Spolujezdcovy dveře - vnitřní táhlo

vybavení a úpravy interiéru atd.
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Spolujezdcovy dveře - vnitřní táhlo

Příspěvek od Mejra »

Tak mám jistý problém.. Čekám kdy mi odejde otevírání dveří na spolujezdcovo dveřích.. Jde o to, že kdokoliv chce z mýho auta vystoupit, tak po chytnutí tý kličky v ní něco jakoby praskne a docela záhadně se dveře otevřou.. Někdy to vypadá, že se snad ani zevnitř neotevřou.. Nevíte co se tam děje?
Martin_Happy - FK

Re: Spolujezdcovi dveře - vnitřní táhlo

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

tak to se mi děje taky. přikládám to špatnému slícování a spasování tapeců při opětovné montáži, ale budu to řešit až v létě až shodim tapece
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 10. čer 2010 9:35:21, celkem upraveno 1 x.
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Re: Spolujezdcovy dveře - vnitřní táhlo

Příspěvek od Mejra »

Tak ještě štěstí, že felda je 5ti dvéřák, takže se člověk nějak z toho auta dostane tak či tak..
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Shoď tapec a podívej se kde je problém - takhle to těžko někdo odhadne
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin1 »

Podle me to bude takovy plastovy tahylko u kliky. Ale ten tapec stejne musi dolu.
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
mohameddd

Příspěvek od mohameddd »

tak to už jsme 3 :) přesně toho se taky bojím až to nepujde uplně ..už jste to někdo vyřešil?? :) že by ste mě to tady napsaly abych věděl do čeho jdu:-D nemám tedka moc času se v tom vrtat tak jestli to je rychlovka nebo jestli se stím budu sr.at celej den xD díky moc
Elvis0910
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis0910 »

vecsinou sa tam plastove zapadky na tych tiahlasch rozapdnu a na mojeje strane to nechelo otvarat dvere tak som ho vymenil a tak tiez som upravil tycku aby netlacila na inu a je to OK nic hrozne to nieje trvalo mi asi hodinu pokial osm prisel nato ako to funguje a pri ostatnych dverach to bolo vpohode
Martin_Happy - FK

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

rozpadlej ten plast nemám. Na pohled bez tapece vše funguje a pasuje jak má. Ale loupe v tom :x
Elvis0910
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis0910 »

vyskusaj prehodit mechanizmus otvarania dvery zo zadnych dvery do predu alebo naopak neviem presne ktore dvere ti to robia co nieje problem v tompokial ti to nebude robt tak len niegde v tych tyckach budes musiet hladat
Odpovědět