Těsnící kroužky vstřikovacích ventilů 1.3MPI
-
jirikj - FK
Těsnící kroužky vstřikovacích ventilů 1.3MPI
Zdravím.Nevíte někdo kde sehnat těsnící kroužky vstřikovacích ventilů na Felicii 1.3MPI.Zatím mě všude vyhodili že se to nikde nevyrábí a nedodává jako nd.Je to divný,nebo je normální že tyhle věci se neopotřebujou,nevymačkají a nezdeformují se teplem motoru?Zdá se mi totiž že mi tudy přisává falešný vzduch.Těsenění sání je nové a pořád tam něco syčí.Kdby to bylo pod výfukem tak by to bylo cítit tak myslím že tím to nebude.Díky všem za radu.
-
gerrik - FK
Re: Těsnící kroužky vstřikovacích ventilů Felicia 1.3MPI
A co to zkusit namydlit nebo tak něco?
-
maus - FK
tady je mas ,horni i spodni je znaceny stejne http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/0 ... licia.html
Ve škodovce je mají taky kupoval jsem je za cca 80,- kč/kus
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
Nonamed - FK
tak to je pálka, když je jich 8...
-
jirikj - FK
Díky za tip.Ještě zkusím taky nějakou jinou škoda prodejnu asi autorizovanou,protože jinde na měkoukaj jako bych byl vadnej.
-
Nonamed - FK
no takhle, já je mám, ale nejsou nový... a jsou z 1.6 ale přijdou mi stejný. Tak kdyby něco, tak dej vědět.
-
jirikj - FK
Na 1,6 jsem je na netu celkem snadno našel,ale nevím jestli je to stejný,nemám s čím porovnat.Jestli je neseženu určitě se ozvu.Díky 
Těsnění trysek vstřiku
Zdravim, dají se někde sehnat těsnící kroužky vstřiků na felicii 1,3 MPi a popř kde a za kolik. Hledal jsem na netu a na skodadily měli jen na 1,6 jinak sem jiny nenasel. Díky za rady
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
Re: Těsnění trysek vstřiku
majú ich v škoda auto cena okolo 80kč kus http://www.autobyznys.cz/detail24195/kl ... elicia-1-3
kroužky vstřiků
musí to bejt O-kroužky ? nebo můžu použít i X-kroužky ?
de o to že originál stojí kolem 100kč a X-kroužek toho rozměru kolem 8kč
tak vyřešeno http://zbozi.arkov.cz/i/21744-ok-752x35 ... nlich.html
de o to že originál stojí kolem 100kč a X-kroužek toho rozměru kolem 8kč
tak vyřešeno http://zbozi.arkov.cz/i/21744-ok-752x35 ... nlich.html
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
Re: kroužky vstřiků
len aby sa ti to nerozpustilo , prečo neupožiješ zánovné vstreky ? origo gumička stojí 80kč
ano gumička 80kč a je jich potřeba 8
a tolik za blbý gumičky nedám
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
tak zožeň staré dobré , ked som predával nové vstreky zo saním čo malo 20 000 km nikto to nechel , inak tiež zháňam ale zase len málo jazdené nie nové
-
Francis - FK
Do věcí, kde jde palivo, se vyplatí investovat . .
Taky se ti může stát, že když se ti rozpadne neoriginální kroužek na místě vstupu do trysky, tak ti začne pod tlakem stříkat palivo na rozpálenej motor, výfuk, atd . . . Pak když jedou hasiči, tak si říkáš, že jsi měl koupit radši originální kroužky za 80Kč . . .
Taky se ti může stát, že když se ti rozpadne neoriginální kroužek na místě vstupu do trysky, tak ti začne pod tlakem stříkat palivo na rozpálenej motor, výfuk, atd . . . Pak když jedou hasiči, tak si říkáš, že jsi měl koupit radši originální kroužky za 80Kč . . .
Souhlasím s názorem investovat do orginálu a to, protože s nějakýma O kroužkama příjdu do styku, nedávno jsem hledal nějaké náhrady, specifikoval mi to borec přímo s firmy která kroužky vyrabí, a co se stalo, obrovské problémy, prostě nevydrží, v aplikacích kde origa USA, bez problémů fungují. Jedná se o to přesně trefit materiál.
Jinak nedávno jsem skřípl jeden na vstřiku od fabky, ten stojí cca 120,- a nemohl jsem ho nikde sehnat ani ve škodovce. Prý to nikdo nekupuje bo je to drahé. To je, ale pro klid duše ty peníze dám. Navíc při zpětné montáži lišty vstřiků jsem právě ten jeden kroužek skřípl pochopitelně jsem to nevěděl, po nastartování začal všude stříkat benzín, naštěstí jsem zvyklý po sobě práci kontrolovat tak jsem to hned odhalil, nechci si představit co by se stalo, kdybych to nezkontroloval a hned vyjel.
Jinak nedávno jsem skřípl jeden na vstřiku od fabky, ten stojí cca 120,- a nemohl jsem ho nikde sehnat ani ve škodovce. Prý to nikdo nekupuje bo je to drahé. To je, ale pro klid duše ty peníze dám. Navíc při zpětné montáži lišty vstřiků jsem právě ten jeden kroužek skřípl pochopitelně jsem to nevěděl, po nastartování začal všude stříkat benzín, naštěstí jsem zvyklý po sobě práci kontrolovat tak jsem to hned odhalil, nechci si představit co by se stalo, kdybych to nezkontroloval a hned vyjel.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
-
Francis - FK
- Aleš: mě se to stalo u Felicie 1,3mpi . .. jeden jsem skřípl a kousek utrhl . . . Ještě než jsme nastartoval a zapnul zapalování, tak to začalo stříkat... pěkně rozprášený palivo . . . hned jsme to vypnul a postříkal všechno vodou, aby to benzín odplavilo.... Kdybych někde škrtnul klíčem o "+" z baterky.... jááj
to by byl konec
Tak abych dojel pro kroužek, tak jsem ten co je v sání dal na místo tam, kterej byl v liště poškozenej.... vstřik si sice přisával vzduch, ale nikde nestříkalo palivo . . . a mohl jsem jet . . .
Tak abych dojel pro kroužek, tak jsem ten co je v sání dal na místo tam, kterej byl v liště poškozenej.... vstřik si sice přisával vzduch, ale nikde nestříkalo palivo . . . a mohl jsem jet . . .
materiál je NBR70 
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
NBR 70 70
-30 °C až 100 °C
(krátkodobě do 125°C
nebo speciální směsi
také od - 40°C)
Standardní materiál,
použití pro minerální oleje,
tlakové kapaliny HFA,HFB
a HFC, vodu, glykol,
petrolej, benzín, alifatické
uhlovodíky, rostliné oleje
a tuky. Možnost dodání
atestů DVGW, KTW,
-30 °C až 100 °C
(krátkodobě do 125°C
nebo speciální směsi
také od - 40°C)
Standardní materiál,
použití pro minerální oleje,
tlakové kapaliny HFA,HFB
a HFC, vodu, glykol,
petrolej, benzín, alifatické
uhlovodíky, rostliné oleje
a tuky. Možnost dodání
atestů DVGW, KTW,
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
Francis - FK
- Sadra17: není +125°C bějak málo???
Pro kroužek co je v liště - oukej . . . ale pro ten co je v sání . . . ?
Pro kroužek co je v liště - oukej . . . ale pro ten co je v sání . . . ?
- Metiu
- Kontaktovat uživatele:
vsak on sa pouci.. az mu bude horiet auto!
Neviem, na co je dobre setrit, pri najhorsom je mozne si za par korun kupit celu vstrekovaciu listu so vstrekmi a tesneniami - a je po probleme.
Neviem, na co je dobre setrit, pri najhorsom je mozne si za par korun kupit celu vstrekovaciu listu so vstrekmi a tesneniami - a je po probleme.
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
Metiu presne , za trošku viac korún nájde aj zánovné vstreky nie nejaké cárachy zanesené
Tak a který vybrat
Materiálové skupiny
Následující tabulka poskytuje přehled různých materiálových skupin elastomerů s možnou volbou tvrdosti materiálu. Volba materíálu a tvrdosti závisí na následujících faktorech: velikost těsnící spáry teplota tlak chemické zatížení.
NBR - nitril-butadien-kaučuk - 55,60,70,75,80,90 Sh
FPM - fluor-kaučuk (Viton) - 60,70,75,80,90 Sh
SI - silikonový kaučuk - 50,60,70,80 Sh
EPDM - etylen-propylenový kaučuk - 75,80,85 Sh
PTFE - polytetryflour-etylen (Teflon)
CR - chloropren-kaučuk - 50,60,70,90 Sh
NR - přírodní kaučuk - 45,65,80 Sh
BU - butyl kaučuk - 65 Sh
CSM - chlorsulfonový polyetylen-kaučuk (Hypalon)
Příklad označní pro objednávku
OK NBR 70 35 x 3
OK - typ
NBR - materiál
70 - tvrdost Sh
35 - d1
3 - d2
http://www.dimer.cz/tesneni/obecne-info ... KOBEC.html
Materiálové skupiny
Následující tabulka poskytuje přehled různých materiálových skupin elastomerů s možnou volbou tvrdosti materiálu. Volba materíálu a tvrdosti závisí na následujících faktorech: velikost těsnící spáry teplota tlak chemické zatížení.
NBR - nitril-butadien-kaučuk - 55,60,70,75,80,90 Sh
FPM - fluor-kaučuk (Viton) - 60,70,75,80,90 Sh
SI - silikonový kaučuk - 50,60,70,80 Sh
EPDM - etylen-propylenový kaučuk - 75,80,85 Sh
PTFE - polytetryflour-etylen (Teflon)
CR - chloropren-kaučuk - 50,60,70,90 Sh
NR - přírodní kaučuk - 45,65,80 Sh
BU - butyl kaučuk - 65 Sh
CSM - chlorsulfonový polyetylen-kaučuk (Hypalon)
Příklad označní pro objednávku
OK NBR 70 35 x 3
OK - typ
NBR - materiál
70 - tvrdost Sh
35 - d1
3 - d2
http://www.dimer.cz/tesneni/obecne-info ... KOBEC.html
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
nevěřim že sání bude mít vícFrancis píše:- Sadra17: není +125°C bějak málo???
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
Re: tesnenie vstrekovačov
kape mi z ventilu na vstikovaci liste benzin,,, objimka byla dotazena vyborne a ventil je perfektne opreny o vstrikovaci listu takze priohnuti drzaku nepomuze, pres ty gumicky netesni a vubec se nezmacknou,kdyz to tam strcim rukou tak to dam volne rukou az na doraz necitim zadny odpor nebo neco co bych mel dotahnout objimkou
druha vec je ty zeleny krouzky sou na pevno? ty gumicky sou bezne k sehnani? nevedel by nekdo katalogovy cisla? diky...

druha vec je ty zeleny krouzky sou na pevno? ty gumicky sou bezne k sehnani? nevedel by nekdo katalogovy cisla? diky...

synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Marty_pv - FK
Re: tesnenie vstrekovačov
Kroužky se prodávají v sadě - 047 198 031 - před montáží je akorát lehce namázni
Pokud tam jde regulátor zaltačit rukou bez odporu tak je něco s o-kroužkama špatně, nový by to měly vyřešit
zelený kroužky by měly jít sundat, musíš je tam potom ale vrátit
Pokud tam jde regulátor zaltačit rukou bez odporu tak je něco s o-kroužkama špatně, nový by to měly vyřešit
zelený kroužky by měly jít sundat, musíš je tam potom ale vrátit