Svody z pola pro 1.6

MagicanBlack - FK

Svody z pola pro 1.6

Příspěvek od MagicanBlack - FK »

Tak me napadlo jestli polo 1,6 dvouventil.. ma stejny svody jako nas motor ve felde... Nasel jsem krasny nerezovy svody na polo 1,6 a tak by me to docela zajimalo.. jestli nekdo vi.. tak mi prosim objasnete jestli jsou stejny nebo v cem jsou jiny...
Diky moc za radu...
MagicanBlack - FK

Re: Svody z pola

to vazne nikdo nevi??? nikde sem to nenasel jestli by se dali pouzit.. docela by me to zajimalo.. chtel bych 4-2-1.. nasel jsem je na polo.. na 1,6 8 ventil.. ale nevim nevim jestli tam budou pasovat nooo...:-(
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Už se to tu řešilo, nevíme to my, neví to ani Němci, se kterými jsem to řešil. Oboje svody jsou jiný objednací číslo, stačí, aby to bylo kapku jinak uhnutý a už to nespojíš.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
RadekN70 - FK

Příspěvek od RadekN70 - FK »

Taky jsem se na to díval.Našej jsem svody na 1.6,ale nejsou nerezový...Myslím si,že ty nerezový na polo nebudou stejný s felicii,ale jistej si nejsem.
MagicanBlack - FK

No to je v pytli.. sakra.. skoda ze to nema nikdo odzkouseny.... docela by me to zajimalo.. prave mi jde o to abych to potom nandal na ten druhej dil noo.. oni muzou koncit jinde.. a je to v .....
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Můžou končit jinde, můžou mít jinou přírubu... Pak ti to vyjde jako drahá sranda to převařovat na přírubu z feldy nebo na střední díl vařit přírubu z pola...
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
MagicanBlack - FK

tak ta riruba by me stvala asi ze vseho nejmin.... ale spis aby koncili stejne.... to je hlavni... a co luka.. ten ma snad svody udelany podle soutezniho pola ne?? ten by nevedel??
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Jak jsem říkal, už se to tu řešilo a ani Luk nevěděl.
glx1.6 - FK

Příspěvek od glx1.6 - FK »

tie svody z pola su inaksie na hlavu valcov ich namontujes ale trubka ku katalizatoru je inak vyhnuta takze by to zavadalo radiacemu tahlu ale na pohlad su stejne
wigo

spord svody s pola 1,6 na felcii 1,6

Příspěvek od wigo »

ČAU KLUCI CHTĚL BYCH SEZEPTA JESLTI BY PASOVALI TYHLE SVODY NA FELINKU 1,6 DIKY http://speedpro.cz/polo-sportovni-vyfuk ... -1148.html
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Re: spord svody s pola 1,6 na felcii 1,6

Příspěvek od Schimi »

Ocelové svody POLO 6N sedí na hlavu perfektně, ale dole se dotýkají vany. Pomalu pracuji na jejich úpravě na feldu. Prozatím jsem je nechal nastavit ve přední části o 2 cm. Nastavilo se to v místě, kde svody přejsou ze 4-2. Dodělal jsem matici na lambdu a ještě zbývá osadit vlnovec a hurá na auto. Nerez mě lákal taky, ale nevím, kde bych to nechal nastavovat.
1,6 sportline 1999
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Vejdou se v pohodě, kamarád je má na autě.

Obrázek
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

takže v pohode se vejdou i dole u vany žádny převařování nic
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Zeptej se ho... jakubvokac@seznam.cz
Floppy - FK

Příspěvek od Floppy - FK »

jak to je dole u tý vany teda? Vyjde to tam nebo se musí upravit?
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schimi »

Psal jsem na uvedený mail a hned jsem dostal odpověď.
Takže chlapi, ty svody tam pasují a dole se vany nedotýkají. Jen je třeba nahradit kat, nejlépe vlnovcem a trubkou.
1,6 sportline 1999
xfrodof - FK

Příspěvek od xfrodof - FK »

Panove sehnal sem super svody na 1,6 http://www.reviloshop.cz/store/goods_TA ... ia-16.html vcera mi dosly domu a vypadaji takto: http://yfrog.com/1sp1060303j , http://yfrog.com/1sp1060304ej , http://yfrog.com/1sp1060305ij .
A sehnal sem aji borca co dela s nerezem a vyrobil mi zbytek vyfuku az dozadu, a za dobry penize http://rezani-svarovani.cz/, da se s nim rychle domluvit, je ze Svitav takze pro Brnaky super si myslim, vyfuk mel za 14dni hotovej, jediny co sem nechtel ay mi delal tak byl ladenej koncovej dil, ale prej to umi taky delal si to na svoje auto, ma Hondu, foto poslu az se dostanu do dilny. Takze uz mi jenom zbyva sehnat koncovej dil a mam hotovo a muzu montovat na auto. Uz aby to bylo. Ale protoze sem boural tak makam na oprave celeho predku auto, a kdyz zbydou penizky na ten posledni dil tak pak ho koupim.
Odpovědět