Proč do Škodovek lejou lidi srajdy?
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Proč do Škodovek lejou lidi srajdy?
Kamarad ma vybavu sport a ujde to,motor nic moc,ale je to porad konstrukcne novejsi auto...
ja rozhodne nejsem zastance motoru htp,protoze to proste dle meho nejede,ale dostat to,tak mlcim...
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
nehodlam to cist cely a cist jak sme vsichní hloupi,,ja ty sracky liju i do VW a nevidim na tom nic spatneho spotrebu mam 5-6litru/100km a litr pohone hmoty (fritovaci olej / hydraulicky olej) me vyjde od 15 do 17,5 kč ,,,,spocitej si kolik me stoji kilometr a pak se sam sebe zeptej jestli to za to stoji
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
jak pise hromy,je to tak...
tak to jsem asi divnej, když jsem začal míchat carreru 100 a E 85....
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
- stef99
- Kontaktovat uživatele:
to ja bych to vzal taky.... novy auto, klumatizaci to ma, nejakou vybavu taky... je to novy,mas na to zaruku a ses bez starosti.....cista hlava....Tholis píše:.. A to mi mamka sdělila že když budu chtít dá mi svou fabku (fabka2, 1,2HTP 54kw, výbava sport, dosti slušná výbava) a já dám svou tátovi..
a kdyz se budes nudit tak si casem muzes koupit feldu a opravovat
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
a koukni na to z druhý strany proč měnit mový auto za ojetý ?
v tom musí bejt nějakej háček
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
- stef99
- Kontaktovat uživatele:
co treba to ze to je jeho rodina? a tam je to normalni
Kazdej neni takovej vydriduch jako ty a neche kazdyho natahnout
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
třeba má chipbobas píše:OT: 54kw snad htp nema ...ma 51kw ,ja bych to vymenil,mas to novy auto,lec htp,ale nebude se ti na tom srat tolik veci,jak u stareho...
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Krásně řečenostef99 píše:co treba to ze to je jeho rodina? a tam je to normalni
-
Prochy20 - FK
Hm, tak já teda nevim ale mám po fotrovi 1.6 v kombíku, motor má za sebou 260 000km šlape jak hodinky, denně v provozu a dostává docela kotel, večně plnej kufr cementu, ytongu, vozejk naloženej atd., nikdy jsme tam nic jinýho než normál 95ku nelily a motor bych neměnil, k čemu mi bude rádoby kvalitní benzín když mám zrezlý blatníky a pátý dveře? Vzhledem k tomu že měsíčně nálítám přez 3 000km tak se mi těch "pár korun" co ušetřim na tom "nekvalitním benzínu" zdá jako zajímavý číslo za rok co ušetřim. Z 60% tankuju na OMW a to jenom protože jí mám u baráku...škoda že jenom Tesco na Kladně nemá svojí benzínku, jezdil bych tam hned! A ještě větší škoda že nemám diesla, vzhledem k tomu že pracuju v mekáči tam mi rukama projde docela dost "vyjetýho" oleje z fritéz, klidně 200kg za tejden...to bych teprv ušetřil
A vůbec, jak víte že ten drahej benál co kupujete je kvalitní? Vyšší cena neznamená vyšší kvalitu a i kdyby to byly fakt sračky na těch levnějších benzínkách tak je mi to volný...auto půjde za pár let stejně na vrakáč, je to jen spotřební věc...a teď do mě!
Nádherné a pravdivé souvětíKu*va, kdyz bych v obycejne krabici na dojizdeni do sroubarny palil benzin za 35,-/l misto za 28,-/l, tak bych zaprisahal i vlastni matku, ze ta zdechlina tahne jak pichla svine a motor je zevnitr cisty jak panenske luno lesni vily
Já tankuju na Globusu a u Lucky CS GOLD. Na to že je to noname, tak mají vždy nejlevnější benál z Opavy a nikdy jsem s ním neměl sebemenší problém. Vyzkoušel jsem hodně benzínek a z těch "značkových" mě nezklamala snad jen OMW.
A za uspořené prachy na jednu nádrž mám 3 Plzně a to už se ku*va vyplatí!
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
-
Honza9007 - FK
Tady si troufnu oponovat. Srovnáváte v čechách i v Německu nesrovnatelný. Ty fronty v pohraničí je potřeba trošku specifikovat - zpravidla tam stojí starší lidé a důchodci. Pojmy "dederon" apod. se mně osobně vůbec nelíbí a uráží mě!ferat píše:Zmiňovali jste tu, že šetření je typickej projev čecháčkovství. No, ano i ne. Myslím si, že nejsme ještě tak hrozní. Takoví Němci nás v šetření strčí do kapsy! Stačí se tady v pohraničí podívat jaký fronty jsou schopný stát u levnější pumpy. Mraky lidí nadávají třeba na ONO. Osobně tam tedy nejezdím, tak nemůžu posoudit, ale Němci ten benzín z ONA lejou hlava nehlava i do novejch aut. A zdaleka se to netýká jen bývalých "dederónů", "zápaďáci" jsou nemlich to samý!
V Německu stojí palivo v tuhle chvíli +- to samý jako u nás - ve Wolfsburgu zaplatím za plnou nádrž nafty u Shellu nebo Aralu to samý, jako v ČR u Makra se slevou 0,50 Kč/litru, tj. 1250,- . Problém je v tom, že lidé mají pocit, že PHM jsou v ČR levnější a ještě je v tom utvrzuje kurz €/CZK.
A s tím šetřením - je to jen o nastavení priorit. Mladej člověk bez rodiny a partnera vnímá svět jinak než člověk s rodinou apod. To samý je z hlediska zaměstnání. Prostě opět další téma, na kterém se nikdy nikdo neshodne. Jezdím na spotřebu, ale zároveň na radost z jízdy. Zdánlivě dva protiklady. Když kamkoliv dojedu se spotřebou do 5 litrů, je to pro mě hospodárný. Když to valím po dálnici a dojedu za 6,0 je to taky OK, protože mě cesta bavila a nehrál jsem si na babu se šnekama.
-
Tholis - FK
Nevezmu to. Nedovedu si sám sebe ve dvojkové fabii představit. Kór s tímhle motorem. Auto je jak říká steff v rodině..Tátovi dosluhuje felda, takže by se to řešilo koupí třetí fabie (TSI) která by byla mámy a tátovi by se dala moje. Každopádně vzhledem k tomu že naši mi dost pomohli do začátku co se týká bydlení, podporují mě kde mohou atd. tak bych to asi nepřijmul ani s lepším motorem..Jednou jsem dospělý, za chvilku vyletím z hnízda, vydělávám, tak nevím proč bych měl ještě zneuživat rodiče..táta bude mít aspoň relativně nové auto s výkonem co mu stačí.. Celý život nové auto nevlastnil a to je na něj napsaný
Fabka byla první nové auto co si naši koupili..vlastně krom 130tky škodovky ještě za komára..Hold neuznávají zadlužení tak si na vše chtějí našetřit
V dnešní době se ukazuje že je to více než prozíravé..
-
saliman - FK
od listopadu jezdim pouze na benzin od tesca a albert,tankuju ultra95 a posledni 3 nadrze,kdyz sem meril spotrebu z plne do plne po Brne,tak mam 6,2l/100 km,takze jsem dost spokojeny a bylo to pouze jen Brno
- Jirka.Kolouch
Já tady hledím na spotřeby, píšete u Feldy průměr třeba 6,2l/ 100km; já mám BMM a pod 7,5, když jsem se s tím plazil jsem se nedostal. Normálka nějak přes 8 - normální jízdou.
A s Octavií mám průměr kolem 9 (neměřil jsem, zatím podle pal. PC), ale teďka změřím
A s Octavií mám průměr kolem 9 (neměřil jsem, zatím podle pal. PC), ale teďka změřím
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
tady se jezdi i pod pet
(ale asi na 50km)...
pod 5 bych se dostal kdybych najel ještě tak 50km
furt to klesalo, je to meřený na trase dlouhý 130km

Šmoulujem na to! 
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Pod pět se dostanu jako prd. Stačí za kolenovrtské jízdy vynulovat a před vjezdem do města ho vyfotit...a tradá
Já jezdím v průměru za 7,4l s 1.6 - pouštim si klimu, mám zapnutá světla (vzadu LED) a jezdím pořád za stejné peníze jako s 1.3 Mpi
Ať už jedu město, dálnice nebo okresky...ten průměr je prostě takovej 
Já jezdím v průměru za 7,4l s 1.6 - pouštim si klimu, mám zapnutá světla (vzadu LED) a jezdím pořád za stejné peníze jako s 1.3 Mpi
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
jako jezdim denne,jezdim i na spotrebu s kombikem mine jak za 6,5 ne
a to ani muj deda,ktery s tim jezdi 15 let
a aby se ta jizda dala nazvat jizdou tak 8 a vys....
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Můj dědeček ,,jezdí,, s 1.8T za pět - šest litrů v průměru. Ale potkat ho v horském stoupaní bych nechtěl

-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Mě poslední dobou felda začala nějak žrát 7-7,5... Taky můj styl jízdy teď
Když ono to tak jede, škoda nechat ty koníky schovaný 
-
keenworth - FK
Nezlob se, ale tohle ti nevěřím... dostat se s 1.8T pod 6 litrů je skoro nesplnitelný úkol a k 5 litrům se tvůj děda přiblíží jen tehdy, pokud bude jezdit pořád z kopce.smrcek píše:Můj dědeček ,,jezdí,, s 1.8T za pět - šest litrů v průměru. Ale potkat ho v horském stoupaní bych nechtěl![]()
![]()
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
keenworth: Nevěř viď. Ale bohužel je to tvrdá realita
Jízdou bych to taky nenazýval, ale jiné synonymum mě nenapadá
Např. brzdy mu mění v servise, protože jsou zarezlé, jelikož je tak často nepoužívá - aby se náhodou neobrousily
Ale škoda mluvit. To se musí zažít 
Např. brzdy mu mění v servise, protože jsou zarezlé, jelikož je tak často nepoužívá - aby se náhodou neobrousily
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Toho na fotce neni tak těžký dosáhnout, dá se i míň, ale jedině na zimních. Jakmile to přezuju na letní válce, tak se pod 6 dostává hodně těžko.
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
to máš letní dvakrát širší než zimní, ne?
Já se vždycky těšim na letní, na zimácích je cejtit že to jede míň
- Jirka.Kolouch
Ještě k té 1.8T - teďka normální jízdou jezdím za cca 7 litrů. Co chci, to předjedu, nezdržuju provoz, zaplá klima, prostě úplná normálka. Jak kdy - někdy to papá 6,4 litrů průměrně, někdy 8. Ale zhruba těch 7 nebo lehce přes to žere. Což se mi zdá na to auto v pohodě
Dokonce se mi zdá, že když jsem chtěl jet na spotřebu, tak to žralo víc než když se neohlížím
Dokonce se mi zdá, že když jsem chtěl jet na spotřebu, tak to žralo víc než když se neohlížím
-
keenworth - FK