Dotaz k pal.filtru

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
Sp-6 - FK

Dotaz k pal.filtru

Příspěvek od Sp-6 - FK »

Dobrý den,nedávno sem úspěšně vyměnil pal.filtr a problémy s chcípáním zmizeli.Leč se mi teď jaksi zvedla spotřeba na cca 9 litrů z průměrných 7.Nevíte co se děje?Sedá si flitr?Rovněž od té doby za studená malilinko škube ale po kilometru je to v pořádku.Na Vagu mi to ještě hodilo u lamda sondy ,,zkrat na kostru" v ten den kdy jsem vyměnil filtr,takže bych tu spotřebu přisoudil té lamdě ale co vy nato?
Sp-6 - FK

Re: Dotaz k pal.filtru

Příspěvek od Sp-6 - FK »

Na vagu mi Lamda ukazovala stálou hodnotu 1,prý by se měla pohybovat v rozmezí 0,97-1,03 a pokud stojí pevně na hodnotě 1 je KO.Je to pravda?
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Jj...lambda musí jezdit zhruba mezi 0 až 1 V.Pokud drží stále jednu hodnotu tak je KO.Ještě mrkni na konektor co je připojená ke svazku.
Sp-6 - FK

Příspěvek od Sp-6 - FK »

Nejsem si jistej co tam poznám....já se tam díval a všechny kabely drželi na místě
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

No tak jestli se na něj díváš zezhora aníž bys na něj sáhnul tak poznáš prd...myslel jsem rozpojit a podívat se jestli nejsou zoxidovaný piny,případně vyčistit.
Sp-6 - FK

Příspěvek od Sp-6 - FK »

To já vím,už to rozdělaný bylo,piny se lesknou jako psí kulky ale ještě nato vemu Konkor a třeba to pomůže....dají se sehnat nevé rozumně?třeba do 1500?
Odpovědět