Pomoc-ide, ale aj nejde

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
lubko

Pomoc-ide, ale aj nejde

Příspěvek od lubko »

Prosím o pomoc, už som na prášky. Autíčko najprv začalo cukať za jazdy. Dali sme ho na VAG, vypísalo vadný Halov snímač. Po jeho výmene za nový prešlo asi 3 kilometre, zacukalo a zhaslo. Naštartovať nechcelo ani za nič, pričom dávalo iskru a nedávalo benzín. Múdry z fóra som reklamoval Halov snímač (čo ak bol nový vadný!). Vymenil som ho, auto zase chvíľu jazdilo, ale iba do zohriatia motora. Potom sa to celé zopakovalo.Ďalší pokus- výmena palivového filtra a relé čerpadla- bez odozvy. Potom výmena cievky- toto fakt pomohlo, auto najazdilo asi 100 km bez problémov.Potom ale začalo umierať za jazdy. Jediný rozdiel oproti predchádzajúcemu stavu je ten, že znova chytí. Pravda je, že ale znova aj zdochne. V servise mi vymenili čerpadlo, znova palivový filter. VAG nevypisuje žiadne závady a auto neposlúcha, momentálne mechanik mechanik tvrdí, že je veľmi vyťahaná rozvodová reťaz, tak sme sa dohodli, že ju vymení (autu to prospeje, ale myslím, že túto závadu to neodstráni). Súkromný dojem je, že závada je značne závislá od teploty. Pri presune cez mesto a nedajboh v zápche štrajkuje strašným spôsobom. Pri krátkej jazde cirka 8 km ráno mimo mesta sa závada neprejaví.
Vie niekto poradiť aj niečo iné ako výmenu auta?
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc-ide, ale aj nejde

Příspěvek od Kuladmin »

co takhle cidlo teploty vody pro RJ? ideal sledovat na vagu hodnoty proste to nakopnout studeny a nechat ohrat a pritom sledovat ty hodnoty
Návštěvník

Re: Pomoc-ide, ale aj nejde

Příspěvek od Návštěvník »

Takže problém sa podarilo vyriešiť. Nakoniec to bol vstrekovač.
Odpovědět