Problém při rozjezdu

vše okolo převodovek
MichiT - FK

Problém při rozjezdu

Příspěvek od MichiT - FK »

Ahojky, potřebovala bych poradit s problémem na mé Felícii conbi LXI, rok výroby 1999. Není to pravidlem, ale stává se mi poslední dobou, že při zastavení u silnice nebo na křižovatce a následném rozjezdu se felušce vůbec nechce rozjet, jakoby potřebovala hodně potlačit, někdy se mi i stává, že když jedu, tak zpomalí a nechce se jí. Opravář se mi na ni díval a říkal, že bude potřeba vyměnit celou spojku, než se mi rozsype. Dále mi sdělil, že nová celá spojka stojí 4500,- , ale že můžu jít do použité z vraku za půlku. Cena se mi zdá docela vysoká, vzhledem k cenám, které jsem našla na netu. Může být tedy můj problém spojkou? Díky za názory.
mako
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém při rozjezdu

Příspěvek od mako »

nová spojka origo sachs komplet 1500kč
VW passariantion+VW felicia diesel power
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

presne objednej z netu vraz mu ji do ruky a rekni vymenit :D a za praci by nemel rict vic jak dejme tomu 1500 to byva standartni cena pokud chce mnohem vic tak mu rekni sbohem a jed jinam.
p.s.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p.s. »

pokud máš zařazenou rychlost puštěnou spojku otáčky ti letí nahoru a vůz nejede spojka prokluzuje a je zralá na výměnu,kde ti zabírá pedál spojky? pokud až na hoře možná by stačilo trochu povolit spojkový lanko :?:
ta cena za spojku je náká přemrštěná kouk bych na net http://www.e-cat.cz/p-93325/skoda/felic ... 50_1969451
cenu za práci bych taky viděl tak do 1500kč :scratch:
Odpovědět