kdyby ne jsou to ty na uvedené stránce na prvním uryvku pod kolonkou fanfáry za cenu 433-. :) :)
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

103457 píše:RichardHesse
a na co, když je na vzduch? :P
Priamočinný kompresor na taký tlak ( aspoň 5-6 bar ) nezoženieš. Dá sa kúpiť kompresor čo dá tých 2.5 baru . To je stále málo, neutiahne to poriadne ani upravenú trúbu z tatrovky ( tenké membrány ) . Pre porovnanie bežné fanfárové kompresory dávajú cca 1 bar.
Takže riešením je nejaký ten vzduchojem.... To potom nastávajú problémy a komlikácie :shock: . Preto som od toho upustil. Nakoniec mám silnejší kompresor a dvá veľké ( cca 45cm ) nízkotónové klaksóny za nárazníkom. Vedel by som si predstaviť aj lepší zvuk ( jazdil som na lokomotíve :lol: ), ale na to aby cigánske deti v panike skákali do priekopy to celkom stačí :D .
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Měl jsem na matesu píšťalu ze sergeje, jednou jsem písknul a vzduchojemy prázdné. Lokomotiva má opravdu jiné kompresory, aby to utáhlo celou vlakovou soupravu, zapomeň na podtlakovky zlokomotivy, o je hloupost.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Zde jsou fanfáry, které dávají dostatečný rachot a přitom není problém s montáží, či elektrikou. Jediné co chtějí a to namontovat je do nárazníku na výztuhu. Když je dáte do motorovýho prostoru, tak o 30% snížíte zvuk. Sám jsem vyzkoušel a mohu jen potvrdit.
http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/au ... wagen.html
Odpovědět